|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Miedziany...rudy...taka letnia zmiana?:D
hey dziewczyny=) mamy lato czas radości i zmian wiec i ja chcialabym cos zrobic dla siebie
...dlatego potrzebuje waszych rad naszło mnie na miedziane ,rude włoski ogolnie od zawsze jestem szatynka a jesli farbowalam to tylko na ciemniejszy braz rzadko kiedy spotykam dziewczyny o takich wlosach wiec jesli macie jakies fotki i wlasne doswiadzcenia to bylabym wam wdzieczna... myslalam tez o miedzianych refleksach...aha i jest jszcze taki problem czy pasuja do niebiesko zielonych oczów i ciemnej karnacji? z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi ....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miedziany...rudy...taka letnia zmiana?:D
jeśli masz na włosach farbę w odcieniu ciemnego brązu to używając farby w rudym kolorze możesz na włosach uzyskać tylko delikatną poświatę. Ja niedawno farbowałam się na złoty szatym garniera i wyszedł mi kolor taki miedziano-czerwono-brązowy. Fajny jest też orzechowy brąz Joanny.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no tak jesli chodzi o ta zmiane to raczej wybralalbym sie chyba do fryzjera...
ale musze wiedziec co chce...a niestety jak narazie nie mam pojecia;/...boje sie calej glowy na rudo zafarbowac...chyba za duza zmiana by byla...myslalam o pasemkach albo balejazu punktowym
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet jesli masz ciemniejszy wosy uzyj którejś z farb Poly Brilince , uzyskasz conajmniej poświatę miedzianą , a może nawet refleksy. To dobre farby z super odcieniami pamiętaj , ze takie kolory szybko się zmywają.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
i własnie tego sie boje
niechce potem wygladac jak wyplowiały szczur widzialm bardzo ładny kolor z loreal no ale hmm poswiata na wlosach to tez chyba bedzie fajnie wygladac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

...dlatego potrzebuje waszych rad
naszło mnie na miedziane ,rude włoski
rzadko kiedy spotykam dziewczyny o takich wlosach wiec jesli macie jakies fotki i wlasne doswiadzcenia to bylabym wam wdzieczna... myslalam tez o miedzianych refleksach...aha i jest jszcze taki problem czy pasuja do niebiesko zielonych oczów i ciemnej karnacji? z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi ....

niechce potem wygladac jak wyplowiały szczur
widzialm bardzo ładny kolor z loreal