|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
18 w zimę - gdzie wyprawić?
pomóżcie, bo nie mam żadnego pomysłu, urodziny wypadają mi w styczniu i chciałabym je wyprawić, ale kompletnie nie wiem gdzie ;/ dom odpada, natomiast kluby, hm, to wydatek kilku tysięcy... macie jakiś koncept?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 18 w zimę - gdzie wyprawić?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wyprawienie 18 kosztuje kilka tysięcy?dziewczyno nie przesadzaj,niektórzy ludzie nie wydają tyle na wesela,za 500zł można zrobić fajną imprezę ,jesli dom odpada a kasy nie masz to nie rób imprezy i tyle albo przełóż na lato i zrób sobie w parku będzie za darmo
![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wynajęcie klubu to maksymalnie tysiąc złotych. Wszyscy moi znajomi robili w 3-4 osoby i nie wychodziło im drogo, ale kluby to niezbyt fajna opcja, bo o ile jakieś czipsy czy paluszki możesz kupić, to alkoholu nie wniesiesz, a wszystkim gościom przecież nie postawisz w barze, bo drożyzna
![]() Poszukaj w jakichś remizach albo restauracjach, na pewno jakąś małą salę za nieduże pieniądze (i to jeszcze z jedzeniem!) Ci wynajmą. Moi znajomi dużo kombinowali i robili naprawdę niedrogo imprezy w domkach (ogrzewanych) niedaleko miasta, w remizach, restauracjach właśnie, na działkach itd. Parę tysięcy na pewno na to nie wydasz ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja na swoją 18 wynajęłam wielką salę konferencyjną w hali sportowej, za bodajże 300 zł, mieliśmy dostęp dodatkowo do palarni, kuchni, łazienek i małej sali, w której składowałam prezenty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam urodziny między Wigilią, a Sylwestrem, dlatego idealną opcją było dla mnie wynajęcie takiego domku z bali, z kominkiem. To akurat był jeden z domków kompleksu hotelowego, położony nad jeziorem. Wszyscy inni robili w klubach, mało kto w domu i dlatego cieszę się, że moja impreza się wyróżniała.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
za "kilka tysięcy" (a nawet mniej) to ja na cały tydzień wynajęłam salę na wesele. Myślę, że można podejść do jakiejś knajpy czy czegoś właśnie w stylu sali weselnej, jeśli chcesz większą imprezę robić i spokojnie na jeden wieczór za niewielkie pieniądze wynajmiesz.
Bardzo często nawet kluby tak wynajmują osobną salkę, podzwoń, popytaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
U nas wszyscy wynajmują sale na ogródkach działkowych,czasami też na zwykłe imprezy i z tego co wiem,to koszt jest znikomy,do 200 zł.Tylko że jedzenie i wszystko trzeba samemu zorganizować,wystrój itd.
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uj niech sobie robią nawet w tym parku te urodziny ale czy ja musze przez to cierpieć? Mieszkam góra 200 metrów od tego miejsca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Bez przesady z ta cena, wynajecie klubu w tygodniu to jakies 2-3 tysiace, tylko to sie robi w kilka osob i koszty sie dzieli.
Loze tez mozna wynajac, ale bajer z loza jest taki, ze nie wolno mowic, ze to na 18stke bo kluby wtedy odmawiaja, do tego nie wiadomo czy wpuszcza wszystkich gosci. Wszystko zalezy ile osob zapraszasz, jesli 5 to bym po prostu gdzies szla bez rezerwacji, jesli 100 to wynajmij lokal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja wynajęłam z dwiema innymi osobami taką jakby leśniczówkę, drewniany domek z kominkiem za 200 zł czyli b. mało, na górze były łóżka, można było spać
![]() Oczywiście o jedzenie i resztę my musieliśmy zadbać, ale zrobiliśmy swojski alkohol (tzn. kolega zrobił) więc nas to o wieeeele taniej wyniosło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
Podbijam wątek niedługo mam urodziny i kompletnie nie mam pomysłu na miejsce mieszkam we Wrocławiu. Jeżeli macie jakieś pomysły to chętnie przeczytam bo ja nie mam żadnego
![]() Liczba gości to około 20 osób. Nie chce też wydawać tysiąca złoty szczególnie przy tak małej liczbie osób |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Polecam wynajęcie dowolnego pomieszczenia i zamówienie Light Jockeya z nagłośnieniem (18-tka koniecznie musi być z laserami - chodzi o zdjęcia, choć sam pokaz w sobie zapiera dech w piersiach). To wcale nie jest duży wydatek, bo ceny na urodziny są wielokrotnie niższe od tych na wesela. Wygooglaj sobie "megaurodziny".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.