|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Powrót do byłego faceta
Kobiety doradzcie.
Byłam z ojcem dziecka 7 lat. Łączyło nas potężne uczucie, urodzilam córeczke a przez sytuacje życiowe zachorowalam na silną depresje gdzie zaczeliśny się z chłopakiem kłócic. Wyprowadzilam sie do mamy. Błagał o powrot. Staral sie jak mogl. Przezywal ale wyjscie mi z opresji i leków zajęło dlugo bo az rok. On znalazl sobie dziewczyne. Mlodsza od siebie. Przez cały ten czas pisal ,ze sie meczy z nią. Ze pragnie mnie. Powrotu. Ze mam0w szukac mieszkania. Jak znalazlam mieszkanie. Przyjechal nas odwiedzic poczulam silną wiez z nim. On tez mnie przytulil mowil ze czuje motyle w brzuchu. Predzej uorzedzil swoją dziewczyne ze nie czuje nic do niej mowil ze chxe sie wyprowadzic. Przemyslec. Doszlo 4 dni temu do tego ze definotywnie z nią zerwal. Jak się upił. Tesknil za nią. Powiedzial mi po trzezwemu ze odczuwa pustke i ze myslal, ze tu bedzie big love i ze nic nie czuje do mnie powaznego. Ale zdecydowal sie na powrot . Dla dziecka. I ze mamy zaczac od początku . Docierac sie. Poradzcie. Co robic. Bardzo sie boje. Ze mnie skrzywdzi i odejdzie. Ze nie poczuje niczego do mnie. Rozmawiamy przez telefon. Jest dobrze. Mam nadzieje ze milosc wroci. Ze damy radę . Ale z drugiej strony boje się,że bedzie sie ze mną meczyl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powrót do byłego faceta
Masz dziecko, chorowałaś - serio do szczęścia potrzebujesz jakiegoś niestabilnego emocjonalnie dzieciaka? Facet skacze z kwiatka na kwiatek. Był z tą dziewczyną, tobie smęcił... porażka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady in red.
|
Koleś jest niezrównoważony. Jest z tamtą to Ci za jej plecami gada, że kocha i tęskni (co jest mega, mega świństwem). Teraz z nią zerwał to Tobie mówi, że za nią tęskni, czuje pustkę, a Ciebie nie kocha. Nie baw się w powroty - przecież koleś powiedział, że nic nie czuje i tego powrotu chce dla dziecka, a nie dla Ciebie.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co za dramy. Daj se spokój z tym gościem. Było minęło. To już jest inny człowiek, niż kilka lat temu, jak zaczynaliście związek.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Uwierz że z dzieckiem na głowie i po przejściu choroby, taki facet to ostatnia rzecz jakiej Ci trzeba.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jak jesteś zdrowa, to facet jest z Tobą, a jak zdrowie się sypie, to odchodzi do innej. Daruj sobie tego pana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jak wyżej. Jak chorowałaś to facet powinien być oparciem. Zamiast tego znalazł bardzo szybko inną. A co jeśli znowu zachorujesz, niekoniecznie na depresję tylko na coś innego? Zostawi Cię? Zastanów się czy taki brak stabilności jest Ci potrzebny. I rok depresji to wcale nie tak długo, szczerze Ci gratuluję, że tak szybko udało Ci się pozbierać. Nie niszcz tego ryzykując kolejne dramy.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jedyna zasada zwiazu z byłym facetem jest taka, ze nie wracamy do zwiazku z byłym facetem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Koleś nie wie czego chce. Słusznie się boisz, że może mu się zaraz odwidzieć, bo to wielce prawdopodobne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Miau
|
i jeszcze ma problemy z alkoholem. Nie za dużo bonusów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.