|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]() Co jest nie tak z moimi w³osami??
Hej dziewczyny!
Pytanie do osób, które siê interesuj± pielêgnacj± w³osów. Ogólnie moje w³osy s± cienkie i raczej nie jest ich zbyt du¿o. W³osów nie suszê ani nie prostujê, nie u¿ywam maseczek ani od¿ywek jedynie naturalny szampon. Do 4-5 roku ¿ycia mia³am trochê krêcone w³osy, ale potem proste. Ponad rok temu odstawi³am tabletki hormonalne i wylecia³o mi bardzo du¿o w³osów, które od razu zaczê³y odrastaæ. I teraz po roku moje w³osy wygl±daj± tak jakby chcia³y siê krêciæ, a nie mog³y. Co ja mam robiæ w takiej sytuacji ![]() ![]() Zdjêcie pierwsze zosta³o zrobione po 6 miesi±cach. Zdjêcia drugie i trzecie zrobi³am dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Dot.: Co jest nie tak z moimi w³osami??
Mo¿e jednak zastanów siê nad tymi od¿ywkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
Mo¿e spróbuj pielêgnacji dla "zakrêconych", moze uda siê wydobyæ jaki¶ skrêt z tych w³osów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
*** UPDATE ***
Od 3 miesiêcy u¿ywam od¿ywek zgodnie z OMO i tak wygl±daj± moje w³osy, co s±dzicie? Mnie najbardziej zastanawia dlaczego w³osy z przodu siê faluj± (nieraz powstaj± z nich typowe loki), a te z ty³u tylko troszkê faluj±... zazwyczaj muszê spinaæ ca³y przód wsuwkami, bo inaczej wygl±da to komicznie ![]() Zastanawiam siê czy mam te w³osy bardziej traktowaæ jak proste czy krêcone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 11 924
|
£adny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
Polecanki od Agnieszki musia³y sie tu znale¼æ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 032
|
Mam podobne w³osy - cienkie i ani proste, ani krêcone. U mnie najbardziej krêc± siê koñce i odrastaj±ce po wypadaniu baby hair potrafi± zrobiæ niez³± falê, a nawet czasem loki.
Jaki chcesz osi±gn±æ efekt? Podkre¶liæ fale czy wola³aby¶ mieæ bardziej proste w³osy? Od tego zale¿y dobór pielêgnacji ![]() Wys³ane z mojego Redmi 4X przy u¿yciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.