|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
Brak po¿±dania w 2 letnim zwi±zku
Witam,
Pisze bo mam problem, jestem ze swoim o Ch³opakiem od 2 lat ( ja mam 20lat a on 25) od roku mieszkamy ze sob±. Wiadomo, na pocz±tku by³o super, seks by³ nieziemski i mogli¶my to robiæ codzienne, ale od jakiego¶ roku to siê zmieni³o, na pocz±tku mój ch³opak mia³ du¿o stresu, my¶la³am wiêc, ¿e to jest przyczyn± braku chêci na seks, nic nie mówi³am, jednak jak problemy zosta³y rozwi±zane nic siê nie zmieni³o, bardzo siê stara³am, robi³am to czego oczekuje, chcia³ ¿ebym to JA go zaskakiwa³a i co¶ przygotowywala, jednak w wiêkszo¶ci sytuacji koñczy³o siê na tym, ¿e czeka³am na ch³opaka w seksownej Bieliznie, z winem, a on jednak spó¼nia³ siê godzinê, dwie lub trzy ( du¿o pracuje) a ja po prostu zasypia³am i mia³am ju¿ dosyæ czekania. Potem nadeszla kwarantanna co my¶lê uratowa³o nasz zwi±zek, bo ju¿ chcia³am odej¶æ przez problemy w ³ó¿ku, du¿o czasu spedzalismy razem, kochali¶my siê codziennie, ale to trwa³o 2 tyg, potem seks 1 raz na tydzieñ, czêsto pyta³am ch³opaka czy co¶ siê sta³o, czy mamy co¶ zmieniæ, chcia³am siê dowiedzieæ co jest przyczyn± braku ochoty na seks, a on mówi³ ¿e wsyzysko jest w porz±dku, ¿e jestem piêkna i mo¿e to przez stres ( ps mój ch³opak nale¿y do osób które nie stresuj± siê niczym tak bardzo). Kilka tygodni temu zrobi³am operacje powiêkszania biustu, my¶la³am ¿e mo¿e to co¶ zmieni, chociaz mój ch³opak mówi³ ¿e zawsze lubi³ male biusty (nie wiem czy to prawda). Tydzieñ po operacji nalega³ na seks gdzie ja by³am ledwozywa i wg zaleceñ lekarza nie mog³am uprawiaæ seksu przez 6 tyg. Ale robi³am to nawet nie maj±c ochoty, w koñcu zauwazylam ¿e ja mam du¿a ochotê na seks, ale nie z moim ch³opakiem, teraz to on mnie nie podnieca, kiedy uprawiamy seks (oczywi¶cie w dzieñ tak jak on lubi, nie wieczorem kiedy ja lubiê) my¶lê ¿eby szybciej skoñczy³, udaje ¿e jest mi dobrze, szybko przechodzê do pozycji, w której mi nie jest dobrze, ale mój ch³opak dochodzi w minute. Myslalam w pewnym momencie ¿e mo¿e siê mu nie podobam, p³aka³am, ale po czasie dosz³am do wniosku ¿e mam bardzo ³adne cialo(nie my¶lcie ze nie jestem skromna) ale chodzê na si³owniê od kilku lat 4 razy w tygodniu, zdrowo siê od¿ywiam, jestem zadbana, jeszcze te nowe cycki 😂 mam du¿e powodzenie, co jeszcze bardziej mnie wkurza, bo kocham swojego ch³opaka bardzo mocno, ale mam my¶li jak by to by³o z innym, z kim¶ kto mnie po¿±da i nie oczekuje ze za ka¿dym razem bêdê go zaskakiwaæ (brak presji) i z kims kto o mnie bardzo zabiega i siê stara, dodam ¿e ja przed obencym ch³opakiem mia³am 1 partnera seksualnego bardzo krótko, a mój ch³opak mia³ z 15, jestem m³oda, nie chce uprawiaæ seksu w wieku 20 lat raz na tydzieñ, a w pi±tki ogladac netflixa zamiast byæ na imprezie, co mam zrobiæ w takiej sytuacji? Rozmawia³am wiele razy z ch³opakiem, powiedzia³ raz, ¿e nie ma ochoty na seks przez runtyne, ¿e mam go zaskakiwaæ, a ja nie mam na to ochoty, ja chce ¿eby to on mnie zaskoczy³ w koñcu, naprawdê jest mi bardzo smutno, my¶la³am ¿e to ten jednym, nie wiem co robiæ, ale wiem ¿e nie mogê byæ w zwi±zku gdzie nie jestem zaspokajana seksualnje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 306
|
Dot.: Brak po¿±dania w 2 letnim zwi±zku
Tre¶æ usuniêta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 05:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
astro-loszka
Wiadomo¶ci: 7 511
|
Dot.: Brak po¿±dania w 2 letnim zwi±zku
Okropny ten Twój facet. Do odstrza³u. Czemu w³a¶ciwie z nim jeste¶?
W dwuletnim zwi±zku powinna byæ chemia i motyle w brzuchu, a nie gasn±ce po¿±danie. Tak, czyta³am te¿ drugi w±tek.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.