Mało kontaktu intymnego z chłopakiem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-10-31, 15:58   #1
Bryzka246
Raczkowanie

Mało kontaktu intymnego z chłopakiem

Hej. To w zasadzie początki naszego związku, jesteśmy razem jakieś 4 miesiące. Ogólnie wszystko jest w porządku, chłopak mnie wspiera, mamy podobne podejście do życia, dobrze nam się razem spędza czas. Poza jednym szczegółem. Praktycznie nie posiadamy życia intymnego. Zaznaczę od razu, że mamy po 20 lat i jesteśmy dla siebie pierwszymi poważnymi partnerami. Jeśli chodzi o seks również zero doświadczenia po obu stronach.
Nie mówię, że chciałabym od razu "iść na całość", nie spieszy mi się jeszcze do pełnego stosunku. Natomiast zdarzały nam się taki noce gdy długo się całowaliśmy, dotykaliśmy, miałam ręce w jego spodniach. Chciałabym, żeby było to częściej. Próbuję to jakoś inicjować, przytulam go, całuję, głaszczę, ale on jakoś nie reaguje. To znaczy oczywiście przytula mnie, odpowie szybko na pocałunek i tyle. Nie chce? Mówił, że było dobrze, że mu się podobam.
Już trochę mi źle, że ciągle próbuję go jakoś ruszyć a on nic. Chciałabym, żeby czasem on to zaczął. Wydaje mi się że na początku związku to ludzie nie mogą się od siebie odczepić, a ja powoli czuję się jak w białym małżeństwie...
Próbuje to sobie jakoś tłumaczyć, czasem trzeba wcześnie wstać, po drodze zdarzyła nam się kwarantanna, ja byłam chora, były jakieś zamieszania na naszych uczelniach. Ogólnie trudny, zwariowany czas. Ale czy to jest usprawiedliwienie? Mamy sporo okazji żeby coś podziałać, a nic się nie dzieje. Może ja robie coś nie tak
Bryzka246 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-31, 16:31   #2
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Mało kontaktu intymnego z chłopakiem

Zapytaj go o to wprost. Możliwe, że ma małe potrzeby. Porozmawiajcie o Twojej i jego wizji życia intymnego. Jeżeli się nie zgrywają, to przykro mi, ale nie ma sensu się męczyć. I nie zadowalaj się ogólnikami, że mu się podobasz. Podobać się mu może i 20 kobiet. Pytanie, czy go kręcisz, czy czuje iskrę i jakie ma potrzeby. A Ty nie umniejszaj swoich w imię "bo to taki miły chłopak".
Stary 2020-10-31, 19:26   #3
Czarna2000
Inez

Moim zdaniem opcje są trzy:
1. Ma bardzo małe potrzeby w tej kwestii (to ogólnie nic złego, dopóki nie jest się w związku z kimś o większym libido)
2. Jest niedoświadczony i nie wie co robić, nie rozumie Twoich sygnałów (są jasne czy raczej tak niekoniecznie?)
3. Nie jest zainteresowany jakąś większą znajomością

Czy w innych kwestiach dba o ten związek? Rozmawialiście kiedyś na ten temat? Skoro wiesz, że nie ma żadnych doświadczeń z seksem, to wnioskuję że ten temat musieliście poruszyć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-02, 11:49   #4
Bryzka246
Raczkowanie

Nie wiem czemu wątek z intymnego nagle został przeniesiony na seks. Zdecydowanie wolałabym, żeby został tam, gdzie pierwotnie go umieściłam. Tutaj jest bardzo mała aktywność, z resztą tematycznie wątek dużo bardziej pasuje na intymne...

Dziewczyny, bardzo dziękuję za odpowiedzi
Nie wiem czy moje sygnały są jasne, trudno mi to tak ocenić. Jest pewnie szansa, że on ich nie rozumie. Co mogłabym zrobić żeby ten sygnał był taki ewidentny?
Teraz mamy kilka dni bardzo zajętych, po tym spróbuję chyba jeszcze, a jak nic nie zadziała to zapytam wprost. Trochę nie wiem jak to ugryźć...
Stary 2020-11-02, 13:49   #5
sen36
Raczkowanie

Nie do końca rozumiem, co autorka chce osiągnąć.... Chce zacząć uprawiać seks z partnerem czy tylko częściej uprawiać petting?
sen36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-02, 16:02   #6
Overcooked
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sen36 Pokaż wiadomość
Nie do końca rozumiem, co autorka chce osiągnąć.... Chce zacząć uprawiać seks z partnerem czy tylko częściej uprawiać petting?
Też nie wiem. Nawet nie wiadomo jak bardzo zaawansowany ten petting bo "miałam ręce w jego spodniach" czyli to max? Nie rozebrali się jeszcze przed sobą? A jak ona do tej pory jest pieszczona? Też by mnie męczył dłuższy okres całowanko-macanek w ubraniach w łóżku i wolałabym bez tego poczekać aż laska sama będzie inicjowała przesuwanie granicy coraz dalej.
Overcooked jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-02, 16:12   #7
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bryzka246 Pokaż wiadomość
Co mogłabym zrobić żeby ten sygnał był taki ewidentny?
Powiedzieć mu.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 10:00   #8
Krzywobuta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bryzka246 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu wątek z intymnego nagle został przeniesiony na seks. Zdecydowanie wolałabym, żeby został tam, gdzie pierwotnie go umieściłam. Tutaj jest bardzo mała aktywność, z resztą tematycznie wątek dużo bardziej pasuje na intymne...

Dziewczyny, bardzo dziękuję za odpowiedzi
Nie wiem czy moje sygnały są jasne, trudno mi to tak ocenić. Jest pewnie szansa, że on ich nie rozumie. Co mogłabym zrobić żeby ten sygnał był taki ewidentny?
Teraz mamy kilka dni bardzo zajętych, po tym spróbuję chyba jeszcze, a jak nic nie zadziała to zapytam wprost. Trochę nie wiem jak to ugryźć...
Powiedzieć "hej, jest sprawa. Chciałabym żebyś mnie częściej dotykał/całował/cokolwiek byś chciała żeby robił. Dzięki." To jest jasne. Wszelkie aluzje nie są.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Krzywobuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-08, 14:16   #9
Bryzka246
Raczkowanie

Hej!
Chciałam Wam bardzo podziękować. Ostatnio trochę poszaleliśmy i zaszliśmy dalej, niż mogłam się spodziewać. Potem pogadaliśmy o seksie, jakiś moich obawach, antykoncepcji. Tak otwarcie, bez żadnego wstydu czy skrępowania. Teraz chyba wszystko jest już na dobrej drodze.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości