|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Koronawirus - wątek studencki
Na Wizażu jest już wątek koronawirusowy o przedsiębiorcach i pracownikach, więc postanowiłam, że czas założyć wątek o studentach i studentkach!
Jak wam idzie zdalne studiowanie? A może macie jakieś zajęcia stacjonarnie? Ja przyznam, że ciężko znoszę zdalne studia. Jestem na położnictwie, a więc kierunek mocno praktyczny. Nie da się nauczyć wielu umiejętności przez laptopa. Poza tym przez ciągłe siedzenie w domu czuję się rozmemłana :/ Podzielcie się swoimi wrażeniami. Swoją drogą jestem ciekawa ile studentek i studentów mamy na Wizażu ![]()
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Koronawirus - wątek studencki
Cytat:
Ciekawi mnie jak to wygląda na kierunku lekarskim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Studiuje pielęgniarstwo. Jestem na 3 roku i teraz zajęcia mam zdalnie, ale jeszcze w październiku miałam niektóre wykłady na uczelni. Praktyki odbywają się normalnie co mnie bardzo cieszy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z każdym dniem odechciewa mi się bardziej, chociaż mój kierunek akurat jest jednym z tych, które z powodzeniem można studiować w formie takiej, jaka jest obecnie.
Brakuje mi jednak kontaktu z ludźmi i również czuję się rozmemłana. Cud, że chociaż do pracy mogę wyjść, mniej, bo mniej, ale jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja wróciłam w tym roku na magisterkę, też z powodzeniem mogę studiować zdalnie.
Czasem brakuje mi kontaktu "na żywo", zwłaszcza podczas wywiązujących się na konwersatoriach dyskusji, a w trakcie wykładów trudniej mi się skupić. Ale jednak forma zdalna mi raczej pasuje. Przynajmniej na tych mniej ciekawych/marnie prowadzonych wykładach (a trochę ich mam) nie gapię się w ścianę i nie myślę o niebieskich migdałach, a ogarniam prasówkę albo dłubię w wełnie, a jak czasem ktoś powie coś głupiego, to zdrowo prychnąć bez obaw można. Oby mi to prychanie nie zostało na czasy pokoronne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Do pewnego momentu jeździłam w środę na uczelnię na ćwiczenia. Później jednak wrocławski Umed postanowił, że wybrane zajęcia realizowane stacjonarnie ma tylko ostatni rocznik danego kierunku. Do 29 listopada mam wszystko wyłącznie zdalnie.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ankieta ma błędy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja zatrzymałam się na pytaniu 15.
Mogłabyś podać rozwiązanie bo jestem ciekawa co tam się zadziało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.