![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Kosmetyki Faberlic!
spotkałam się z pozytywnymi opiniami na KWC,dotyczącymi tych kosmetyków.Znacie te produkty?Napiszcie coć o tej firmie.Zastanawiam się nad kupnem prezentu dla koleżanki i zauważyłam te kosmetyki na ALLEGRO.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: kto zna FABERLIC?
Ja znam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
a kosmetyki pielęgnacyjne do twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie pomogę Ci, bo nie używałam niczego do pielęgnacji twarzy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
okrutnica jakaś... |
i tak bardzo dziękuję
![]() ktoś może więcej wie?Zamierzam też kupić coś z tych kosmetyków teściowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
ja mam krem-zel niby matujacy. Kupiłam na wiosne do dzis mam 3/4. Okreslic je moge jako takie NIC. Dystrybuuje je moja kolezanka, kiedy mi podtykala katalog powiedzialm ze nic nie chce bo ten krem ktory mam to jest takie nic. A ona: "tak, te kosmetyki takie są i dobrze jest je uzywac pod jakis krem", czyli 2 kremy??, bo dobrze dzialaja na cerę. Są to kosmetyki tlenowe- cokolwiek by to znaczyło
![]() Jesli chcesz kupic cos niedrogeryjnego, to moze ATW? Faberlicowi do nich dłuuuuga droga. Ale to moje zdanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
okrutnica jakaś... |
kurczę,ale mi namieszałaś
![]() ATW mi nie pasuje,próbowałam. Właśnie chciałam kupić też coś dla siebie z FABERLIC-myślałam o żelu nawilżająco-matującym Q4(to chyba ten,o którym piszesz).I co teraz? Nie mogę kupić teściowej byle czego(wiecie jak to jest z teściowymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jest zasada nie wszystkim to samo sie podoba,nie wszystkim to samo smakuje i nie wszystki - mam na mysli kosmetyki - odpowiada czy tez sluzy.
A co do Faberlic.... jestem konsultanka i mam wyprobowanych kilka produktow. Jestem zadowolona. Strona faberlic : www.faberlic.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jest zasada nie wszystkim to samo sie podoba,nie wszystkim to samo smakuje i nie wszystki - mam na mysli kosmetyki - odpowiada czy tez sluzy.
A co do Faberlic.... jestem konsultanka i mam wyprobowanych kilka produktow. Jestem zadowolona. Strona faberlic : www.faberlic.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
okrutnica jakaś... |
no tak...byłam na tej stronie,ale chciałabym tez poznać subiektywne opinie Wizażanek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
no przepraszam Cię, ale ja nie mam o nich dobrego zdania i wygląda na to że moja konsultantka tez
![]() A nie mozesz podpatrzec co uzywa teściowa i np. uzupełnic jej serie kosmetyków? Moja tesciowa uzywa Avonu , a ostatnio poprosila mnie zeby kupila jej wlasnie ATW. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
okrutnica jakaś... |
teściowa używa różnych serii.Od ANEW Avonu do Clinique...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
agabil1 napisał(a):
> teściowa używa różnych serii.Od ANEW Avonu do Clinique... No widzisz, przynajmniej juz wiesz ze jest sznasa ze jesli kupisz cos z jednej lub drugiej firmy, bedzie zadowolona. A jeszcze o faberlicu, jesli masz ochote to kup sobie i sprawdz , a nuż sie spodoba, ale wg mnie to jest takie lepkie mazidło, które ... kto wie, moze i poprawia cerę ale ale ale.... A moze cos z Oriflamu... SKIN STRUKTURES? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
okrutnica jakaś... |
zawsze jej kupowałam ANEW,na CLINIQUE mnie nie stać, a o ORIFLAME mam takie zdanie jak Ty o FABERLIC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
a moze cos Erisa? to dobre kosmetyki, a ta seria Forte ma nawet wyglad elegancki, wiec na prezent jak najbardziej
http://www.eris.pl/kosmetyki_produkt.php?id=764&ids=9 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
agabil1 napisał(a):
> kurczę,ale mi namieszałaś ![]() To ja Ci też namieszam ![]() > ATW mi nie pasuje,próbowałam. Szczerze mówiąc też średnio lubię ATW, jeśłi chodzi o pielęgnację twarzy. Zraziłam się po tym jak po toniku obsypało mi całą twarz ![]() > Właśnie chciałam kupić też coś dla siebie z FABERLIC-myślałam o żelu nawilżająco-matującym Q4(to chyba ten,o którym piszesz).I co teraz? Ja ten żel Q4 baaardzo sobie chwalę. U mnie działa i nawilżająco i regulująco i matująco i uspokajająco na naczynka (zresztą moją recenzję znajdziesz an KW). Co do wchłaniania i lepienia - nic takiego u mnie nie występowało przy 2 pierwszych tubkach, ale trzecią dostałam chyba jakąś trefną, bo i zapach był nie ten i żel się kleił, ale oddałam i po problemie. Teraz znowu jest w promocji, więc pewnie kupię, ale teraz jesienno-zimową porą będę go używać właśnie pod inny, bardziej ochronny krem. Zatem ja mimo wszystko polecam ![]() Co oprócz tego lubię? Jest trochę tego: krem nawilżający A4, balsam do stóp K8, delikatny peeling A5, tonik po depilacji R5. A oprócz tego mam chrapkę na lakiery z multirefleksem, krem do włosów kręconych, tusz do rzęs 3D (wypróbowałam tester i mi się bardzo spodobał), żel pod prysznic czekoladowo-kokosowy, pomadkę błyszczącą (pomadek nie cierpię, ale ta jest delikatna jak błyszczyk prawie ze) > Nie mogę kupić teściowej byle czego(wiecie jak to jest z teściowymi ![]() Nie wiem ile lat ma teściowa i w jakim stanie jest jej skóra, ale moja mama zamówiła sobie ostatnio jakieś kremy z serii C dla skóry dojrzałej, więc może coś z tego? Aktualnie w promocji z tej serii jest krem regenerujący C2 15,5zł, biotonik C3 15,9zł i peeling gommage C6 - 16zł. Kosmetyki z tej serii mają raczej lekką konsystencję i niezbyt wysokie ceny 20-30zł. Cięższą konsystencję i wyższe ceny ma seria luksusowa LU 30-50zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Z Farbeliku mam 2 kredki do oczu i tusz 3D pogrubiający. Kredki i tusz mogę polecić. Mam zamiar dokupić coś sobie z kolorówki, ale później.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej! Czy ktoś mógły mi powiedzieć coś na temat firmy Faberlic???Ostatnio zainteresowałam się tymi kosmetykami i mam ochotę sama je sobie zamówić( bo nie znam nikogo w okolicy kto by był konsultantem tej firmy). Regulamin który mi przesłano jest bardzo ogólnikowy i nie wiem czy czy jest tam jakaś określona kwota poniżej której nie można zamówić, czy zamawia się za ile się chce?? A jest obowiązek zamawiania conajmniej raz miesiącu??A wogóle opłaca się je zamawiać??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Faberlic
Są konsultanci na allegro. Tam kupiłam sobie kilka kosmetyków tej firmy. Poza tym wątków o tym było kilka, więc może warto zajrzeć do archiwum.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys bylam konsultantka Faberlic - jestem nadal ale tz. nieaktywna. Potwierdzam, jakosc tych kosmetykow jest wysoka.
Juz na ten temat byla rozmowa : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48042 Ceny za czasu kiedy ja sie aktywnie udzielalam byly wyzsze, teraz widze wiele ciekawych promocji. www.faberlic.pl Kosmetyki dobrej jakosci, ale z tego co widze to firma ma problemy z rozwinieciem sie na naszym rynku. Ciekawe dlaczego?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Agaw'a mnie tez interesuje temat problemu rozwinięcia się firmy ... faktycznie teraz jest więcej promocji niż za moich czasów aktywnosci jako konsultantka - jednak co do kosmetyków to nie mam zastrzeżeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
hmm ja mam maseczke, peeling i krem do rak tej firmy. ogolnie jestem zadowolna, tylko ten krem mi nie podchodzil, chyba w ogole nie nawilzał. kupilam je na allegro, tanie i skuteczne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tonik do cery naczynkowej i maseczkę dotleniającą. Wg. mnie są to naprawdę dobre kosmetyki! Niestety kupowałam je w zeszłym roku i oglądając katalog na ich stronie internetowej zauważyłam, że teraz mają zupełnie inne opakowania i po opisach nie mogę znaleźć tamtych sprawdzonych produktów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dniach od 8 - 25 stycznia 2006 zakupując jeden kosmetyk z kolekcji Kosmetyków kolorowych drugi taki sam otrzymasz w PREZENCIE !!! UWAGA! Promocja nie dotyczy nowej serii kosmetyków "You*Nova" Zasady:
1. Czas trwania oferty: 08-25.01.2006r. lub do wyczerpania zapasów 2. Niniejsza promocja dotyczy każdego produktu kolekcji kosmetyków kolorowych z katalogu styczeń 2006 (str. 50-53) 3. Promocja nie dotyczy nowej serii kosmetyków "You*Nova" 4. Faberic zastrzega sobie prawo do zmiany zasad promocji i produktów promocyjnych w trakcie trwania promocji. 4 punkt - podchwytliwa sprawa ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie,
Założyłam ten temat z myślą o kosmetykach firmy Faberlic Poland,jestem ciekawa co o nich możecie powiedzieć,jakie jest wasze zdanie na temat tych kosmetyków,czy wogule znacie taką fimrę,czy są dobre itp? Czekam na wasze opinie...
Edytowane przez powoli_znikajaca Czas edycji: 2006-08-16 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Faberlic!
Temat raczej na kosmetyczne
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś jeden krem na dzień. W sumie byłam zadowolona. Jednak te kosmetyki nie są tak popularne jak np.avon i nie znam osobiście osób które by je używały. A szkoda bo wymiana doświadczeń pewnie ułatwiłaby decyzję o zakupie innych kosmetyków tej firmy.
Przez to właśnie nie chce mi się buszować po allegro i wczytywać w opisy kosmetyków, bo taka reklama do mnie nie przemawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Do mnie przemawiają- seria nawilżająca,miałam tez kiedyś normalizujący żel-krem, tonik dotleniający i cos z algami, chyba maseczkę na noc, przeciwzmarszczkową kupuje moja mama.
To nie są polskie kosmetyki, składy mają lepsze niż kilo chemii jak Avon, i są średniodrogie- od 25 zł za krem.Zerknij na KWC jest tam trochę opinii.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Chyba nic nie miałam z tej firmy ( a moze nie zwróciłam uwagi). po przegladnieciu KWC zaintersował mnie tusz tej firmy bo miał dobre recenzje i niską cene ale nigdzie go nie widziałam.
Wątek na Wizazystke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.