![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Breast-Actives --> opinie
Jak wiadomo niedługo wakacje więc zaczną się wypady na plażę , nad morze itd. a ponieważ nie jestem zadowolna ze swojego biustu chciałabym go w mozliwym stopniu wypełnić/powiększyć. Na operacje brak finansów więc szukam w internecie jakis tabletek. Natrafiłam, na stronkę z rankingiem takich tabletek i na 1 miejscu były wlasnie B.A. opinie na stronie były wszytskie pozytywne. Jednak miesieczna kuracja to 225. zl. a to niemałe pieniądze dla studenki ;p
Więc chce skorzystać z waszej opini ;p Czy ktoraś z was stosowała Breast Actives i może mi napisać czy widac jakies efekty etc.? Zalezy mi na opiniach o B.A. ale może znacie inne tabletki które pomogły Wam wypełnić/powiększyć biust? Proszę o pomoc i pozdrawiam ;*
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Breast-Actives --> opinie
Cytat:
A tutaj podobny wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=9260621 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
radzę kupić dobry biustonosz i zwyczajnie oswoić się z rozmiarem, nie ma sensu psuć sobie życia głupimi kompleksami
![]() ![]() zapraszam do wątku, do którego link mam w podpisie, jeśli jeszcze tam nie byłaś ![]()
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dobrze dobrany stanik tak ci wyprofiluje i uksztaltuje piersi ze za dwa miesiace bedziesz miala o miseczke wiekszy biust .
stanik,cwiczenia i zauwazenie ze oprocz biustu masz jeszcze wiele innych fajnych atrybutów zewnetrznych jaki wewnetrznych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (ale uwaga, kształt biustu rozjechanego puszapami, za luźnym obwodem czy za małą miską niemal na pewno się poprawi, co do samej wielkości nikt nie może ręczyć, to dość indywidualna kwestia)
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
gdyby takie tabletki byly naprawde skuteczne, to wszystkie kobiety mialy taki biust jaki chca..a nie maja...wiec raczej nie sa skuteczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I błagam, nie piszcie komuś, żeby kupił sobie dobry stanik, w którym piersi będą wyglądać na większe i pełniejsze jeśli taki efekt utrzymuje się dopóki ta osoba jest w tym staniku...ja też mam jeden taki ulubiony stanik (bardzo dobrze dopasowany i piersi wyglądają w nim pięknie) ale co z tego jak staję przed lustrem,zdejmuję go i nie mam nawet połowy tego co miałam w staniku ? .... Też myślę nad kupnem tych tabletek ale cena jest dosyć spora... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Z ich opisu:
"Wśród składników Breast Actives znaleźć można zioła, które swoim działaniem przypominają żeński estrogen. Działają one podobnie jak tabletki antykoncepcyjne, które poprzez estrogen prowadzą do zatrzymania większej ilości płynów w piersiach, co w rezultacie prowadzi do krótkotrwałego zwiększenia ich rozmiaru. Breast Actives działa w podobny sposób, aczkolwiek to co go wyróżnia to długotrwałe efekty!" Akurat w cyckach? Genialne te zioła! To jak? krótkotrwałe czy trwałe? ![]() Eeeeeee tam! Chała za ciężkie pieniądze ![]()
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zasttrzyk z kwasem haliuronowym w piersi?! ![]() Tego się używa na wygładzenie zmarszczek he he he Chyba chodziło Ci o wkładki silikonowe, albo ew. tłuszcz wstrzykiwany w biust ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym naprawdę szczerze bym chciała wierzyć chociaż w takie wynalazki.... ale nie umiem. A sama mam ten problem;( Najlepsze rady w takich wątkach to: stanik, ubranie tak Ci pomogą że będzie wyglądać jakbyś miała piękny biust. Ale przecież to oczywiste, przede wszystkim chodzi o to, że jak się ten stanik bluzkę zdejmie to już troszkę gorzej. Autorko:cudów nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zajdzcie w ciaze
![]() Ja od zawsze mialam komplex malych piersi. Gdy karmilam, mialam miske powiekszona z A do D, cycki jak z okładki. Potem troche sie zmniejszyly, nie obwisly. Teraz mam C, i uwazam ze lepsze to bylo niz jakakolwiek operacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Gdyby tabletki działały, to kobiety nie potrzebowałyby operacji plastycznych.
To jak z powiększaniem penisów za pomocą tabletek i pompek - jeśli by działały, faceci nosili by fiuty do kolan.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Też zastanawiam się nad tymi tabletkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Nie bierzcie tabletek o których nic nie wiecie... ja też kiedyś chciałam, poszłam do endokrynologa, żeby się coś dowiedzieć o takich tabletkach. Babka mi powiedziała, żeby tego nie brać bo można sobie zrobić wielką krzywdę, to są tabletki hormonalne, po których robi się jednak niezłą rozróbe w organizmie i po odstawieniu tabletek można mieć poważne problemy (np. organizm moze przestac produkowac odpwoiednie ilosci hormonów i mozna zostac np. bezpłodnym...) więc ja osobiscie nie radzę tego brać (skoro specjalistka mi tak powiedziała no to to chyba prawdą jest)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja stosowałam te tabletki przez 2 miesiące. Piersi faktycznie nabrały pięknego kształtu już po miesiącu. Oczywiście, nie powiększyły się jakoś spektakularnie, ale o jeden rozmiar poszły w górę
![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
witam, ja także używałam tych tabletek i mogę potwierdzić ich skuteczność. Choć piszę w innej sprawie a związanej bezpośrednio z tymi lub innymi tego typu tabletkami. Otóż-napiszcie proszę czy zauważyłyście przy dłuższym użytkowaniu zwiększone wypadanie włosów??ja ostatnio borykam się z tym problemem i podejrzewam te tabletki...byłam u endokrynologa i na 100% tego nie potwierdził, choć może być to skutek uboczny zastosowanych w tych tabletkach chińskich ziół. Na pewno podzielę się wszelkimi informacjami na ten temat gdyż jestem w trakcie badań hormonalnych. Przeczytałam także na innym forum, że w tych tabletkach stosuje się hormony!co mnie dziwi, bo w takim wypadku nie powinny być łatwo dostępne, co więcej w składzie hormonów nie ma. no tak, proszę przed takimi eksperymentami zastanówcie się, bo niestety można łatwo uzależnić się od efektów wizualnych jakie dają takie tabletki, ale przy okazji poczynić sporo szkód. w razie uzyskania jakiś informacji oczywiście się z Wami podzielę. na razie pozdrawiam
Edytowane przez oliwia1976 Czas edycji: 2010-11-12 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Poniektore wasze szczere opinie i wypowiedzi 'od serca' to naprawde komedia.
Jak do cholery cwiczenia moga powiekszyc piersi skoro w tkance i calej budowie piersi nie ma ani jednego miesnia...?? <LoL> Albo jak to mozliwe ze krem ma trwalsze efekty niz tabletki? Jak cos co mozna zmyc zwykla woda moze utrzymac sie do konca zycia??? I dlaczego niektore z was uwazaja ze masaz ma powiekszac piersi...? Masaz moze je podreskic, zaokraglic, ale powiekszyc? Breast Atctives tak jak inne tabletki tego typu, pomogaja organizmowi wytworzyc wiecej tkanki tluszczowej w piersiach. Nie rozumiem dlaczego cialo mialoby pozniej sie tej tkanki pozbywac i w jaki sposob kremy sa bardziej oplacalnym zakupem od tabletek. Ktoras z was stwierdzila ze tabletki bedzie trzeba kupiwac do konca zycia (co jest oczywiscie bzdura) ale nie pomyslala ze kremy trzeba kupowac takze po smierci gdyz te, nigdy nie beda przynosily dlugotrwalych rezultatow. Pomysl ze stanikiem naprwade mnie rozbawil... Otoz; kto wam nawbijal do glowy ze kawalek materialu i drutow moze 'powiekszyc' piersi o caaaly rozmiar. Nie jestem pewna czy pisalas to na serio, trzezwo czy robilas sobie jaja ale w zyciu nie czytalam bardziej prymitywnej wypowiedzi. Jak zlamiesz reke, wlozysz ja w gips i ponosisz przez 3 miesiace na temblaku to potem tak ci zostanie i nie wyprostujesz? <LoL> Przeciez to jest fizycznie nie mozliwe...! A co dostarcza stanik ze piersi zaczynaja 'rosnac'? Proteiny czy vitamine E? Genialny pomysl! Niezle jeszcze bylo to z zachodzeniem w ciaze. Niektorym kobietom to pomaga, a innym, szkodzi. Piersi moga sie stac obwisle, mniejsze i utracic jedrnosc. Takze zastanawiam sie nad kupnem tych tabletek. Sa rekomendowane przez lekarzy, skuteczne, i tansze od operacji. W Anglii, sa duzo drozsze i cena polska dosyc mnie zdziwila. Od jakiegos czasu wyszukuje informacje na ten temat wiec jstem dosc dobrze ‘wyksztalcona’ w tych tematach. Mam zamiar kupic je w nastepnym tygodniu poniewaz jest to dosyc popularny i skuteczny produkt, bez zadnych efektow ubocznych. Ziola i inne naturalne skladniki pobudzaja organizm do tworzenia tkanki tluszczowej w piersiach oraz zwiekszaja ich obietosc, jedrnosc i podreslaja ksztalt. Produkt jest bezpieczny i bardzo popularny w Ameryce i Wielkiej Brytanii. Dodam jeszcze ze nie pobudza hormonow, nie powoduje problemow skory, tylko przeciwnie; kobiety uzywajace BA pisza ze ich skora nigdy nie wygladala lepiej. Nie powoduje problemow z waga czy wlosami. Przewaznie trzeba brac tabletke lub dwie dziennie, zalezy od produktu i po okolo 1 miesiacu widac jakies efekty. Nie ogromna zmiane, ale male zwiekszenie w objetosci i jedrnosci. Po jakis 4 miesiacach mozna zauwzyc spora zmiane, zaczac kupowac inne rozmiary stanikow. Jest wiele inny produktow tego typu jak; guma do zucia, kremy czy inne marki tabletek. Zauwazylam ze BA jest najbardziej popularnym i najwyzej ocenianym produktem. A dlaczego (wedlug jednej z was) kobiety ich nie uzywaja? Bo sa tak prymitywnie nastawione do zycia jak poniektorzy. Sproboj, a potem oceniaj i wyrazaj swoje opinie, nie na odwrot, nie majac o tym zielonego pojecia; bo tylko sie osmieszysz. Oczywiscie nie mam zamiaru na nikogo najezdzac ani nikogo obrazac. Drazni mnie tylko fakt, ze wiekszosc z was zniecheca innych do czegos o czym nic nie wiecie lub nigdy w zyciu nie porobowalyscie. Jezeli chcecie komus 'doradzac' to przynajmniej cos madrego, a nie cos co slyszalyscie od kuzynki siostry przyjaciolki Ani czy psa corki waszej sasisadki z domu obok. Naturalne tabletki powiększające piersi są pelne waznych ziol, ktore stymulują dodatkową produkcje estrogenow w organizmie. Dodatki te zawierają także naturalne formy estrogenu, znane jako fitoestrogeny, ktore pobudzaja gruczoly w piersiach majace wplyw na rozmiar piersi; wzrost i jędrność. Wiele kobiet uzywajacych takich tabletek zauwazyly zwiekszenie o rozmiar czy dwa w zaledwie kilka miesiecy od daty rozpoczecia ich 'programu' suplementacji. Co do wynikow, trzeba byc realistycznym; nieoczekiwac cudow, ale byc pozytywnie nastawionym. To dobry pomysl aby przed uzyciem jakichkolwiek tabletek, porozmawiac z lekarzem aby upewnic sie ze nie koliduje to z innymi lekarstwami, schorzeniami czy scisla dieta. Do tabletek dobrze jest dokupic zwykly lub specjalny krem by uniknac rozstepow czy innych niedoskonalosci. However, kazda kobieta jest piekna a uroda stworzona przez twoj ulubiony program tv jest wynikiem prywatnych stylistow, tony make up'u, operacji i grupy profesjonalistow pracujacych nad image'm kobiety ktora staje sie ''naturalnym'' idealem piekna. Nie wartym wzorowania sie na nim lub ubolewania nad wlasnym odbiciem w lustrze. Moja kolezanka, by poczuc sie lepiej czasami wpisuje w Google; gwiazdy bez makijazu, make up'u lub celebrities before and after. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
reklama, reklama ![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
skoro dopiero się zastanawiasz to ich nie polecaj, bo: Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
♥ 25.08.2012 Aparatka 08.04.2013 Damon Clear (góra) 18.11.2013 aparat metalowy mini (dół) Edytowane przez Kocurasek Czas edycji: 2010-12-22 o 16:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
![]() haha reklama, lol bo nie mam sie czym w zyciu zajmowac.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Ok… Piers zbudowana jest z tkanki tluszczowej, gruczolowej i wloknistej. Pod gruczolem piersiowym znajduje sie miesien piersiowy ktory jest duzym miesiniem uczestniczacym w ruchu ramienia. Wiec jak zaczniesz cwiczyc to bedziesz miala bary jak u Achillesa a nie wieksze piersi. Wiesz, czytajac twoje ‘komentarze’ rece mi opadly. Nie no, sorry, ale w jaki inny sposob te tabletki maja ci pomoc jak nie wytwarzajac tkanke tluszczowa i estrogeny? Nie pobudza hormonow w sensie; nie wywoluje depresji spowodowanej wahaniami hormonalnymi. Tak szczerze mowiac, bez obrazy, ale bawi mnie tylko to, ze w Polsce nadal panuje ten sam stopien zacofania. Ciekawe czy to kiedykolwiek przeminie... HAHAH, looool. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
skąd jesteś światowa dziewczyno, pisząca głupoty i nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem?
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() Hahahahahahahahahaha, lol nie wiedzialam ze piszac cos zostane zaatakowana przez kolko gospodyn domowych, LOL Boze jakie zacofanie lol |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
LoL dziecko neostrady ![]() widzisz, gospodynie domowe jak chcą większe piersi to idą do chirurga, a Ty nowocześnie łykasz placebo i siłą przekazu powiększasz piersi Lol
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.