Breast-Actives --> opinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-10, 14:47   #1
Lougess
Rozeznanie

Breast-Actives --> opinie

Jak wiadomo niedługo wakacje więc zaczną się wypady na plażę , nad morze itd. a ponieważ nie jestem zadowolna ze swojego biustu chciałabym go w mozliwym stopniu wypełnić/powiększyć. Na operacje brak finansów więc szukam w internecie jakis tabletek. Natrafiłam, na stronkę z rankingiem takich tabletek i na 1 miejscu były wlasnie B.A. opinie na stronie były wszytskie pozytywne. Jednak miesieczna kuracja to 225. zl. a to niemałe pieniądze dla studenki ;p
Więc chce skorzystać z waszej opini ;p Czy ktoraś z was stosowała Breast Actives i może mi napisać czy widac jakies efekty etc.?
Zalezy mi na opiniach o B.A. ale może znacie inne tabletki które pomogły Wam wypełnić/powiększyć biust?
Proszę o pomoc i pozdrawiam ;*
Stary 2009-04-10, 15:26   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Breast-Actives --> opinie

Cytat:
Napisane przez Lougess Pokaż wiadomość
Jak wiadomo niedługo wakacje więc zaczną się wypady na plażę , nad morze itd. a ponieważ nie jestem zadowolna ze swojego biustu chciałabym go w mozliwym stopniu wypełnić/powiększyć. Na operacje brak finansów więc szukam w internecie jakis tabletek. Natrafiłam, na stronkę z rankingiem takich tabletek i na 1 miejscu były wlasnie B.A. opinie na stronie były wszytskie pozytywne. Jednak miesieczna kuracja to 225. zl. a to niemałe pieniądze dla studenki ;p
Więc chce skorzystać z waszej opini ;p Czy ktoraś z was stosowała Breast Actives i może mi napisać czy widac jakies efekty etc.?
Zalezy mi na opiniach o B.A. ale może znacie inne tabletki które pomogły Wam wypełnić/powiększyć biust?
Proszę o pomoc i pozdrawiam ;*
Stać Cię na kupowanie tych tabletek do końca życia? Bo zdajesz sobie sprawę z tego, że jakiś tam efekt jest tylko w momencie, gdy bierzesz te tabletki. Na Twoim miejscu zainwestowałabym ujędrniający krem i masowała biust raz-dwa razy dziennie. Efekt będzie porównywalny, a zaoszczędzisz sporo kasy. Plus oczywiście ćwiczenia wzmacniające mięśnie. I dobrze dopasowany stanik.

A tutaj podobny wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=9260621
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 19:16   #3
nelyen
Zadomowienie

radzę kupić dobry biustonosz i zwyczajnie oswoić się z rozmiarem, nie ma sensu psuć sobie życia głupimi kompleksami drobne braki naprawdę da się podreperować dobrym ubiorem
zapraszam do wątku, do którego link mam w podpisie, jeśli jeszcze tam nie byłaś

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 20:55   #4
paula78
Zakorzenienie

Dobrze dobrany stanik tak ci wyprofiluje i uksztaltuje piersi ze za dwa miesiace bedziesz miala o miseczke wiekszy biust .

stanik,cwiczenia i zauwazenie ze oprocz biustu masz jeszcze wiele innych fajnych atrybutów zewnetrznych jaki wewnetrznych.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 21:43   #5
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Dobrze dobrany stanik tak ci wyprofiluje i uksztaltuje piersi ze za dwa miesiace bedziesz miala o miseczke wiekszy biust .

stanik,cwiczenia i zauwazenie ze oprocz biustu masz jeszcze wiele innych fajnych atrybutów zewnetrznych jaki wewnetrznych.
słusznie prawi, polać jej

(ale uwaga, kształt biustu rozjechanego puszapami, za luźnym obwodem czy za małą miską niemal na pewno się poprawi, co do samej wielkości nikt nie może ręczyć, to dość indywidualna kwestia)

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 20:41   #6
anesthetize
Raczkowanie

Cytat:

dokładnie...

...only apathy from the pills in me, it's all in me, all in you...

Stary 2009-04-11, 20:45   #7
Malaika85
Zadomowienie

gdyby takie tabletki byly naprawde skuteczne, to wszystkie kobiety mialy taki biust jaki chca..a nie maja...wiec raczej nie sa skuteczne no bo niby jak>)
Malaika85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 17:04   #8
niemampomyslu111
Raczkowanie

GG do niemampomyslu111

Cytat:

Tak... chciałabym żeby piersi rosły od dobrego stanika... ja na początku nosiłam droższe,lepsze staniki, rozmiar zawsze dobry, bo dużo o tym czytałam wiec byłam obeznana ale jeszcze to konsultowałam z moją mamą i ekspedientkami. Powiększenie? .... w życiu! do tej pory (parę dobrych lat mam malutkie cycki, niepełne A). Teraz noszę byle jakie staniki z rynków (jednak różnica między 60-100zł a 15zł jest dosyć spora...). piersi jakie mam takie mam - niepełne A, sflaczałe, do kształtu jabłuszka im daleko, mogłyby spokojnie trafić do rankingu najbrzydszych cycków świata. Mają ładny kształt jedynie pod prysznicem. I co z tego,że czasem wykonuję ćwiczenia na jędrny biust? co z tego,że nosiłam/noszę(?) odpowiednie staniki, co z tego, że biorę zimny prysznic i masuję piersi? g*** to daje...

I błagam, nie piszcie komuś, żeby kupił sobie dobry stanik, w którym piersi będą wyglądać na większe i pełniejsze jeśli taki efekt utrzymuje się dopóki ta osoba jest w tym staniku...ja też mam jeden taki ulubiony stanik (bardzo dobrze dopasowany i piersi wyglądają w nim pięknie) ale co z tego jak staję przed lustrem,zdejmuję go i nie mam nawet połowy tego co miałam w staniku ? ....

Też myślę nad kupnem tych tabletek ale cena jest dosyć spora...
niemampomyslu111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-11, 18:21   #9
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
gdyby takie tabletki byly naprawde skuteczne, to wszystkie kobiety mialy taki biust jaki chca..a nie maja...wiec raczej nie sa skuteczne no bo niby jak>)
nom własnie
Stary 2010-07-11, 22:10   #10
tennyo4
Zadomowienie

Z ich opisu:

"Wśród składników Breast Actives znaleźć można zioła, które swoim działaniem przypominają żeński estrogen. Działają one podobnie jak tabletki antykoncepcyjne, które poprzez estrogen prowadzą do zatrzymania większej ilości płynów w piersiach, co w rezultacie prowadzi do krótkotrwałego zwiększenia ich rozmiaru. Breast Actives działa w podobny sposób, aczkolwiek to co go wyróżnia to długotrwałe efekty!"

Akurat w cyckach? Genialne te zioła!
To jak? krótkotrwałe czy trwałe?

Eeeeeee tam! Chała za ciężkie pieniądze

Terry Pratchett
Maskarada
tennyo4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 00:09   #11
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tennyo4 Pokaż wiadomość
Z ich opisu:

"Wśród składników Breast Actives znaleźć można zioła, które swoim działaniem przypominają żeński estrogen. Działają one podobnie jak tabletki antykoncepcyjne, które poprzez estrogen prowadzą do zatrzymania większej ilości płynów w piersiach, co w rezultacie prowadzi do krótkotrwałego zwiększenia ich rozmiaru. Breast Actives działa w podobny sposób, aczkolwiek to co go wyróżnia to długotrwałe efekty!"

W ogóle opis brzmi sensownie... Jest w pewnym stopniu logiczny... Estrogen ma taki wpływ na fizjologię... Ale efekt krótkotrwały i wymaga dużych nakładów finansowych. Zakładając, ze autorka będzie te tabletki kupować cały rok, to wychodzi na to, że lepiej odłożyć pieniądze na zastrzyk z kwasem hialuronowym, który działa dłużej...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 07:56   #12
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
W ogóle opis brzmi sensownie... Jest w pewnym stopniu logiczny... Estrogen ma taki wpływ na fizjologię... Ale efekt krótkotrwały i wymaga dużych nakładów finansowych. Zakładając, ze autorka będzie te tabletki kupować cały rok, to wychodzi na to, że lepiej odłożyć pieniądze na zastrzyk z kwasem hialuronowym, który działa dłużej...

Zasttrzyk z kwasem haliuronowym w piersi?!
Tego się używa na wygładzenie zmarszczek he he he
Chyba chodziło Ci o wkładki silikonowe, albo ew. tłuszcz wstrzykiwany w biust

Rozjaśnię w końcu te czarne kłaki!
KochanaGadzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 08:42   #13
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tennyo4 Pokaż wiadomość
Z ich opisu:

No w sensie że antykoncepty dają krótkotrwały efekt, a te tabletki długotrwały.

Chciałabym naprawdę szczerze bym chciała wierzyć chociaż w takie wynalazki.... ale nie umiem. A sama mam ten problem;(

Najlepsze rady w takich wątkach to: stanik, ubranie tak Ci pomogą że będzie wyglądać jakbyś miała piękny biust. Ale przecież to oczywiste, przede wszystkim chodzi o to, że jak się ten stanik bluzkę zdejmie to już troszkę gorzej.
Autorko:cudów nie ma.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 10:17   #14
shiava
Zadomowienie

Zajdzcie w ciaze

Ja od zawsze mialam komplex malych piersi.
Gdy karmilam, mialam miske powiekszona z A do D, cycki jak z okładki.

Potem troche sie zmniejszyly, nie obwisly. Teraz mam C, i uwazam ze lepsze to bylo niz jakakolwiek operacja
shiava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 13:27   #15
Elfir
Zakorzenienie

Gdyby tabletki działały, to kobiety nie potrzebowałyby operacji plastycznych.
To jak z powiększaniem penisów za pomocą tabletek i pompek - jeśli by działały, faceci nosili by fiuty do kolan.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 14:06   #16
tennyo4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
No w sensie że antykoncepty dają krótkotrwały efekt, a te tabletki długotrwały.
To powiem szczerze wg mnie kiepsko, bo to chyba znaczy, że silniej ingerują w układ hormonalny niż tabsy.

Terry Pratchett
Maskarada
tennyo4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 16:02   #17
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KochanaGadzinka Pokaż wiadomość
Nie nie pomyliło mi się Kwas hialuronowy ma wielorakie zastosowanie. To kwas młodości, bo odpowiada za zatrzymywanie wody, wiąże cząsteczki wody w tkance, przez co zwiększa jej objętość. Dlatego powiększa biust. Naturalnie występuje w organizmie człowieka, ale z wiekiem ubywa go, dlatego nasza skóra traci jędrność. Kwas hialuronowy można też wykorzystywać do modelowania narządów płciowych.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-17, 14:54   #18
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KochanaGadzinka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Nie nie pomyliło mi się Kwas hialuronowy ma wielorakie zastosowanie. To kwas młodości, bo odpowiada za zatrzymywanie wody, wiąże cząsteczki wody w tkance, przez co zwiększa jej objętość. Dlatego powiększa biust. Naturalnie występuje w organizmie człowieka, ale z wiekiem ubywa go, dlatego nasza skóra traci jędrność. Kwas hialuronowy można też wykorzystywać do modelowania narządów płciowych.
a Macrolane? to jest właśnie kwas hialuronowy powiększający piersi między innymi

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 07:56   #19
sysek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
Zajdzcie w ciaze

Potem troche sie zmniejszyly, nie obwisly. Teraz mam C, i uwazam ze lepsze to bylo niz jakakolwiek operacja
A ja przed ciążą małe C, w czasie karmienia piękne DD a po tragedia-gruszkowate B, więc zachodzenie w ciążę nie gwarantuje wcale dużych piersi, zresztą chyba nie po to zachodzi się w ciążę.
Też zastanawiam się nad tymi tabletkami.
sysek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 09:23   #20
little19
Rozeznanie

Nie bierzcie tabletek o których nic nie wiecie... ja też kiedyś chciałam, poszłam do endokrynologa, żeby się coś dowiedzieć o takich tabletkach. Babka mi powiedziała, żeby tego nie brać bo można sobie zrobić wielką krzywdę, to są tabletki hormonalne, po których robi się jednak niezłą rozróbe w organizmie i po odstawieniu tabletek można mieć poważne problemy (np. organizm moze przestac produkowac odpwoiednie ilosci hormonów i mozna zostac np. bezpłodnym...) więc ja osobiscie nie radzę tego brać (skoro specjalistka mi tak powiedziała no to to chyba prawdą jest)...
little19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-06, 21:59   #21
jollandia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
Zajdzcie w ciaze

hehe to nic tylko w ciaze zachodzic ja rowniez zastanawiam sie nad zakupem tego produktu niby posiada gwarancje ze jezeli po 90 dniahc jest sie nie zadowolonym to zwracaja pieniadze ale interesuje mnie jak dlugo trzea brac te tabletki? cale zycie ??:P to faktycznie chyba wolala bym operacje :P
jollandia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-01, 19:39   #22
asiunia19021
Raczkowanie

Ja stosowałam te tabletki przez 2 miesiące. Piersi faktycznie nabrały pięknego kształtu już po miesiącu. Oczywiście, nie powiększyły się jakoś spektakularnie, ale o jeden rozmiar poszły w górę Korzystałam z tego produktu jakieś pół roku temu i muszę przyznać ze zdziwieniem, że efekt się utrzymuje. Nie jest to to samo co silikony, ale jednak daje promyk nadzieji kobietom z małym biustem

asiunia19021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 19:33   #23
oliwia1976
Przyczajenie

witam, ja także używałam tych tabletek i mogę potwierdzić ich skuteczność. Choć piszę w innej sprawie a związanej bezpośrednio z tymi lub innymi tego typu tabletkami. Otóż-napiszcie proszę czy zauważyłyście przy dłuższym użytkowaniu zwiększone wypadanie włosów??ja ostatnio borykam się z tym problemem i podejrzewam te tabletki...byłam u endokrynologa i na 100% tego nie potwierdził, choć może być to skutek uboczny zastosowanych w tych tabletkach chińskich ziół. Na pewno podzielę się wszelkimi informacjami na ten temat gdyż jestem w trakcie badań hormonalnych. Przeczytałam także na innym forum, że w tych tabletkach stosuje się hormony!co mnie dziwi, bo w takim wypadku nie powinny być łatwo dostępne, co więcej w składzie hormonów nie ma. no tak, proszę przed takimi eksperymentami zastanówcie się, bo niestety można łatwo uzależnić się od efektów wizualnych jakie dają takie tabletki, ale przy okazji poczynić sporo szkód. w razie uzyskania jakiś informacji oczywiście się z Wami podzielę. na razie pozdrawiam

Edytowane przez oliwia1976
Czas edycji: 2010-11-12 o 19:51
oliwia1976 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 03:36   #24
maya92
BAN stały

Poniektore wasze szczere opinie i wypowiedzi 'od serca' to naprawde komedia.
Jak do cholery cwiczenia moga powiekszyc piersi skoro w tkance i calej budowie piersi nie ma ani jednego miesnia...?? <LoL>
Albo jak to mozliwe ze krem ma trwalsze efekty niz tabletki? Jak cos co mozna zmyc zwykla woda moze utrzymac sie do konca zycia??? I dlaczego niektore z was uwazaja ze masaz ma powiekszac piersi...? Masaz moze je podreskic, zaokraglic, ale powiekszyc?
Breast Atctives tak jak inne tabletki tego typu, pomogaja organizmowi wytworzyc wiecej tkanki tluszczowej w piersiach. Nie rozumiem dlaczego cialo mialoby pozniej sie tej tkanki pozbywac i w jaki sposob kremy sa bardziej oplacalnym zakupem od tabletek.
Ktoras z was stwierdzila ze tabletki bedzie trzeba kupiwac do konca zycia (co jest oczywiscie bzdura) ale nie pomyslala ze kremy trzeba kupowac takze po smierci gdyz te, nigdy nie beda przynosily dlugotrwalych rezultatow.
Pomysl ze stanikiem naprwade mnie rozbawil... Otoz; kto wam nawbijal do glowy ze kawalek materialu i drutow moze 'powiekszyc' piersi o caaaly rozmiar. Nie jestem pewna czy pisalas to na serio, trzezwo czy robilas sobie jaja ale w zyciu nie czytalam bardziej prymitywnej wypowiedzi. Jak zlamiesz reke, wlozysz ja w gips i ponosisz przez 3 miesiace na temblaku to potem tak ci zostanie i nie wyprostujesz? <LoL> Przeciez to jest fizycznie nie mozliwe...! A co dostarcza stanik ze piersi zaczynaja 'rosnac'? Proteiny czy vitamine E? Genialny pomysl!
Niezle jeszcze bylo to z zachodzeniem w ciaze. Niektorym kobietom to pomaga, a innym, szkodzi. Piersi moga sie stac obwisle, mniejsze i utracic jedrnosc.

Takze zastanawiam sie nad kupnem tych tabletek. Sa rekomendowane przez lekarzy, skuteczne, i tansze od operacji. W Anglii, sa duzo drozsze i cena polska dosyc mnie zdziwila. Od jakiegos czasu wyszukuje informacje na ten temat wiec jstem dosc dobrze ‘wyksztalcona’ w tych tematach.

Mam zamiar kupic je w nastepnym tygodniu poniewaz jest to dosyc popularny i skuteczny produkt, bez zadnych efektow ubocznych. Ziola i inne naturalne skladniki pobudzaja organizm do tworzenia tkanki tluszczowej w piersiach oraz zwiekszaja ich obietosc, jedrnosc i podreslaja ksztalt. Produkt jest bezpieczny i bardzo popularny w Ameryce i Wielkiej Brytanii.
Dodam jeszcze ze nie pobudza hormonow, nie powoduje problemow skory, tylko przeciwnie; kobiety uzywajace BA pisza ze ich skora nigdy nie wygladala lepiej. Nie powoduje problemow z waga czy wlosami. Przewaznie trzeba brac tabletke lub dwie dziennie, zalezy od produktu i po okolo 1 miesiacu widac jakies efekty. Nie ogromna zmiane, ale male zwiekszenie w objetosci i jedrnosci. Po jakis 4 miesiacach mozna zauwzyc spora zmiane, zaczac kupowac inne rozmiary stanikow. Jest wiele inny produktow tego typu jak; guma do zucia, kremy czy inne marki tabletek.
Zauwazylam ze BA jest najbardziej popularnym i najwyzej ocenianym produktem. A dlaczego (wedlug jednej z was) kobiety ich nie uzywaja? Bo sa tak prymitywnie nastawione do zycia jak poniektorzy. Sproboj, a potem oceniaj i wyrazaj swoje opinie, nie na odwrot, nie majac o tym zielonego pojecia; bo tylko sie osmieszysz. Oczywiscie nie mam zamiaru na nikogo najezdzac ani nikogo obrazac. Drazni mnie tylko fakt, ze wiekszosc z was zniecheca innych do czegos o czym nic nie wiecie lub nigdy w zyciu nie porobowalyscie. Jezeli chcecie komus 'doradzac' to przynajmniej cos madrego, a nie cos co slyszalyscie od kuzynki siostry przyjaciolki Ani czy psa corki waszej sasisadki z domu obok.

Naturalne tabletki powiększające piersi są pelne waznych ziol, ktore stymulują dodatkową produkcje estrogenow w organizmie. Dodatki te zawierają także naturalne formy estrogenu, znane jako fitoestrogeny, ktore pobudzaja gruczoly w piersiach majace wplyw na rozmiar piersi; wzrost i jędrność.

Wiele kobiet uzywajacych takich tabletek zauwazyly zwiekszenie o rozmiar czy dwa w zaledwie kilka miesiecy od daty rozpoczecia ich 'programu' suplementacji. Co do wynikow, trzeba byc realistycznym; nieoczekiwac cudow, ale byc pozytywnie nastawionym.
To dobry pomysl aby przed uzyciem jakichkolwiek tabletek, porozmawiac z lekarzem aby upewnic sie ze nie koliduje to z innymi lekarstwami, schorzeniami czy scisla dieta.
Do tabletek dobrze jest dokupic zwykly lub specjalny krem by uniknac rozstepow czy innych niedoskonalosci.
However, kazda kobieta jest piekna a uroda stworzona przez twoj ulubiony program tv jest wynikiem prywatnych stylistow, tony make up'u, operacji i grupy profesjonalistow pracujacych nad image'm kobiety ktora staje sie ''naturalnym'' idealem piekna. Nie wartym wzorowania sie na nim lub ubolewania nad wlasnym odbiciem w lustrze. Moja kolezanka, by poczuc sie lepiej czasami wpisuje w Google; gwiazdy bez makijazu, make up'u lub celebrities before and after. Powodzenia.
maya92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 06:23   #25
lalinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maya92 Pokaż wiadomość
poniektore wasze szczere opinie i wypowiedzi 'od serca' to naprawde komedia.
Jak do cholery cwiczenia moga powiekszyc piersi skoro w tkance i calej budowie piersi nie ma ani jednego miesnia...?? <lol>
albo jak to mozliwe ze krem ma trwalsze efekty niz tabletki? Jak cos co mozna zmyc zwykla woda moze utrzymac sie do konca zycia??? I dlaczego niektore z was uwazaja ze masaz ma powiekszac piersi...? Masaz moze je podreskic, zaokraglic, ale powiekszyc?
Breast atctives tak jak inne tabletki tego typu, pomogaja organizmowi wytworzyc wiecej tkanki tluszczowej w piersiach. Nie rozumiem dlaczego cialo mialoby pozniej sie tej tkanki pozbywac i w jaki sposob kremy sa bardziej oplacalnym zakupem od tabletek.
Ktoras z was stwierdzila ze tabletki bedzie trzeba kupiwac do konca zycia (co jest oczywiscie bzdura) ale nie pomyslala ze kremy trzeba kupowac takze po smierci gdyz te, nigdy nie beda przynosily dlugotrwalych rezultatow.
Pomysl ze stanikiem naprwade mnie rozbawil... Otoz; kto wam nawbijal do glowy ze kawalek materialu i drutow moze 'powiekszyc' piersi o caaaly rozmiar. Nie jestem pewna czy pisalas to na serio, trzezwo czy robilas sobie jaja ale w zyciu nie czytalam bardziej prymitywnej wypowiedzi. Jak zlamiesz reke, wlozysz ja w gips i ponosisz przez 3 miesiace na temblaku to potem tak ci zostanie i nie wyprostujesz? <lol> przeciez to jest fizycznie nie mozliwe...! A co dostarcza stanik ze piersi zaczynaja 'rosnac'? Proteiny czy vitamine e? Genialny pomysl!
Niezle jeszcze bylo to z zachodzeniem w ciaze. Niektorym kobietom to pomaga, a innym, szkodzi. Piersi moga sie stac obwisle, mniejsze i utracic jedrnosc.

Takze zastanawiam sie nad kupnem tych tabletek. Sa rekomendowane przez lekarzy, skuteczne, i tansze od operacji. W anglii, sa duzo drozsze i cena polska dosyc mnie zdziwila. Od jakiegos czasu wyszukuje informacje na ten temat wiec jstem dosc dobrze ‘wyksztalcona’ w tych tematach.

mam zamiar kupic je w nastepnym tygodniu poniewaz jest to dosyc popularny i skuteczny produkt, bez zadnych efektow ubocznych. ziola i inne naturalne skladniki pobudzaja organizm do tworzenia tkanki tluszczowej w piersiach oraz zwiekszaja ich obietosc, jedrnosc i podreslaja ksztalt. Produkt jest bezpieczny i bardzo popularny w ameryce i wielkiej brytanii.
Dodam jeszcze ze nie pobudza hormonow, nie powoduje problemow skory, tylko przeciwnie; kobiety uzywajace ba pisza ze ich skora nigdy nie wygladala lepiej. Nie powoduje problemow z waga czy wlosami. Przewaznie trzeba brac tabletke lub dwie dziennie, zalezy od produktu i po okolo 1 miesiacu widac jakies efekty. Nie ogromna zmiane, ale male zwiekszenie w objetosci i jedrnosci. Po jakis 4 miesiacach mozna zauwzyc spora zmiane, zaczac kupowac inne rozmiary stanikow. Jest wiele inny produktow tego typu jak; guma do zucia, kremy czy inne marki tabletek.
Zauwazylam ze ba jest najbardziej popularnym i najwyzej ocenianym produktem. A dlaczego (wedlug jednej z was) kobiety ich nie uzywaja? Bo sa tak prymitywnie nastawione do zycia jak poniektorzy. Sproboj, a potem oceniaj i wyrazaj swoje opinie, nie na odwrot, nie majac o tym zielonego pojecia; bo tylko sie osmieszysz. Oczywiscie nie mam zamiaru na nikogo najezdzac ani nikogo obrazac. Drazni mnie tylko fakt, ze wiekszosc z was zniecheca innych do czegos o czym nic nie wiecie lub nigdy w zyciu nie porobowalyscie. Jezeli chcecie komus 'doradzac' to przynajmniej cos madrego, a nie cos co slyszalyscie od kuzynki siostry przyjaciolki ani czy psa corki waszej sasisadki z domu obok.

Naturalne tabletki powiększające piersi są pelne waznych ziol, ktore stymulują dodatkową produkcje estrogenow w organizmie. Dodatki te zawierają także naturalne formy estrogenu, znane jako fitoestrogeny, ktore pobudzaja gruczoly w piersiach majace wplyw na rozmiar piersi; wzrost i jędrność.

Wiele kobiet uzywajacych takich tabletek zauwazyly zwiekszenie o rozmiar czy dwa w zaledwie kilka miesiecy od daty rozpoczecia ich 'programu' suplementacji. Co do wynikow, trzeba byc realistycznym; nieoczekiwac cudow, ale byc pozytywnie nastawionym.
To dobry pomysl aby przed uzyciem jakichkolwiek tabletek, porozmawiac z lekarzem aby upewnic sie ze nie koliduje to z innymi lekarstwami, schorzeniami czy scisla dieta.
Do tabletek dobrze jest dokupic zwykly lub specjalny krem by uniknac rozstepow czy innych niedoskonalosci.
However, kazda kobieta jest piekna a uroda stworzona przez twoj ulubiony program tv jest wynikiem prywatnych stylistow, tony make up'u, operacji i grupy profesjonalistow pracujacych nad image'm kobiety ktora staje sie ''naturalnym'' idealem piekna. Nie wartym wzorowania sie na nim lub ubolewania nad wlasnym odbiciem w lustrze. Moja kolezanka, by poczuc sie lepiej czasami wpisuje w google; gwiazdy bez makijazu, make up'u lub celebrities before and after. Powodzenia.

reklama, reklama
Stary 2010-12-22, 16:04   #26
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Poniektore wasze szczere opinie i wypowiedzi 'od serca' to naprawde komedia.
Jak do cholery cwiczenia moga powiekszyc piersi skoro w tkance i calej budowie piersi nie ma ani jednego miesnia...?? <LoL>
nie mają mięśnia? to jak w takim razie chirurg plastyczny powiększa piersi wkładając wkładkę "pod mięsień"?? A tzw wypakowana klata? Chyba lekcja anatomii by się przydała

Cytat:
Breast Atctives tak jak inne tabletki tego typu, pomogaja organizmowi wytworzyc wiecej tkanki tluszczowej w piersiach. Nie rozumiem dlaczego cialo mialoby pozniej sie tej tkanki pozbywac i w jaki sposob kremy sa bardziej oplacalnym zakupem od tabletek.
a skąd te tabletki wiedzą gdzie są piersi i gdzie mają ten tłuszcz wyprodukować?

Cytat:
ee, że co?

Cytat:

Takze zastanawiam sie nad kupnem tych tabletek.

skoro dopiero się zastanawiasz to ich nie polecaj, bo:

Cytat:

Bo sa tak prymitywnie nastawione do zycia jak poniektorzy. Sproboj, a potem oceniaj i wyrazaj swoje opinie, nie na odwrot, nie majac o tym zielonego pojecia; bo tylko sie osmieszysz. Oczywiscie nie mam zamiaru na nikogo najezdzac ani nikogo obrazac. Drazni mnie tylko fakt, ze wiekszosc z was zniecheca innych do czegos o czym nic nie wiecie lub nigdy w zyciu nie porobowalyscie. Jezeli chcecie komus 'doradzac' to przynajmniej cos madrego, a nie cos co slyszalyscie od kuzynki siostry przyjaciolki Ani czy psa corki waszej sasisadki z domu obok.
sama ośmieszasz pisząco to:

Cytat:
Dodam jeszcze ze nie pobudza hormonow, nie powoduje problemow skory, tylko przeciwnie;
a później to:

Cytat:
także nie pisz prymitywnych głupot, bo się ośmieszasz.

Cytat:
Napisane przez lalinka23 Pokaż wiadomość
reklama, reklama

25.08.2012

Aparatka

Edytowane przez Kocurasek
Czas edycji: 2010-12-22 o 16:35
Stary 2010-12-23, 14:07   #27
maya92
BAN stały

Exclamation Dot.: Breast-Actives --> opinie

Cytat:
Napisane przez lalinka23 Pokaż wiadomość
reklama, reklama

haha reklama, lol
bo nie mam sie czym w zyciu zajmowac..

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Ok… Piers zbudowana jest z tkanki tluszczowej, gruczolowej i wloknistej. Pod gruczolem piersiowym znajduje sie miesien piersiowy ktory jest duzym miesiniem uczestniczacym w ruchu ramienia.
Wiec jak zaczniesz cwiczyc to bedziesz miala bary jak u Achillesa a nie wieksze piersi.
Wiesz, czytajac twoje ‘komentarze’ rece mi opadly. Nie no, sorry, ale w jaki inny sposob te tabletki maja ci pomoc jak nie wytwarzajac tkanke tluszczowa i estrogeny?
Nie pobudza hormonow w sensie; nie wywoluje depresji spowodowanej wahaniami hormonalnymi.
Tak szczerze mowiac, bez obrazy, ale bawi mnie tylko to, ze w Polsce nadal panuje ten sam stopien zacofania. Ciekawe czy to kiedykolwiek przeminie... HAHAH, looool.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-23, 20:11   #28
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:

Ok… Piers zbudowana jest z tkanki tluszczowej, gruczolowej i wloknistej. Pod gruczolem piersiowym znajduje sie miesien piersiowy ktory jest duzym miesiniem uczestniczacym w ruchu ramienia.
Wiec jak zaczniesz cwiczyc to bedziesz miala bary jak u Achillesa a nie wieksze piersi.
nie kłócę się o to, że powiększa to piersi tylko o to, że ten misień faktycznie tam jest co dopiro teraz zauważyłaś. Swoją drogą to kulturystki mają nie tylko bary ale i w miejscu piersi duży mięsień więc znowu Ci coś nie wyszło.... Wklejam Ci zdjęcie żebyś widziała.

Cytat:

Wiesz, czytajac twoje ‘komentarze’ rece mi opadly. Nie no, sorry, ale w jaki inny sposob te tabletki maja ci pomoc jak nie wytwarzajac tkanke tluszczowa i estrogeny?
Nie pobudza hormonow w sensie; nie wywoluje depresji spowodowanej wahaniami hormonalnymi.
mi też ręce opadają..... robiłaś jakieś badania? Aaaa wiem, spróbujesz ich za tydzień a póki co dzielisz się wrażeniami "kuzynki siostry przyjaciolki Ani czy psa corki waszej sasisadki z domu obok." no jasne...

Cytat:

Tak szczerze mowiac, bez obrazy, ale bawi mnie tylko to, ze w Polsce nadal panuje ten sam stopien zacofania. Ciekawe czy to kiedykolwiek przeminie... HAHAH, looool.

skąd jesteś światowa dziewczyno, pisząca głupoty i nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem?

25.08.2012

Aparatka

Stary 2010-12-24, 16:20   #29
maya92
BAN stały

Lightbulb Dot.: Breast-Actives --> opinie

Hahahahahahahahahaha, lol
nie wiedzialam ze piszac cos zostane zaatakowana przez kolko gospodyn domowych, LOL
Boze jakie zacofanie lol
Stary 2010-12-25, 10:57   #30
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:

Hahahahahahahahahaha, lol
nie wiedzialam ze piszac cos zostane zaatakowana przez kolko gospodyn domowych, LOL
Boze jakie zacofanie lol

LoL dziecko neostrady

widzisz, gospodynie domowe jak chcą większe piersi to idą do chirurga, a Ty nowocześnie łykasz placebo i siłą przekazu powiększasz piersi
Lol

25.08.2012

Aparatka

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości