|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
peeling kawitacyjny - efekt od kosmetyczki
Kochane, regularnie wykonuję w domu peeling kawitacyjny, chciałam jednak zapytać tych z Was, które również poddawały się mu u kosmetyczki - czy efekt jest widocznie silniejszy niż po wykonaniu w domowym zaciszu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
tosiaczek
|
Dot.: peeling kawitacyjny - efekt od kosmetyczki
Wiesz co, byłam ostatnio na dwóch zabiegach - właśnie peelingu kawitacyjnym oraz wodorowym oczyszczaniu i jeżeli miałabym polecać, to zdecydowanie to drugie. Mam już w domu peeling kawitacyjny i faktycznie była ciut inna różnica w salonie niż w domu, bo tam miałam nałożone jeszcze dodatkowo maseczki itd. Ale czy bym poszła drugi raz? Raczej nie. Natomiast wodorowe oczyszczanie było wspaniaaaałe i musze koniecznie wybrać się na kolejne serie, moja skóra już po kilku dniach była odswieżona, zaskórniki poznikały.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: peeling kawitacyjny - efekt od kosmetyczki
Cytat:
Oj tak polecam tak samo wodorowe oczyszczanie, byłam u kosmetyczki na kawitacji i wodorowym oczyszczaniu i bez porównania z wodą zabieg jest zdecydowanie lepszy. W sumie to zdecydowałam aż się na zakup sprzętu do domu i co tydzień sama się oczyszczam, jak ktoś ma problem z dekoltem i pleckami to również polecam tam wykonywać(z czyjąś pomocą). Sprzęt wart zakupu bo za jedno oczyszczanie u kosmetyczki płaci się tyle samo co za sprzęt więc warto zainwestować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

260cc CPG 322 anatomy mentor