|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Natalka991
|
Onshea - Co sądzicie?
Szukam od jakiegoś czasu porządnego kremu na cellulit. Wiem doskonale, że ten problem zwalcza się głównie dietą oraz ćwiczeniami, ale chciałam do tego dołożyć jeszcze odpowiednią pielęgnację. Często w rankingach kremów pojawia mi się Onshea i chciałam zapytać czy któraś z Pań może już tego używała lub ma do polecenia coś co jej zadziałało. Mój problem nie jest na tyle duży żebym od razu chciała iść na jakiś zabieg, ale jak może być lepiej to aż szkoda się nie postarać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Onshea - Co sądzicie?
Zabiegi to super sprawa, ale też i super kosztowna, bo nie wystarczy jeden tylko trzeba go powtarzać kilka razy. No i bez diety i ćwiczeń i tak się nie obędzie. Co do kremu to nie znam, więc też czekam aż ktoś się wypowie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja używam w dalszym ciągu tego kremu już od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Oczywiście duży udział w walce z cellulitem u mnie ma na pewno aktywność fizyczna, ale wydaje mi się, że efekty są znacznie lepsze jak zaczęłam stosować ten krem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A jak stosujesz ten krem? Ja słyszałam, że całkiem spoko jest bodywrapping. Jak to u Ciebie wygląda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A to ja też słyszałam, że to jest całkiem spoko i wiele dziewczyn się właśnie wypowiada pozytywnie na temat bodywrappingu, ale mi osobiście się nie chce i po prostu smaruję się tym kremem od razu po kąpieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hmm.. A co zmienia użycie tego kremu akurat po kąpieli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ogólnie założenie jest takie, że bodywrapping ma otwierać pory i dzięki temu składniki aktywne będą się lepiej wchłaniać. Aczkolwiek podobnie właśnie działa smarowanie po kąpieli, gdyż jest to głównie kwestia wyższej temperatury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.