![]() |
#1 |
BAN stały
|
(Nie)przyjemna niespodzianka w łóżku
W skrócie i konkretnie. Był trudny start i słaby charakter na dzień dobry. Brak samca w domu, trzy nadopiekuńcze kobiety + najgorsza szkoła w mieście, gdzie byłem workiem treningowym. Psycha oberwała tak, że w wieku 19 lat nie byłem w stanie porozmawiać o pogodzie z drugim człowiekiem.
Potem nadeszła godzina "W" i M-A-S-A pracy. Efekt jest taki, że w tej chwili sytuacja wygląda tragi-komicznie. Jest 26 lat. Jest wygląd (siłownia, ubrania, higiena, zapach). Jest kasa. Jest pozycja społeczna. Jest gadane. Jest stabilnie w głowie (ani śladu po traumie). Jest ogromne zainteresowanie Szanownych Pań (umiem ocenić, bo pamiętam jak nie było absolutnie żadnego ![]() ![]() Ilekroć widzę te uśmiechniętą, zainteresowaną buźkę przed sobą to od razu mam przed oczami przykry punkt zwrotny, jaki może (nie musi) nastąpić. Wtedy po prostu nie chcę iść dalej, nie boję się - po prostu nie chcę. I trochę nie wiem co zrobić - skończyłem szkołę wyższą, mam naprawdę dobry start i absolutnie wszystko, co potrzeba. Z "teorii" oczywiście jestem przygotowany na tip top. 30stka za 4 lata, więc wypadałoby coś zrobić, co planuję. Nie kręcą mnie związki, a bardziej doświadczenia i przeżycia. Jak sądzicie, jak bardzo będę w du...e? (metaforycznie, fizycznie umiem sobie wyobrazić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: (Nie)przyjemna niespodzianka w łóżku
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Próbuje przewidzieć, co mnie czeka jeśli wyjdzie, że w tym wieku mam prawie zerowe doświadczenie w łóżku... Opisałem jak to wygląda i jak wyglądało, żebyście mieli pełny obraz sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ale w czym problem? nie uprawiałeś seksu z kobietą w ogóle?
- uprawiałeś ale było kiepsko dla ciebie czy partnerka ciebie skrytykowała? - lub sprzęt zawodzi? - brak erekcji? - przedwczesny wytrysk ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
W ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Czyli nie jest tak źle, brak doświadczeń łóżkowych jest pewnym problemem ale każdy ma swój punkt " zero ".
Rozumiem że mechanika działa poprawnie? - występuje podniecenie? - występuje erekcja? - możesz się doprowadzić do ejakulacji? ( masturbacją). Jeżeli chcesz otrzymać jakąś sensowną poradę to musisz szczerze odpowiedzieć Sobie i innym na różne pytania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dobrze, wybacz, ale ciężko mi się to pisze nawet pod pseudonimem
![]() - występuje podniecenie? ZDECYDOWANIE - występuje erekcja? ZDECYDOWANIE - możesz się doprowadzić do ejakulacji? ( masturbacją) TAK. Nawet jestem w stanie kontrolować kiedy (przynajmniej w przypadku romansu z Renią) Bardzo bym chciał, żeby było chociaż przyzwoicie jak już do czegoś dojdzie, bo mi wstyd, że ja pie... - no, ale tak to się ułożyło. "Teorię" mam opanowaną i po prostu szukam optymalnej drogi (moje podejście, ich oczekiwania itp.) do tego, żeby było jak najlepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
astro-loszka
|
Jeśli dobrze zrozumiałam, to nie masz doświadczenia w kwestiach seksualnych, bo boisz się, jak wypadniesz przed kobietą? Że, nie wiem, podczas seksu przydarzy Ci się jakiś przykry wypadek (przedwczesny wytrysk, opadnie Ci sprzęt)?
Czyli: jakieś tam kobietki się Tobą interesują, ale jak ma przyjść do bliższych kontaktów, to panikujesz i ucinasz sprawie łeb w zarodku, bo boisz się, że jak dojdzie do seksu, położysz sprawę?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim za dużo myślisz i za dużo roztminiasz hipotetycznych wersji wydarzeń.
Czy byłeś w sytuacji z kobietą że do łóżka był już tylko krok i zrezygnowałeś? jeśli tak dlaczego ? Boisz się że brak doświadczenia spowoduje że nie zadowolisz partnerki, że nie osiągnie orgazmu? że wyśmieje Ciebie za nieporadność. Opisz czego tak naprawdę się obawiasz w kontakcie z kobietami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dokładnie tak. Tyle, że bardziej od opadniętego sprzętu boje się braków w technice i nieogaru z mojej strony, niezręczności itp. EDIT: arno22, byłem bardzo blisko dobre 3-4 razy, ale obawiałem się powyższych, więc zrobiłem taktyczny odwrót. Też swego czasu obawiałem się mojej nieśmiałości i nieporadności ogólnie ze starych lat, obecnie już nie ma tego problemu. Edytowane przez PanPiotr25 Czas edycji: 2021-02-02 o 09:03 Powód: Dodanie odpowiedzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
astro-loszka
|
Cytat:
Najlepiej będzie, jeśli do seksu wybierzesz sobie kobietę, z która łączy cię jakaś więź, przyjaźń, sympatia, wówczas łatwiej o wyrozumiałość i wyluzowanie z jej strony. Myślę też, że kobieta bardziej doświadczona w seksie również mogłaby być dla Ciebie odpowiedniejsza, niż przerażona, nieśmiała, wycofana i pełna obaw dziewica.
Kpię i o drogę nie pytam. Edytowane przez linaya Czas edycji: 2021-02-02 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dlatego powinieneś kierować się tym co mówi Ci partnerka.. Nawet możesz zaczac od tego, że będziesz robił wszystko o co ona cię prosi i niech cię nakieruje. Jeżeli boisz się wyznać, ze nie masz "doświadczenia" to zawsze możesz obrócić to z zabawę, co nie?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Te 3-4 razy to były kobiety z którymi chciałeś uprawiać tylko seks aby się rozprawiczyć czy też miał być to początek lub kontynuacja zawiązku ?
Nikt nie rodzi się perfekcyjnym kochankiem albo te umiejętności " wysysa z mlekiem matki" . Myślę że wybranie partnerki do Twojej inicjacji powinno być nakierowane na kobietę z którą łączy Ciebie jakaś więź bądź chciałbyś stworzyć z nią związek. Istotną sprawą będzie mentalne przygotowanie się na ten pierwszy raz, wystarczy myśleć że wszystko się uda, ze będzie dobrze Tobie i partnerce. Przecież w ciągu jednej nocy może dojść do kilku prób zbliżeń, dużo pocałunków mnóstwo dotyku i zapomnisz o stresie ( że nie dasz rady ) ale musisz się przełamać i podjąć próbę. I NIE ZAPOMINAJ O PRZEZERWATYWACH !!!!!!! Nic tak nie psuje atmosfery i nastroju jak brak zabezpieczeń u partnera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Wszystkie są w punkt i na pewno pomogą!
Cytat:
To jest jasne jak słońce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Spokojnie - poznasz swoją pierwszą "prawdziwą" dziewczynę nawet się nie spodziewasz jakie to naturalne - musi być "to coś" - nic na siłę.
PS. W dawnych czasach chłopcy zaczynali z doświadczonymi służącymi lub w domu uciech - to były doświadczone nauczycielki . Ale bądź nowoczesny i myśl pozytywnie o dziewczynach - my też jesteśmy cierpliwe i dla swoich TZ bywamy baaaaardzo wyrozumiałe, ale też przy pierwszym razie to nie jest takie proste - więc głowa do góry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
astro-loszka
|
Zresztą, pomyśl, że czasem (nie wszystkie i nie zawsze, ale bywa, że też) kobiety też się stresują przed pierwszym razem z danym mężczyzną. Co sobie pomyśli, czy podoba mu się moje ciało, czy nie jestem za gruba/za chuda, czy spodoba mu się mój zapach/smak, czy będę miała orgazm, czy on nie uzna mnie za zbyt śmiałą, jeśli zrobię to czy tamto.
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedna partnerek wolała długą grę wstępną, mnóstwo pocałunków, pieszczot, dotykania i głaskania i krótki aczkolwiek intensywny seks pochwowy. Inna uwielbiła długą ostrą jazdę pochwową pomijając grę wstępną. Tak że nie ma żadnej reguły i sprawdzonej metody na udany seks. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]() Dlatego warto, by autor nie przejmował się tak, że źle wypadnie, tylko skupił na doznaniach swoich i partnerki.
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Widze ze marzy ci się kariera casanovy a stresujesz się na sama myśl o seksie.., wiec długa droga przed tobą xD
W dodatku wszystko sprowadzasz do tego ze skończyłeś szkole wyższa - nawet nie uniwersytet? (jak większość młodych w miarę ogarniętych facetów) i ze masz jakiestam pieniądze( kwestia jeszcze tego co ty konkretnie masz ba musli) i to cie Ma niby wyróżnić i to opisałeś wprost jako - dobra podstawę i przygotowanie do seksu... No absurd . Tyle braków ze niewiadomo od czego zacząć... M I pytanie.. czy miałbyś w ogóle chętne bo to ze ktoś się uśmiechnie nie znaczy ze ci wskoczy do łóżka na przygodny seks (bo taki cie interesuje przecież) ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- I wybacz ale z twoich postów wyłania się człowiek o skrzywionym charakterze a nic nie odpycha bardziej ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- I wybacz ale z twoich postów wyłania się człowiek o skrzywionym charakterze a nic nie odpycha bardziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
[1=1c6bb63197ff1a395b05499 f561db3079819e20a_60ad818 4b6c32;88483846]Widze ze marzy ci się kariera casanovy a stresujesz się na sama myśl o seksie.., wiec długa droga przed tobą xD
W dodatku wszystko sprowadzasz do tego ze skończyłeś szkole wyższa - nawet nie uniwersytet? (jak większość młodych w miarę ogarniętych facetów) i ze masz jakiestam pieniądze( kwestia jeszcze tego co ty konkretnie masz ba musli) i to cie Ma niby wyróżnić i to opisałeś wprost jako - dobra podstawę i przygotowanie do seksu... No absurd . Tyle braków ze niewiadomo od czego zacząć... M I pytanie.. czy miałbyś w ogóle chętne bo to ze ktoś się uśmiechnie nie znaczy ze ci wskoczy do łóżka na przygodny seks (bo taki cie interesuje przecież) ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- I wybacz ale z twoich postów wyłania się człowiek o skrzywionym charakterze a nic nie odpycha bardziej[/QUOTE] Chyba się troszkę nie zrozumieliśmy. Pozwól, że wyjaśnię. Źle się wyraziłem - pisząc szkoła wyższa chodziło mi o uniwersytet, jestem świeżo po magisterce. Absolutnie nie uważam tego za jakiś atut, po prostu zakończyłem pewien duży etap w życiu (studia) i stwierdziłem, że muszę sobie uporządkować co nie co - ukończenie studiów po prostu mnie zmusiło do refleksji, tyle. Kwestia moich "osiągnięć" - chciałem dać po prostu pełny obraz sytuacji, bo ludzie zwykle słysząc o kimś w moim wieku z tego typu problem mogliby zacząć dawać rady typu "popracuj nad sobą, ogarnij sobie życie" - ja to już zrobiłem. Nie wiem czy to atut czy nie, ale wydaje mi się, że lepiej być ogarniętym życiowo człowiekiem - jak to jest skrzywiony charakter to ja chcę mieć skrzywiony charakter. Kwestia przygodnego seksu - gdzie niby napisałem, że to jest moim celem? To, że nie planuje wielkiego związku na starcie to chyba zdrowe podejście, nie? Wielkie oczekiwania zwykle prowadzą do wielkiego rozczarowania ![]() Kwestia chętnych i uśmiechów - napisałem, że miałem 3-4 pewne okazje - chyba, że całowanie się z facetem i łapanie go za dzwonek to oznaka przyjaźni ![]() Mam nadzieję, że coś udało mi się sprostować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Poprostu z twojego pierwszego postu wywnioskowałam ze będziesz klasycznym maruderem - taki jestem cudowny i wyjątkowy wiec czemu nie wskakują mi do łóżka.
Ok wybacz ze cie tak odebrałam ale nie zmienia to fakty ze podejście masz absolutnie nie takie jak trzeba... Podejdźmy do tego na chłopski rozum .. nie masz doświadczenia a stosując się raczej go nie zdobędziesz.. Przestan się na tym skupiać i poprostu znajdz dziewczynę która będzie chciała z tobą spędzać czas, coś dalej rozwijać I nie dąż od razu do seksu .. a myśle ze po czasie samo przyjdzie. Nie nastawiaj się ze od razu z prawniczka musisz się stać najlepszym kochankom świata bo to tak nie działa Tak samo jak od razu niw zbudujesz mega sylwetki, nie nauczysz się języka w tydzień . Tak samo z seksem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Nie oceniaj tak szybko następnym razem
![]() Dzięki za radę, jest w punkt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
To, że nie planuje wielkiego związku na starcie to chyba zdrowe podejście, nie? Wielkie oczekiwania zwykle prowadzą do wielkiego rozczarowania
![]() To błąd, duży błąd niczego nie wykluczaj... to jest bardzo niezdrowe podejście w sensie dojrzałości emocjonalnej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nie ma recepty na udany związek, nie można negować kogoś kto tylko poszukuje seksu a unika związków. Może nawet lepiej że osoba która ma obiekcje przed wchodzeniem w związki nie szuka ich na siłę bo taka postawa unieszczęśliwia innych ludzi.
I nie chodzi mi o osobę autora wątku, piszę to ogólnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Z mojego doswiadczenia ZDECYDOWANIE bardziej udany i satysfakcjonujacy seks mam z osobami, od ktorych zywie uczucie, i z ktorymi mam wiez, a poczucie wsparcia i zaufania to najlepsze remedium na problemy seksualne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Podejdź na luzie do relacji i po prostu poznawaj te kobiety, którymi jesteś zainteresowany. Zobaczysz czy w ogóle chcesz się z nimi spotykać i współżyć. Niektórym kobietom pewnie będzie przeszkadzać twój brak doświadczenia i się z tobą pożegnają, dla innych będzie to zupełnie zbędna informacja. A w kwestii samego współżycia to słuchaj partnerki i wszystko będzie dobrze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Calla_ Czas edycji: 2021-02-05 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A najlepsza dla Ciebie partnerka to taka, z ktora to Ty czujesz sie swobodnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Polecam spróbować fleshlighta, według mojego partnera to jest takie uczucie jak we mnie tyle, że są wypustki
![]() ![]() Na partnerkę szukaj takiej, co będzie lekko zawstydzona gdy będziesz jej dotykał itd. Niestety panna z dużym doświadczeniem może być niemiła albo cię zarazić jakimś paskudztwem, więc uważaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.