![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ten jedyny
Drogie dziewczyny,
mam do Was pytanie, czy kiedykolwiek miałyście uczucie spotykając faceta ze to jest właśnie "on" i ze to właśnie "on" będzie ojcem Waszych dzieci i mężem? Pytam Was bo b.ważne są dla mnie Wasze doświadczenia. Pierwszy raz w życiu mam takie uczucie ![]() B.Was prosze o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten jedyny
Cytat:
![]() ![]() Ale jeśli masz takie uczucie...podobno należy ufać intuicji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hmmm ciężkie pytanie ; D
kiedy ja poznałam swojego aktualnego chłopaka (a było to ponad 2,5 roku temu), czułam, że będzie to ktoś ważny, poważny dla mnie ; ) hmm co do ojca moich dzieci - w tej roli go baaardzo dobrze widze ;P jako męża tym bardziej ; P także istnieje coś takiego, jak przeczucie ; ) tylko nie napalaj sie na początku, żeby gościa nie wystraszyć ; P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mówisz o swoim facecie, czy nowo poznanym?
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tzn nie na poczatku, dopiero jak sie poznalismy itd to rzeczywiscie mialam takie uczucie, ze to wlasnie to, ze chce z nim zalozyc rodzine, i naprawde silne uczucie ze nie mozna juz sie bardziej kochac. Ze nasza milosc przetrwa absolutnie wszystko!
Ale abstrahujac, jakos nie bardzo wierze w intuicje. Uczucie uczuciem, ale zycie pokaze czy jestescie sobie pisani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Poznałam kogoś całkiem niedawno i najlepsze jest to ze jak go tylko zobaczyłam to zaczęło mi się wydawać ze to on.Nie chce się zbytnio nastawiać ani napalać.Jestem po 3 poważnych i dłuuugich związkach.Nie wiem czy to moje przeczucie czy wytwór wyobraźni.
Jak tylko go zobaczyłam to poczułam że mogłby być moim mężem i ojcem moich dzieci, z każdym spotkaniem dodatkowo utwierdzam się w tym. Niesamowite uczucie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Rany Dziewczyny bo jeszcze zapeszycie,hihi
![]() Zawsze zastanawiałam się czy to możliwe? To jest takie niesamowite uczucie,dlatego zastanawiałam się czy któraś z Was już tak miała, bo ja jeszcze nigdy i nie wiem czy to co czuje to moje chęci i wyobraźnia czy właśnie "to uczucie". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Nie ja nigdy tak nie miałam
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę..
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja miałam przeczucie, ale może nie az takie. Weszłam do nowej pracy, zobaczyłam JEGO i w ułamku sekundy pomyślałam -> to będzie mój kolejny facet, pomyślałam tak mimo że mi się nie spodobał!
kiedy już myślalam że się pomyliłam, odezwał się i wiecie co? miałam rację ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
zazdroszczę... i życzę żeby przeczucia były słuszne
![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak miałam
![]() ![]() Myślę, że warto ufać intuicji.
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hah, miałam i to nie raz :d to było na tyle głupie, że już z tego wyrosłam, nie mam za grosz intuicji w tych sprawach.
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
do tanga trzeba dwoja. to z ety masz takie checi i marzenia nie znaczy ze on mysli to samo. jak to mowia lepiej nie planowac zeby sie nie rozczarowac a milo jest sie pozytywnie zaskoczyc.
zycze szczescia ale lepiej takie plany odstawic na bok tym bardziej ze to sam poczatek
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Ja poczułam nie wtedy kiedy zaczeliśmy się spotykać,gdy byliśmy już razem,głownie poczułam że to ten jedyny jak zamieszkaliśmy razem,kiedy tż mi się oświadczył i teraz kiedy planujemy ślub na wrzesien 2010.
![]() Taak,czuje że to ten jedyny,ten z którym chce mieć dziecko/i i się zestarzeć. Jestem bardzo szczęśliwa,utwierdzam się codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ten chlopak z ktorym randkuje jest tak fajny z wygladu iz charakteru, i tak podobny do mnie
![]() ![]() zobaczymy ![]() ![]() a jak by mi sie kiedys oswiadczyl, to ja bardzo chetnie... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja to znam trochę na odwrót. Swoim obecnym Tż na początku byłam średnio zainteresowana, potem się rozkręciło potem się zakochałam i dziś wiem, że to ten. A on mówi, że w momencie jak mnie zobaczył (kolega faceta koleżanki czekali na mnie przed klubem) a wiec w momencie jak mnie zobaczył to wiedział, że to to... A im dłużej ze mną przebywał tego wieczoru tym bardziej był tego pewien. Tydzień później byliśmy już parą:P I jesteśmy nią już 14 miesięcy
![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje przeczucia jednak się nie zmieniły i intuicja nadal mi podpowiada, że to właśnie "on" chociaż się nie widzimy teraz w ogóle. Ja jednak wiem, że to "ten". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jestem z moim TŻtem troche ponad 9 miesięcy, jest to mój tak naprawdę pierwszy poważny związek.TŻ jest pierwszym facetem przy którym czuje się dowartościowana i po prostu kochana
![]() Czasami tam w rozmowach przewija się ślub, dzidzia ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Buc
|
nie, nie miałam takiego uczucia.
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Różnie to z tym bywa - ja np przeżyłam miłość pd pierwszego wejrzenia z obecnym TZ od razu poczułam ze to TEN.
Niektórzy za to z początku się nie znoszą, lub nie czują TEGO a później sa szczęśliwymi małżeństwami. Najlepiej się upewnić czy to TEN poprzez zwykłe bycie ze sobą. Jeżeli po kilku latach dalej się kochacie i nie ma większych problemów, jakoś się dogadujecie myślę, że dopiero wtedy można śmiało twierdzić czy to ON czy nie ON |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Miałam
![]() Pięć lat temu przyszłam z pierwszej randki i powiedziałam mojej mamie że poznałam swojego Męża ![]() ![]() No a 25 lipca tego roku właśnie był ten cudowny dzień, kiedy ja i mój kochany TŻ staneliśmy na ślubnym kobiercu ![]() Więc Autorko, czasami warto ufać swojej intuicji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
z moim tż spotykamy sie krótko, 2 miesiące.
ale... moja mama zawsze mówiła, że to sie wie. że kiedy spotkasz odpowiednią osobe po prostu wiesz że to ta. ![]() nie sądziłam że tez tak bede miałą. ![]() ![]() co do planowania wspólnej przyszłości ja jestem bardziej ostrożna, natoiast ostatnio usłyszłam od tż, że chciałby założyć taką własnie rodzine ze mną... niesamowicie coś takiego usłyszeć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A ja w to nie wierzę. Że się czuje, że to 'ta' osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Nie, nigdy:P
Dopiero z czasem gdy poznałam lepiej swojego TŻa moge coś takiego powiedzieć, bo okazał się naprawde dobrym, wyrozumiałym, troskliwym i odpowiedzialnym człowiekiem i co najważniejsze kochającym mnie.. ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hmm gdy byłam z moim eks, to on czesto napominał o tym ze chciałby załozyc ze mna rodzinei byc razem do konca zycia. A mnie to poprostu przerażało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
tez tak mysle. Wierze w bratnie dusze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.