|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co mi moze dolegać
Temat: Co mi dolega (1)
odpowiedznowy wątekulubione dzisiaj, 18:17 Witam serdecznie, od jakiegos czasu cos sie dzieje i sama niewiem o co chodzi, a mianowicie... Mam dziwne upławy czasami sa żółte a czasami biale, od jakiegos czasu pachną tak jakby moczem, a przed miesiączka robia sie brazowe z dodatkiem krwi. Widze ja zazwyczaj na papierze toaletowym, krople krwi wczoraj zobaczylam w toalecie acdzis rano po stosunku moj maz mial ja na swoim członku, ale na podpasce tylko zadkie brazowe uplawy... Dodam ze od jakiegoś czasu staramy sie o dziecko ale test ciazowy wyszedl negatywny a ostatnia wizyta u ginekola nic nie wykazala( jakies 3 moze 4 miesiace temu). Jestem po operacji (ok2 lat) poniewaz cytologia wykazala 4 grupe. Wiem ze musze sie udac do lekarza ale ciagle męczy mnie pytanie o co chodzi i co sie dzieje z moim organizmem. Proszę o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co mi moze dolegać
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co mi moze dolegać
Według mnie może to być jakaś infekcja.. Zwłaszcza jeśli uplawy mają nieprzyjemny zapach. Zwykla wydzielina nie powinna dawać takiego zapachu. A to, że brązowieje przed miesiączka to raczej normalne zjawisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.