|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lublin Kto uwiedzie żonę kumpla
Po pięciu latach małżeństwa dowiedziałem się od mojej żony z kim przespała się jak już byłyśmy parą. Nie mam jej tego za złe bo sam wtedy też nie byłem święty ale on mój dobry kumpel? Wtedy często imprezowaliśmy i pod moją nieobecność on to wykorzystał.
Nie przemawia prze zemnie zazdrość ale chciał bym, żeby ktoś poderwał i uwiódł jego żonę. Co o tym sądzicie i czy jest ktoś taki odważny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin Kto uwiedzie żonę kumpla
Cytat:
A z żoną też planujesz rachunki wyrównać czy tylko on wykorzystał sytuację, a ta bidula nic do gadania nie miała? A może to ona się na niego rzuciła, a on nie potrafił odmówić? Powinieneś teraz jakąś jej koleżankę do łóżka zaciągnąć. Jej też klaps się należy! I czemu jesteś taki mało odważny, że chcesz się kimś obcym posłużyć? Weź przykład z kumpla i sam wyrwij jego żonę. Inaczej nie będzie po równo. W końcu wystarczy tylko parol zagiąć i baba jest Twoja. No a jeśli nie czujesz się na siłach i spełniłaby się Twoja fantazja o równie niewiernej żonie kumpla wyprztykanej przez jakiegoś nołnejma, to co zamierzasz zrobić z tą informacją? Wyrzygać ją kumplowi, czy zachowasz ją dla siebie i wystarczy Ci, że będzie Ci raźniej, że kumpel ma podobną kobietę w domu? Miejsca lepszego na swój anons znaleźć nie mogłeś. Kobiece forum o modzie i kosmetykach. Mamy zapytać mężów czy Ci pomogą czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Obrzydliwy i chamski pomysł.
Żonie nie masz tego za złe, ale kumplowi masz? Oboje mieli w tym taki sam udział. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Człowieku odpuść ! I po jakiego wała ona ci takie pierdoły teraz opowiada ? Piszesz, że przed ślubem mieliście związek cokolwiek otwarty, to weź sie ciesz, że twoja została obsłużona przez kumpla, a nie musiała się szlajać nie wiadomo po jakich rewirach i mógłbyś się żenić z zarażoną.
Jak dalej cie będzie uwierało, to weź z kumplem się rozmów, przy flaszce i podziękuj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ta, bo kumple nie zarażają tylko kolesie z rewiru. Poza tym pewnie był święty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Takie historie są natchnieniem artystów. Np K Krawczyk - Mój przyjacielu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.