Zdystansowana dziewczyna - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2021-04-25, 06:19   #1
cMaXu
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Zdystansowana dziewczyna

.

Edytowane przez cMaXu
Czas edycji: 2021-04-26 o 22:20
cMaXu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-25, 18:11   #2
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9 946
Dot.: Zdystansowana dziewczyna

Cytat:
Napisane przez cMaXu Poka¿ wiadomo¶æ
Witam, nie s±dzi³em ze kiedykolwiek napisze post, ale do rzeczy. Mam w pracy pewna dziewczynê, pracujemy razem oko³o pó³ roku. Zebra³em siê w sobie ¿eby j± zaprosiæ i wyj¶æ razem, nie by³o ¿adnego problemu, zgodzi³a siê. Tak na marginesie, ja 25, ona 20. Na samym pocz±tku by³o ¶wietnie, pierwsze spotkanie wypad³o super, na drugim ju¿ szli¶my za rêkê i ja poca³owa³em, na kolejnych by³o co raz lepiej, wszystko rozwija³o siê w dobra stronê. Widujemy siê w pracy codziennie i po za praca 2-3 razy. Wszystko by³o w porzadku, a¿ do wtorku. Jeszcze w poprzednia sobotê siê z nia widzia³em, by³em u niej, kupi³em jej ró¿e, by³a zachwycona. Koniec koñców zosta³em u niej na noc, trochê siê zabawili¶my, wróci³em w niedziele o 12. My¶la³em ze wszystko jest okay, ale od poniedzia³ku/wtorku jest jaka¶ zdystansowana. Widzê senniej reaguje przytulenie, poca³unek, niby siê nie opiera, ale nie czuje ¿adnej wzajemno¶ci z jej strony. We wtorek na spotkaniu zapyta³em jak widzi nasza relacje, ze w sumie zachowujemy siê jakby by³a moja dzieje dziewczyna. Nie dosta³em odpowiedzi, tylko miganie siê i ci±g³a zmiana tematu. Do dzi¶ jest tak jako¶ inaczej, na fejsie tez chyba nie ma ochoty za szybko odpisaæ. Równie¿ jak by³em u niej w pracy w innym dziale pogadaæ to widzia³em ze dosta³a wiadomosci od osoby która siê nazywa jak jej by³y, i mam wra¿enie ze ze soba znów pisz±, a nie sa ze soba ponad rok, wcze¶niej mówi³a ze szkoda gadac o jej poprzednim zwi±zku. Nie wiem czy to wszystko potoczy³o siê za szybko, czy to ze ja tylko proponuje spotkania, w pracy tez ja przychodzê siê przywitac czy po¿egnaæ pierwszy. Dzi¶ mam siê z nia spotkac i nie wiem jak to spotkanie bêdzie wygl±da³o, czy poruszaæ ten w±tek czy jak gdyby nigdy nic, normalnie rozmawiac i siê ¶miaæ i po prostu samemu siê od tego zdystansowaæ i poczekaæ na jej ruch, na to a¿ ona zaproponuje spotkanie. Chocia¿ mam du¿a pokusê ¿eby zapytaæ siê o co chodzi, ¿eby porozmawiaæ szczerze i wyja¶niæ to, dlaczego tak siê dzieje, jak ona widzi nas i co do mnie czuje koniec koñców, chocia¿ boje siê ze nie dostanê satysfakcjonuj±cej odpowiedzi. Równie¿ zastanawiam siê czy poruszaæ kwestie by³ego, czy w ogóle to ma sens. To chyba tyle, co le¿y mi na serduszku. Pozdrawiam
Jak ci bardzo zale¿y to zapytaj wprost o co chodzi. Chocia¿ wed³ug mnie wszystkie sygna³y wskazuj±, ¿e dziewczyna nie jest zainteresowana rozwijaniem relacji z tob±. Nie tak powinni siê zachowywaæ ludzie, zw³aszcza na pierwszych etapach, gdzie jest zakochanie, burza hormonów itd. Ja bym sobie chyba da³a spokój i ju¿ nie wnika³a nawet w przyczynê jej niechêci.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-25, 18:43   #3
cMaXu
Przyczajenie

Dziewczyna siê odezwa³a, stwierdzi³a ze nie jest gotowa na wchodzenie w powa¿niejsz± relacje, ¿e próbowa³a, ale nie potrafi siê otworzyæ bo niby za krótko jest sama. Stwierdzi³em ze wolê to za³atwiæ twarz± w twarz i ni¿ pisaæ. Spotkali¶my siê zeby pogadac, dowiedzia³em siê, ze nie wie sama jak widzi nasz± relacjê, jak to bêdzie, ze na razie nie chce niczego g³êbszego, ¿e jak ma co¶ z tego byæ to i tak bêdzie. Tak¿e chyba odpowiedz jest jasna, trzeba daæ sobie spokój bo ju¿ nic z tego nie bêdzie, a czekanie jak jej siê odwidzi jest bez sensu. Teraz chyba ja siê zdystansuje i nie bêde podejmowal zadnych dzia³añ, ani pisa³, ani nic. Jezeli bêdzie chcia³a to poci±gn±c to sama powinna siê odezwaæ. Co s±dzicie?
Stary 2021-04-25, 18:47   #4
this_witch
whatever

Wiadomo¶ci: 7 248

Czy mi siê wydaje, czy ostatnio co drugi w±tek na intymnym jest o dziewczynach z pracy?
this_witch jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-25, 18:50   #5
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9 946

Cytat:
Napisane przez cMaXu Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyna siê odezwa³a, stwierdzi³a ze nie jest gotowa na wchodzenie w powa¿niejsz± relacje, ¿e próbowa³a, ale nie potrafi siê otworzyæ bo niby za krótko jest sama. Stwierdzi³em ze wolê to za³atwiæ twarz± w twarz i ni¿ pisaæ. Spotkali¶my siê zeby pogadac, dowiedzia³em siê, ze nie wie sama jak widzi nasz± relacjê, jak to bêdzie, ze na razie nie chce niczego g³êbszego, ¿e jak ma co¶ z tego byæ to i tak bêdzie. Tak¿e chyba odpowiedz jest jasna, trzeba daæ sobie spokój bo ju¿ nic z tego nie bêdzie, a czekanie jak jej siê odwidzi jest bez sensu. Teraz chyba ja siê zdystansuje i nie bêde podejmowal zadnych dzia³añ, ani pisa³, ani nic. Jezeli bêdzie chcia³a to poci±gn±c to sama powinna siê odezwaæ. Co s±dzicie?
Komunikaty, ¿e kto¶ nie jest gotowy tworzyæ zwi±zku zwykle nale¿y odczytywaæ, ¿e nie jest gotowy z tob±. Gdyby spotka³a kogo¶, kto jej bardziej odpowiada to by prawdopodobnie by³a bardziej 'gotowa'. Nie klik³o i tyle. Tak¿e daj sobie spokój. Jakby za kilka tygodni zmieni³a zdanie to raczej te¿ nie lecia³abym do niej. Chyba, ¿e odpowiada ci bycie ch³opakiem z braku laku.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-25, 20:56   #6
Aaneczkaa86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 723

Cytat:
Napisane przez this_witch Poka¿ wiadomo¶æ
Czy mi siê wydaje, czy ostatnio co drugi w±tek na intymnym jest o dziewczynach z pracy?
Tak co ta pandemia robi. ¯ycie uczuciowe jest teraz w biurze firmowym. W innych miejscach to ju¿ siê nie mo¿na spotkaæ
A w temacie. Tak dziewczyna dala jasny komunikat. Odpu¶æ

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2021-04-25, 22:57   #7
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 276

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;88666692]Komunikaty, ¿e kto¶ nie jest gotowy tworzyæ zwi±zku zwykle nale¿y odczytywaæ, ¿e nie jest gotowy z tob±. Gdyby spotka³a kogo¶, kto jej bardziej odpowiada to by prawdopodobnie by³a bardziej 'gotowa'. Nie klik³o i tyle. Tak¿e daj sobie spokój. Jakby za kilka tygodni zmieni³a zdanie to raczej te¿ nie lecia³abym do niej. Chyba, ¿e odpowiada ci bycie ch³opakiem z braku laku.[/QUOTE]
Dok³adnie tak nale¿y odbieraæ jej zachowanie.
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-26, 07:47   #8
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 299

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;88666692]Komunikaty, ¿e kto¶ nie jest gotowy tworzyæ zwi±zku zwykle nale¿y odczytywaæ, ¿e nie jest gotowy z tob±. Gdyby spotka³a kogo¶, kto jej bardziej odpowiada to by prawdopodobnie by³a bardziej 'gotowa'. Nie klik³o i tyle. Tak¿e daj sobie spokój. Jakby za kilka tygodni zmieni³a zdanie to raczej te¿ nie lecia³abym do niej. Chyba, ¿e odpowiada ci bycie ch³opakiem z braku laku.[/QUOTE]

Jak wy¿ej.

Mo¿e seks j± rozczarowa³, mo¿e u¶wiadomi³, ¿e nie "pyknê³o" z jej strony. Tak, czy inaczej czas to zakoñczyæ.
Stary 2021-04-26, 10:29   #9
cMaXu
Przyczajenie

Samego w sobie seksu nie by³o, tylko robótki rêczne, ale od samego pocz±tku by³a raczej ma³o zaanga¿owana, wszystkie spotkania wychodzi³y z mojej inicjatywy, ona od siebie nic raczej nie proponowa³a przez ten ca³y czas, mimo to ¿e by³o mi³o, fajnie siê gada³o i spêdza³o czas . Ale nie ma co roztrz±saæ, co¶ nie pyk³o i tyle, trzeba i¶æ dalej.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2021-04-26 11:29:37

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.