|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
BDSM pomoc!
Witam, jestem tutaj nowy. Mam nadziejê, ¿e odpowiedni dzia³ i, ¿e dostanê tutaj pomoc : D
Od kilku dni spotykam siê z pewn± kobiet±, wcze¶niej sporo pisali¶my. Czuæ miêdzy nami te flow, jest naprawdê fajnie. Wiem, ¿e ona lubi klimaty BDSM, ale ja jestem w tym temacie kompletnie zielony. Ostatnio mi mówi³a, ¿e chcia³aby, ¿ebym j± zwi±za³... I jasne, z chêci± chcia³bym czego¶ takiego spróbowaæ, ale co takie kobiety lubi±? Zwi±¿ê rêce, bêdzie ca³a moja i co... Oczywi¶cie mogê j± ca³owaæ, pie¶ciæ ca³e cia³o, ale zapewne ona oczekuje czego¶ WOW i chcia³bym jej to daæ, ale nie mam pojêcia jak siê zachowaæ w takiej sytuacji. Ma kto¶ do¶wiadczenie na tyle, ¿eby powiedzieæ mi czego w takich sytuacjach kobieta pragnie? Jak j± rozpaliæ do czerwono¶ci, gdy jest zwi±zana? Za wszelkie rady bardzo dziêkujê. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 9 946
|
Dot.: BDSM pomoc!
Cytat:
Absolutnym minimum jest przegadanie w³asnych granic i preferencji. BDSM to bardzo szeroka dziedzina i ka¿demu mo¿e podobaæ siê co¶ innego. Niech ona ci powie czego oczekuje. Czy krêci j± samo krêpowanie i w jakim stopniu, czy potrzebuje elementów bólu? Komunikacja to podstawa takich relacji i jedynym sposób, ¿eby unikn±æ nieprzyjemno¶ci, a nawet jaki¶ powa¿nych konsekwencji zdrowotnych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dziêki za odpowied¼!
Nie chodzi o samo dokszta³cenie s±, co¶ tam wiem, co¶ tam czyta³em, co¶ tam równie¿ z ni± rozmawia³em. Ale te¿ nie chcê wyj¶æ na takiego, co nie potrafi dogodziæ kobiecie, bo tak nie jest. Tak jak pisa³em, po prostu nie mam do¶wiadczenia w tego typu zabawach i nie wiem do koñca co mo¿e tak± osobê "jaraæ". Oczywi¶cie od razu nie chcê wej¶æ w ¿aden hardcore, podduszanie czy tego typu rzeczy, delikatny ból jak najbardziej wchodzi w grê. Mo¿e jednak kto¶ da radê pomóc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 9 946
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.