|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna traci zainteresowanie
Witam, 6 miesięcy temu poznałem dziewczynę. 3 miesiące przebiegły bardzo fajnie i wszystko było w porządku, lecz od 3 miesięcy czuje że dziewczyna traci zainteresowanie i nie pisze ze mną tak jak kiedyś. Dodatkowo próbuje taić informację i mówi że jest w porządku gdy pytam czy nie pisze z innym, a gdy widzę że ona kłamie to wypiera się i mówi że nie ufam jej, gdy widzę kłamstwo czarno na białym. Co mam zrobić w tej sytuacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyna traci zainteresowanie
Od 6 miesięcy tylko piszecie, czy również się spotykacie i jak często?
Jesteście ze sobą w związku?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Czyli od 6 miesięcy masz tylko jakąś relację on-line.
Czy wy jesteście w związku. Czy robiłeś z nią jakieś ustalenia że z nikim więcej nie będzie pisać
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A czy to jest relacja online czy realna?
Bo jeśli online to masz ograniczone pole by odzyskać dziewczynę. Jeśli się spotykacie to są większe szanse... No ale cóż mogę powiedzieć. Szczera rozmowa. Tak bywa, że po pewnym czasie motylki znikają i albo tracimy zainteresowanie partnerem i każde idzie w swoją stronę albo relacja się zmienia i przechodzi na dalszy, głębszy etap. Rozmowa. Jeśli Twoja partnerka traci zainteresowanie... Wątpię, że możesz zrobić coś by ją na nowo zainteresować. Choćbyś na rzęsach stanął. A na pewno nie poleca się bycie nachalnym - działa to odwrotnie niż byśmy chcieli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.