Depresja, nerwica i ch³opak - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2021-04-15, 13:59   #1
kucfan
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Depresja, nerwica i ch³opak

Cze¶æ,
Mam depresjê oraz stany lêkowe od oko³o 6 miesiêcy, przyjmuje leki od miesi±ca i chodzê na terapie, jednak wiem, ¿e to d³uga droga do wolno¶ci. Ostatnio bardzo ¼le siê czuje, ciê¿ko mi normalnie funkcjonowaæ, wstawaæ do pracy itp, ale pracuje nad sob± i nad walk± z tym wszystkim.
Od oko³o 2 miesiêcy nie mam ochoty na seks i na sprawianie przyjemno¶ci mojemu partnerowi. I od 2 miesiêcy nie ma tego w ogóle w naszym ¿yciu. Schud³am 7 kg, czuje sie nieatrakcyjnie a dodatkowo ta zerowa ochota nie pomaga.
Mój partner ostatnio zacz±³ komentowaæ aktorki czy to w filmach czy w serialach, powtarzaj±c po kilka razy jakie s± ³adne. Ok. Zirytowa³am siê, bo rozumiem powiedzieæ raz, a nie co chwila siê zachwycaæ. Mieli¶my wtedy miesiêcznice. Na drugi dzieñ chcia³ ¿ebym mu sprawi³a przyjemno¶æ i zrobi³a mu dobrze, jednak ja nie mia³am kompletnie na to ochoty, przez to co by³o poprzedniego wieczoru ale i dodatkowo przez problemy o których wspomnia³am wy¿ej.
Tydzieñ temu rozmawiali¶my o moich problemach, powiedzia³am mu jak to wygl±da, ¿e potrzeba czasu na to ¿eby wszystko u mnie wróci³o do normy. Rozmawiali¶my bardzo szczerze i mia³am wra¿enie, ¿e w koñcu zrozumia³, co siê ze mn± dzieje.
Oczywi¶cie by³a k³ótnia i awantura ¿e nie ma seksu, ¿e on zwi±zku bez seksu nie chce, pad³y s³owa "do czego Ty mi jeste¶ potrzebna, pójdê do kibla i sobie .... zrobiê dobrze". Dzi¶ mi napisa³, ¿e on nie bêdzie fantazjowa³ o innych kobietach jak jest w zwi±zku. Zabola³o bardzo. Oczywi¶cie po tym zacz±³ siê t³umaczyæ, ¿e jemu tak naprawdê chodzi³o o to ¿e UWAGA "nie chce dopu¶ciæ do tego, ¿eby fantazjowa³ o innych kobietach", i ¿e to by³o dwuznaczne co napisa³, no ale przecie¿ jak mi wyt³umaczy³ to powinnam mu wierzyæ. Boli bardzo. Pomocy.
kucfan jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-15, 15:14   #2
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083
Dot.: Depresja, nerwica i ch³opak

No coz nie kazdy nadaje sie do zwiazku z osoba chor± mysle ze tu nie ma innej drogi jak rozstanie
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2021-04-15 16:14:57

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.