|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lubię Cię
Czesc dziewczyny.
Mam dosc glupi lecz nurtujacy mnie problem. Od jakiegoś czasu mam kontakt z osobą, z ktorą kiedys przez kilka miesiecy się spotykałam. Są to kròtkie wymiany zdań poprzez wiadomosci. Komentuje mi relacje na instagramie, czasem ja cos napisze. Dziś rozmawiałam z owym facetem w zartach i temat zszedł na temat lubienia. Dialog wyglądał mniej wiecej tak. -czyli mnie lubisz? 😁 -mozna tak powiedziec 🤪 Odpisałam coś jeszcze żartem i koles urwał rozmowę, jedynie "wyswietlono" wiadomosc. Wiem, ze jest to dosc infantylny problem jednak odebrałam to dość negatywnie i nie wiem czy jeszcze kontynuowac te rozmowy, czy dac sobie pokoj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lubie Cie
Tzn na czym ten problem polega?
I co konkretnie odebrałaś negatywnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
W jakim celu utrzymujesz z nim kontakt? Na co liczysz? Reaktywację romantycznej znajomości?
Tylko nie pisz, że bez powodu, bo nie zakładałabyś wątku o osobie, która jest Ci obojętna. Nawet bez odpowiedzi na te pytania stwierdzam jedno: gdyby Wam było "po drodze" to byście reaktywowali randkowanie i bliższą relację. Facet raczej pisze z Tobą z braku laku a Ty liczysz, że to może jednak dokądś Was zaprowadzi, ale powoli widzisz, że jednak chyba nie.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-04-14 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To ten sam gość, o którym pisałaś w listopadowym wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ach, czyli nie pierwszy wątek. Dzięki. ![]()
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze cos tam ci sie roi . Zawsze ktos cie traktuje nie tak jak byś oczekiwala Wyluzuj i przestan sie łudzic Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2021-04-15 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.