|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Kogo wolicie | |||
Chudy umięśniony |
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 | 95,50% |
Szeroki koksiarz ( przeważnie łysy ) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 4,50% |
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Pytanie dla kobiet
Otóż chciałbym pierw przeprosić, że wpadłem na to damskie forum, ale inaczej nie dało by rady poznać opinii kobiet.
A więc na wielu forach kulturystycznych zauważyłem, że zagożała dyskusja czy kobiety wolą : - chudych umięśnionych czy szerkokich koksów Chciałbym poznać waszą opinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie dla kobiet
wydaje mi sie ze ty nalezysz do tych chudych umiesnionych i chcesz przez ta sonde podbudowa swoje ego, bo sformulowanie 'koksiarz" (przewaznie łysy) chyba nie nalezydo pochlebnych i nastawia negatywnie. ale to mi sie tak wydaje, bo w temacie kulturystycznym nie siedze
![]() oczywiscie wybralam pierwsza odpowiedz, bo przerost miesni mnie poprostu brzydzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mezczyzna z zarysem miesni tak myslę,ze kazda kobieta się ze mna zgodzi. stanowczo z zarysem miesni jest lepiej niz taka kwadratowa malpa :P
![]() czyli - chudy umiesniony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mi osobiscie wogole nie podobaja sie chlopcy z sztucznymi MIESNIAMI,wole chudego z miesniami srednimi niz takiego, ktory buja sie po ulicy i mysli ''fajne mam miesnie nie??podobaja ci sie wiem..." ....bez sensu,to wyglada poprostu smiesznie, chlopak ma 16 lam i miesnie jak u kulturysty tzrydziestoletniego, to ma wygladac naturalnie??
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dla mnie to dość dziwne określenia :0
właściwie podobają mi się rózne typy męskich sylwetek, z jedną wspólną cechą - zadbane i naturalne (czyli nie karykaturalne).. smukły, lekko umięsniiony mężczyzna może być bardzo atrakcyjny (dla mnie), ale też lubię "dużych" mężczyzn - nie "napakowanych" tylko o mocnej budowie ![]() ale niekoniecznie łysy, raczej wolałabym długie włosy ![]() no i nie wiem co zaznaczyć..mhmh proszę o wysokiego, dobrze zbudowanego mężczyznę, z dość krótkimi włosami i tatuażem ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Czy jak mężczyzna jest dobrze zbudowany to musi być od razu 'koksiarz'? Nie wydaje mnie się.
EDIT: 'chudy i umięśniony'.... hm albo jest się chudym albo umięśnionym.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chudy i umięśniony..?
Jak dla mnie - groteskowo to brzmi. Rozumiem bardziej: szczupły i umięśniony. Niby żadna różnica - a dla mnie jednak ![]() Wybiorę męzczynę proporcjonalnie zbudowanego. Zgrabny - może tak. Może byc opcja 1. Za kwadratami nie przepadam. Ale to nie znaczy - że należy skreslać chłopaka, który z powodzeniem może biegac w Patrolu za Pamelą Anderson. Bo siłownia to nie jest przybytek zła. Staje się nim wtedy - gdy chłopak zaczyna mi przypominać wielką szafę z maleńkim kluczykiem ![]() Chudszy. Wolę Kenia (K. Revees) niż pierwszego z brzegu chłopaka od wrestlingu. Pudziany mi tez nigdy nie imponowały ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Chudy umieśniony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
nie chudy. szczuply i umiesniony. o.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Chudy,lekko umiesniony i łysy
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Duży i umięśniony (nie podobają mi się "maleńcy") - dlaczego nie ma takiej opcji? Założyciel sondy specjalnie ją pominął, mimo że zapewne zdaje sobie sprawę ile lat, wysiłku i poświęcenia trzeba włożyć w to, by urosnąć (nie mam tu na myśli "mutantów", "kwadratów" - to nie są moje określenia) bez zabronionych w naszym kraju "wspomagaczy"?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
odpowiedz pierwsza, mianowicie: chudy umiesniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ani chudy umiesniony ,ani szeroki koksiarz (przewaznie łysy).
lubie meżczyzn normalnych ,nie chudych,czyli z waga ok 80,90 kg,wzrostem 180cm, nie musza miec miesni. moga nawet mieć lekki zarys brzuszka. koksiarze mi sie nigdy nie podobali, i podobac nie beda bo sa kwadratowi. ale łysi mi sie podobaja,i nie musza byc kwadratowi.
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
zawsze podobali mi się chudzi zdecydowanie. koksiarze, łysi, napakowani [jak zwał tak zwał] raczej odpadają, oczywiscie chodzi mi o takich ekstremalnych w stylu Pudzianowskiego. gdy widzę takich facetów to raczej się ich boję
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Nie głosowałam w sondzie, bo żadna z odpowiedzi mi nie odpowiada.
Nie lubię chudych mężczyzn, jak coś to szczupłych. Nie musi, nawet lepiej jak nie jest umieśniony, ma ewentulanie lekko podkreślone mięśnie. Nie lubie tzw "koksów", odrażają mnie. Mięśnie większe od głowy. bleeee Wiekszość z nich to wg mnie cwanaiki na zasadzie "jaki to ja jestem zaje*****". Odrzucają mnie u nich obcisłe spodnie oraz dwa grube swtery oczywiście wepchniete do spodni i mocno spięte paskiem w celu podkreślenia budowy. Z autopsji wiem, że takie osoby, są tylko wielkie ciałem.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem tylko, że na pewno ogromna większość kobiet nie wybierze napakowanego łysego. Ale druga opcja też nie brzmi zachwycająco. Na szczęście jest jeszcze wieeele możliwości.
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
La Moderatoiure
|
Chudy umięśniony
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsza opcja zdecydowanie. Sonda mówi sama za siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
W moim przypadku moze byc nawet chudy i nie umiesniony
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zgadzam się z Tobą w pełni (nooo może oprócz tego brzuszka ![]() Ja wolę nie porównywac i nie wybierać bo życie niesie ze sobą tyyyyyle niespodzianek że nigdy nie możemy być do końca pewni tego co przyniesie nowy dzień ![]() Może łysego koksiarza ![]() ![]() Chyba wolę już tego "koksiarza" ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
No coż, szczerze mówiąc opcje sądy nie dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]()
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() takie jak mial jim w ostatniej fazie swojego zycia.... ![]() no i takie jak mój tz ma. ![]() a co do wyżywania na koksiarzu,to nie wiem czy chciałabym się na takim powyżywać... ![]() hiehie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
opcja 1 ale...
szczuply i umiesniony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie ta pierwsza odpowiedz, tylko nie chudy tylko szczuply - tak najlepiej
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Rozbawiła mnie ta sonda, jest wybitnie, wzorcowo wręcz tendencyjna
![]() Wybieram dużego, umięśnionego, czarnoskórego mężczyznę bez dopalaczy. I bez koszulki. Może być P.Diddy we własnej osobie.
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wybieram tego chudego, ale łysego. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie odpowiedź numer 1, tylko zamiast chudego wolę szczupły. Chuderlaki mają za dużo wystających kości
![]() Pakerzy odpadają, nie podobają mi się, fe. Wyglądają jakby nieśli conajmniej po dwa telewizory pod pachami. Okropność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.