|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z rajstopami.
Bardzo lubię nosić sukienki i spódnice. Ale od jakiegoś czasy rajstopy drą mi się w palcach . Kupię nowe rajstopy i od razu mam w palcach podarte. W zimie jak nosiłam jeszcze stare botki i rajstopy 60 dn to o dziwo rajstopy mi się nie darły . Bardzo długo chodziłam wtedy w rajstopach. Ale buty się zniszczyły i kupiłam nowe . Teraz po zimie nosiłam rajstopy 40 dn i botki jesienne Rajstopy po jednym dniu były w placach podarte więc zakładałam na rajstopy cienkie stopki by nie podrzeć od razu rajstop. Uznałam że to wina butów . Tydzień temu kupiłam nowe buty czarne adidasy ale takie co pasują do czarnych spódnic itp Piszę na opakowaniu butów skóra z przodu buty nic nie mają co by darło rajstopy a mimo to rajstopy 40 dn w palcach podarte.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: Problem z rajstopami.
Jakkolwiek głupio to nie zabrzmi, ale może paznokciami zaczepiasz? Mnie się czasem zdarza podrzeć rajstopy, ale te grubsze raczej ciężko podrzeć, chyba że są zleżałe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Też bym obstawiała że problem powodują paznokcie - może za długie, może zdobione kamyczkami/cyrkoniami, może ścięte na kwadrat z ostrymi rogami, albo suche skórki przy paznokciach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie są długie i nie są niczym ozdobione.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.