|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ból i brak przyjemności
czesc mam 17 lat i ostatnio współżyłam z moim chłopakiem był to mój jak i jego pierwszy raz. Prez pare minut probowalismy wlozyc choc troche jego członka do mojej pochwy i po wielu probach udało sie ale czułam ogromny ból co chwile prosiłam go aby na chwile przestał bo az tak bolalo . Kiedy wszedł cały i zrobiło sie wigotno ból troche ustąpił ale mimo to nie czułam żadnego podniecenia ani przyjemności , czyłam tylko male otarcia. Być może był to problem ze sie stresowałam i byłam spieta lub tego ze seks trwał bardzo krotko albo te otarcia przez prezerwatywe ? czy to moze ze mna jest cos nie tak? Boje sie ze z nastepnym razem bedzie dokładnie tak samo jak za pierwszym ... A u was jak to wygladało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ból i brak przyjemności
Pierwszy raz zawsze jest stresujący i trudny dla obojga partnerów. Sama byłam w twoim wieku gdy zaczęłam się kochać z moim pierwszym chłopakiem. Twoje problemu mogły wynikać ze zbyt małego podniecenia, nieodpowiedniego nawilżenia pochwyt i samego stresu. Musisz próbować z chłopakiem dalej, może dłuższą grą wstępna dla rozluźnienia i zwiększenia podniecenia, jakiś żel intymny też możecie zastosować. Jeśli to nie pomoże to wizyta u ginekologa będzie wskazana. Jeśli masz jakieś pytania to zapraszam na PW.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf Czas edycji: 2021-05-18 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez bolało za pierwszym razem ale na koniec ku mojemu zdziwieniu poczułam nawet orgazm. Prezerwatywa nie obciera. Może była za krótka gra wstępna? Używacie żelu? Może pomoże. To nie tak że raz dwa trzy i poczujesz orgazm chwile to trwa. Zanim dobrze wsadzisz w między czasie wypadnie itd.
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Obstawiam że dla ciebie było zwyczajnie za krótko. Nie skupiaj się na orgazmie bo tym bardziej nie przyjdzie. Ćwiczcie ale bez presji na spokojnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.