ból i brak przyjemności - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-05-17, 08:18   #1
Xchange231
Przyczajenie

ból i brak przyjemności

czesc mam 17 lat i ostatnio współżyłam z moim chłopakiem był to mój jak i jego pierwszy raz. Prez pare minut probowalismy wlozyc choc troche jego członka do mojej pochwy i po wielu probach udało sie ale czułam ogromny ból co chwile prosiłam go aby na chwile przestał bo az tak bolalo . Kiedy wszedł cały i zrobiło sie wigotno ból troche ustąpił ale mimo to nie czułam żadnego podniecenia ani przyjemności , czyłam tylko male otarcia. Być może był to problem ze sie stresowałam i byłam spieta lub tego ze seks trwał bardzo krotko albo te otarcia przez prezerwatywe ? czy to moze ze mna jest cos nie tak? Boje sie ze z nastepnym razem bedzie dokładnie tak samo jak za pierwszym ... A u was jak to wygladało?
Xchange231 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 08:03   #2
goskasamosia27
Raczkowanie

Dot.: ból i brak przyjemności

Pierwszy raz zawsze jest stresujący i trudny dla obojga partnerów. Sama byłam w twoim wieku gdy zaczęłam się kochać z moim pierwszym chłopakiem. Twoje problemu mogły wynikać ze zbyt małego podniecenia, nieodpowiedniego nawilżenia pochwyt i samego stresu. Musisz próbować z chłopakiem dalej, może dłuższą grą wstępna dla rozluźnienia i zwiększenia podniecenia, jakiś żel intymny też możecie zastosować. Jeśli to nie pomoże to wizyta u ginekologa będzie wskazana. Jeśli masz jakieś pytania to zapraszam na PW.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
goskasamosia27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 09:24   #3
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Xchange231 Pokaż wiadomość
czesc mam 17 lat i ostatnio współżyłam z moim chłopakiem był to mój jak i jego pierwszy raz. Prez pare minut probowalismy wlozyc choc troche jego członka do mojej pochwy i po wielu probach udało sie ale czułam ogromny ból co chwile prosiłam go aby na chwile przestał bo az tak bolalo . Kiedy wszedł cały i zrobiło sie wigotno ból troche ustąpił ale mimo to nie czułam żadnego podniecenia ani przyjemności , czyłam tylko male otarcia. Być może był to problem ze sie stresowałam i byłam spieta lub tego ze seks trwał bardzo krotko albo te otarcia przez prezerwatywe ? czy to moze ze mna jest cos nie tak? Boje sie ze z nastepnym razem bedzie dokładnie tak samo jak za pierwszym ... A u was jak to wygladało?
Pierwsze penetracje bywają bolesne i to nie tylko ze względu na stres. Czasem też przez budowę anatomiczną. Pochwa musi się przyzwyczaić, że coś się w niej znajduje. Także nic na siłę i małymi kroczkami. Póki nie czujesz się podniecona i wilgotna to nie zaczynałabym w ogóle penetracji. W trakcie możesz wspomóc naturalną wilgoć lubrykantem, zwłaszcza jak używacie prezerwatyw. A co do przyjemności... do orgazmu niektóre kobiety potrzebują bezpośredniej stymulacji żołędzia łechtaczki. Sama penetracja może być niewystarczająca. Pogadaj z facetem, niech się najpierw skupi na twojej przyjemności.

Edytowane przez f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
Czas edycji: 2021-05-18 o 09:25
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-21, 23:33   #4
White_Dove
Zakorzenienie

Mnie tez bolało za pierwszym razem ale na koniec ku mojemu zdziwieniu poczułam nawet orgazm. Prezerwatywa nie obciera. Może była za krótka gra wstępna? Używacie żelu? Może pomoże. To nie tak że raz dwa trzy i poczujesz orgazm chwile to trwa. Zanim dobrze wsadzisz w między czasie wypadnie itd.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Obstawiam że dla ciebie było zwyczajnie za krótko. Nie skupiaj się na orgazmie bo tym bardziej nie przyjdzie. Ćwiczcie ale bez presji na spokojnie.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości