|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Smartwatch KingWear KW10
Kupiłam ostatnio na Aliexpress zegarek KW10 (jest to nic innego jak GARETT NAOMI) i nie mogę dojść z nim do ładu. Dedykowana do niego apka nie działa jak należy (LinkToHealth) a ludzie polecają zainstalować inną o mniejszych możliwościach (WearHealth).
Problem polega głównie na tym że nie przychodzą powiadomienia z aplikacji które mnie interesują. Zegarek informuje tylko o połączeniu, SMS i Fb. Brak powiadomień z Instagrama czy np. kalendarza mimo że mam zaznaczoną opcję powiadomień PERSONAL APPS. Z tą drugą aplikacją WearHealth to już całkiem bida z powiadomieniami bo mamy tylko kilka aplikacji do obsługi z których ja wcale nie korzystam. Ma ktoś ten zegarek i wie jak włączyć powiadomienia z innych apek? Bo tak szczerze to już zwykła opaska Xiaomi band4 spisuje się lepiej bo mam wszystkie powiadomienia nawet o ocenach dziecka z e-dziennika Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2021-05-19 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Smartwatch KingWear KW10
ojej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smartwatch KingWear KW10
A jaką garett ma aplikację do tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.