![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Fanki Quiosque :-)
Postanowiłam założyć wątek dotyczący sklepu odzieżowego Quiosque. Czy są na wizażu jakieś kobitki które lubią ich odzież? Które często tam kupują? Jesteście zadowolone?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fanki Quiosque :-)
Kupiłam tam jedną koszulę. Raczej z musu niż z przekonania bo miałam mało czasu a była mi potrzebna. Ceny wyższe niż w innych sieciówkach ale jakość świetna. Niestety fasony jak dla mnie zbyt "ciotkowate" i oficjalne. Koszula mimo, że dobrej jakości jest trochę krótka - noszę ją do spódnicy z wyższym stanem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To prawda że ceny są wyższe niż w innych sklepach sieciowych ale nie można powiedzieć że są strasznie drogie. Często mają przeceny i np. wczoraj udało mi się kupić sukienkę ze starej kolekcji za około 60 zł przecenioną z 149 zł. Bardzo lubię tam kupować bo jakość tych ubrań jest naprawdę rewelacyjna. Po kilku praniach wyglądają tak jakby dopiero co zostały kupione. Jeszcze ani razu nie zdarzyło mi niczego reklamować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem świetne to mają spodnie
![]() Dziś kupiłam dwie pary dżinsów w promocji za 39 zł (ze 109 zł). Ale bluzki... cóż... jestem zawiedziona. T-shirty po kilku praniach robią się takie dziwne. Jakość nie najlepsza. Jak z działu młodzieżowego H&M. Ale przyznać trzeba, że ciuszki mają ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DOMator
|
Zaglądam tam często, ale raczej w poszukiwaniu ubrań oficjalnych. Skoro mówicie, że mają fajne spodnie, to muszę się im bliżej przyjrzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Trzeba odświeżyć stary wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Paul's girl
|
Cytat:
uwielbiam ten sklep ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Nie wiedziałam, że Quiosque jeszcze istnieje
![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Dla mnie rozmiarówka w Quiosque nie jest równa bo 40 jest na mnie dobre a czasami się zdaża że dopiero 44.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Paul's girl
|
byłam dzisiaj i najlepsze rzeczy są przecenione o 20 zł (np. z 99 na 79zł). jak myślicie, będą jeszcze obniżać ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli coś Ci się podoba to moim zdaniem nie warto czekać. I tak już jest wszystko przebrane. Za tydzień lub dwa może się okazać że już nic ciekawego nie zostanie. Nie sądzę by ceny jeszcze bardziej spadły. Obniżka w Quiosque do -70% rozpoczęła się od razu po świętach. Na dniach będzie już luty i pewnie niebawem pojawi się wiosenna kolekcja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Od 30 stycznia ostatni etap wyprzedaży zimowej kolekcji. Ceny zaczynają się już od 19 pln!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Witam, Mam pytanie, z których sklepów QUIOSQUE najczęściej korzystacie, wiecie w każdym większym mieście jest kilka, a obsługa w nich całkowicie odmienna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W moim mieście znajdują się dwa sklepy Quiosque. Jeden z nich jest malutki ale znajduje się w dużym centrum handlowym. Drugi jest całkiem spory ale w takim miejscu do którego mam daleko i rzadko bywam w tym rejonie. Jeżdżę tam tylko kiedy naprawdę potrzebuję coś kupić albo gdy są przeceny. To prawda że obsługa potrafi być niemiła. Raz spotkała mnie taka sytuacja że sprzedawczynie zamiast interesować się tym co robią klientki stały sobie przy kasie i rozmawiały. Byłam w sklepie dość długo i żadna z nich nawet nie podeszła by się zapytać czy w czymś nie pomóc. Ba nawet mężowie/chłopacy sami wyszukiwali odpowiednie rozmiary kiedy klientki były w przymierzalniach. No szok! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
U mnie w mieście jest malutki Quiosque ale obsługa jest bardzo miła. Panie latają na zaplecze po mój rozmiar a przy okazji przynoszą inne podobne ubrania w tym rozmiarze. Wczoraj byłam na małych zakupach bo słyszałam, że ceny są szaleńcze. Poprosiłam o 3 sweterki a pani wróciła z 5-cioma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
W sklepach pojawiła się już wiosenna kolekcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Całkiem sensowny ten trench, i bardzo podoba mi się szal
![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Wczoraj byłam w Quiosque. Kupiłam sobie sukienkę i spódnicę z najnowszej kolekcji. Nie miałam za wiele czasu by dokładnie wszystko przejrzeć bo byłam z mężem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne nabytki. W moim stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czemu trafiam na wątek dopiero teraz?
![]() Uwielbiam Quiosque, to jeden z moich ulubionych sklepów. Ubrania eleganckie, kobiece, z reguły dobrej jakości no i polska marka ![]() Ceny dosyć wysokie, dlatego kupuję tylko na wyprzedażach, choć i tak raczej niewiele. Wynika to ze smutnego faktu, że większą pulę oszczędności przeznaczonych na wyprzedaże wydaję wcześniej w Zarze, Mohito i Pretty Girl, więc na Quiosque zostaje mi już niewiele funduszy ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Kilka zdjęć z najnowszej kolekcji wiosna - lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Od 23 kwietnia w salonach QUIOSQUE rozpoczęła się promocja cenowa do -70% na wybrany asortyment z kolekcji wiosna - lato!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jutro będę coś załatwiać na mieście i chyba wybiorę się obejrzeć wiosenną kolekcję. Miszona, po tym jak pokazałaś tu te kilka fotek, weszłam na stron Quiosque (btw jest nowa i lepsza ^^) i do późna w nocy zachwycałam się kolorowymi sukienkami. Tyyyle modeli mi się podoba
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.