|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
On nie pisze pierwszy
Witam, chciałam zapytać o poradę. Ostatnio byłam w pracy w Holandii i poznałam tam kolegę. Znajoma na wyjeździe mówiła, że raczej się mu spodobałam, był dla mnie bardziej uprzejmy niż dla innych. Wróciłam do Polski, to przez miesiąc nie obserwując mnie cały czas sprawdzał konto i statusy na Instagramie. Spodobał mi się bardzo więc idąc za radą jednego z moich kumpli napisałam do niego. Po chwili rozmowa się wyluzowała i cały czas żartowaliśmy. I pisaliśmy cały dzień, jak on był wogóle w pracy. Potem na siłownii ze mną pisal. Powiedział, że jak przyjedzie na urlop do Polski to odwiedzi moje miasto, mimo, że to wogóle nie ta część Polski. Sam nawet nie chciał kończyć rozmowy, mówił, że pisze jak tylko kończy każde ćwiczenie na siłowni. Więc co pare minut. Pisaliśmy do późnego wieczora i w końcu zakończyłam rozmowę. Minęły dwa dni a on milczy. Czy ja znowu sobie zrobiłam nadzieje bez powodu? Kumpel mówi, że napisze a jak nie to bym ja po jakimś czasie napisała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Spotkanie z facetem
Hej, nie wiem o co chodzi. Facet sugeruje spotkanie na zasadzie: chciałbym odwiedzić ciś tam w twoim mieście, wpadne odwiedze i w twoim miescie coś tam, mimo iż sam nie mieszka blisko mnie. Na drugim końcu Polski. A dokładniej tam to jego rodzice. Jego poznałam w pracy za granicą i przyjeżdża na urlop to odwiedzi moje miasto, ale pisze to na luzie i nie określa sie dokladnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: On nie pisze pierwszy
Nie pisz ciągle pierwsza, jak byłby zainteresowany podtrzymaniem znajomości to teraz on by napisał. Może tak naprawdę mu nie odpowiada związek na odległość, jakbyście się chcieli spotykać, lepiej poznać jak ty mieszkasz tu a on w Holandii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: Spotkanie z facetem
I w czym tkwi problem?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Spotkanie z facetem
Dwa wątki o tym samym facecie dzień po dniu? Bo coś tam chlapnął niezobowiązująco?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ale na co robiłaś sobie nadzieję? Na tym etapie jesteście luźnymi znajomymi mieszkającym w dwóch różnych krajach, on cię nawet nie podrywał tylko był uprzejmy a potem pisał z tobą przez internet. Sam fakt że ci się podoba, to trochę za mało, jak nic innego się nie dzieje i nie ma żadnych sygnałów, musisz nabrać dystansu do takich rzeczy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Jadowita Żmija
|
Napisalby to chyba jasne
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Natomiast przerazajace jest ze pogadaliscie chwilke a ty juz sie tak wkrecilas Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#11 |
uparta chmura
|
Ojej, poprostu zaczekaj aż się odezwie, być może zrobi to dopiero podczas wyjazdu do twojej miejscowości, o ile do tego dojdzie.
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałem to jako żart ![]() Faktycznie jak osoba zna swoją wartość i umie stawiać granice to wystarcza, by wiedzieć co robić. Innymi słowy 2 dni to przecież krótki okres milczenia, więc nie ma co się denerwować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.