|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Byly odzywa się po latach co robic
Hej
Mam pewien problem...z moim byłym chlopakiem rozstałam się ponad 3 lata temu.Byl to ciężki związek, tak naprawdę moja pierwsza milosc, więc byłam totalnie zaślepiona.Nigdy przesadnie nam się nie układało.Mialam wrażenie że nigdy tak naprawdę mu nie zależało,zawsze wolał wyjścia z kolegami zamiast ze mną.W końcu postanowiłam to zakończyć.Gdy zerwałam to on przylatywał. Aż w końcu za 3 podjesciem powiedziałam dość I zerwaliśmy na amen.Poznalam chłopaka z którym jestem do dziś.W końcu zaczęło mi się układać aż w końcu po 3 latach mój ex zaczal wysyłać dziwne sygnały.Zaczelo się od życzeń na urodziny kiedy 2 lata mi ich nie składał i nagle w tym roku napisał.Pozniej zaczal mnie na nowo obserwować z jakiś innych kont bo na poprzednich go zablokowałam. Z racji że mieszkamy w jednej klatce zaczal mówić mi nagle hej.Az w końcu 2 dni temu do mnie zagadał z pytaniem co u mnie.Zamienilismy dosłownie 2 zdania bo akurat się spieszyłam do pracy więc go spławiłam.Wczoraj mój chłopak przyszedł do mnie, znowu go spotkaliśmy a on potrafił przy nim zapytać jak dzień mija.Odpowiedziałam jednym słowem i poszłam bo mój chłopak strasznie się wkurzył i zaczal robić awantury że czemu on się nagle do mnie odzywa.Od tej pory caly czas sprawdza mi telefon i czuje ze przestał mi ufać.Nie mam pojęcia czego on ode mnie chce i co mam teraz zrobić.Mam ochotę wprost zapytać o co mu chodzi, bo ciężko unikać kogoś z kim mieszka się w jednym bloku ale czuje ze i yak nie dostanę odpowiedzi. Co myślicie czemu nagle się do mnie odezwał i co mam teraz robić |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byly odzywa się po latach co robic
Cytat:
Natomiast bardzo bardzo poważnie przemyślałabym sobie sens związku z panem numer 2, bo to MEGA ŹLE brzmi. Aż myślę, że jakiś trolling. Przecież to nie jest normalne zachowanie, tylko przemoc i robienie z Ciebie idiotki, która nie ma własnego rozumu i zdradzi, bo jakiś ex powiedział "część". Dla mnie taki koleś byłby do kopnięcia w d... w trybie natychmiastowym.
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 07:43 |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Hmm. Na Twoim miejscu nie odnawiałabym znajomości z byłym chłopakiem, z którym nigdy mi się nie układało. Co innego, gdyby był dobrym partnerem, jakimś przyjacielem rodziny, zawdzięczałabym mu coś, miałabym w pamięci wspólne, dobre chwile. Ale jak nigdy mu tak naprawdę na Tobie nie zależało i przypomniał sobie o Twoim istnieniu dopiero po dwóch latach, to nie wierzę, że się zmienił. Pewnie nikogo nie ma i szuka rozrywki, a Ty jesteś dla niego dodatkowym wyzwaniem, bo jesteś zajęta. Podsumowując, ja bym jego zaczepki ignorowała.
Natomiast co do Twojego obecnego chłopaka, nie jest dobrze, że się awanturuje i sprawdza Ci telefon. To mega słabe zachowanie. Nie pozwalaj na coś takiego. |
|
|
|
|
#6 |
|
uparta chmura
|
Były odezwał się po czasie, bo emocje już opadły. Raczej nie wygląda to na żaden podryw, tylko chce mieć z tobą normalną relację, zwłaszcza że mieszkacie w jednej klatce.
Napewno jest to bardziej normalna sytuacja, niż udawać, że się nie znacie. |
|
|
|
|
#7 |
|
lokalna gwiazda
|
Zakłada wątki i to wszystko. Odpowiedzi jej (?) nie interesują. Szkoda czasu. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Obecny patola, związek do zerwania. Były nic złego nie zrobił, po 3 latach opadły emocje i stwierdził, że nie będzie udawał, że Cię nie zna, bo to dziecinada. Natomiast nie musisz z nim żadnego kontaktu utrzymywać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli nie chcesz utrzymywać kontaktu z byłym możesz mu po prostu napisać lub powiedzieć przy okazji kolejnej zaczepki, że wasz związek jest już dawno zakończony i nie potrzebujesz utrzymywać z nim kontaktu. Myślę, że masz do tego prawo skoro wasza relacja była burzliwa, a teraz on jednostronnie próbuje odnowić kontakt. Dziwnie to wygląda, może emocje opadły, a może chce coś ugrać lub namieszać.
Z obecnym partnerem jego nerwowa reakcja faktycznie daje dużo do myślenia. Albo problem tkwi w nim skoro reaguje tak gwałtownie, albo jest coś związanego z poprzednią relacją czego nie napisałaś na forum. Może opowiadałaś o poprzednim związku obecnemu partnerowi, żaliłaś się, mówiłaś że tym razem to definitywny koniec i dlatego on reaguje w ten sposób gdy jednak okazuje się że były Cię zaczepia. |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Wydaje mi się że mój byly partner celowo inicjuje te spotkania i zaczepki. Przez te 3 lata od zerwania nawet nie powiedział mi zwykłego cześć.A teraz? Teraz wręcz gdy widział że wchodzę do klatki potrafił zerwać się i przylecieć za mną.Od dłuższego czasu zauważyłam jakieś dziwne zaczepki w moja stronę w internecie o których pisałam wcześniej.Wczoraj dodałam relacje na snapie gdzie wstawiłam swoje zdjęcie a on zrobił screena.Po tym zablokowałam go. Mój obecny partner tez uważa że chce coś namieszac w moim życiu czy związku.Biorac pod uwagę że zawsze był typem psa ogrodnika, tylko nie mam pojęcia czemu po 3 latach.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Jadowita Żmija
|
I co z tego, że się odezwał? Zamiast tak rozkminiać to go po prostu olej. Proste.
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Może z kimś innym mu nie wyszło, a może mu się nudzi? Nie musi być w sumie żadnego powodu. Myślę, że podjęłaś słuszną decyzję, żeby go zablokować, bo lepiej żyć swoim życiem niż wkręcać się w myślenie o byłym, który nagle zaczął się odzywać. Tak łatwo i bez powodu jak zaczął się do Ciebie odzywać, tak samo łatwo i bez powodu może mu potem to przejść.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To czy namiesza czy nie to tak naprawdę zależy od ciebie. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
[1=25b2a07661c38f1fbeb6ed1 b51a706f49250c239_6721770 231591;89564865]To czy namiesza czy nie to tak naprawdę zależy od ciebie.[/QUOTE]
Oj, dokładnie tak |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.