|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co o tym myślicie? bo ja się pogubiłam trochę
Witam. Nigdy nie sądziłam, że napiszę na forum jednak potrzebuje waszej opinii.
Jestem z chłopakiem☠ już 2 lata. On ma lat 24 ja 23. Zacznę od tego, że on pali marihuanę (gdzieś chyba 3 razy w tygodniu po 3/4 baty a do tego czasem przy mnie) i jeździ samochodem. Oczywiście nie mam nic do palenia czysto rekreacyjnego ale to nie wygląda na takie palenie. Według niego to nic złego tak palić itd a do tego jeździć autem bo jak sam powiedział zawsze wie co robi i twierdzi, że nic nie stanie.☠ Ja☠ jako jego dziewczyna mówię mu żeby ograniczył to trochę i żeby nie zamulał sobie tym mózg aż tak ale ja sobie mogę mówić. Porozmawia on ze swoja przyjaciółka i przyjacielem☠ I zawsze wychodziło na to że ja nic nie rozumiem I że powinnam to akceptować (jego przyjaciele☠ też pala wiec nie dziwi mnie to że tak mowia) ok akceptuje ale nie takie ilości a do tego jazda samochodem.. Przychodzi kolejny problem wraca nad ranem po 4 i potem śpi do 12/13 chwilę popiszemy I☠ wychodzi☠ czasem nie wychodzi a jak wychodzi to odpisuje co jakiś czas co drażni tym bardziej jak powie ze chce mieć kontakt tylko no rzeczywistość☠ odzwierciedla inaczej to chcenie. Kurcze szczerze mówiąc spoko jak prowadzi ok nie da się pisać ale jeśli stanie to nie stanowi to żadnego problemu odpisać a często jest właśnie tak że jednak zignoruje ten telefon. Spoko jak dla mnie jak wyjdzie możemy nie pisać niech korzysta z czasu dla siebie i po prostu ze spędzenia czasu. Tylko nasz kontakt strasznie słabnie mało piszemy, kontakt jakoś się pogarsza.☠ Komunikuje mu to ale cóż, chyba nie widzi nic złego że się dzieje a jeśli widzi to i tak jest jak jest 🤷☠♀️☠ A mi samej brakuje kontaktu z nim I brakuje mi go trochę jest jak cień. Bolało mnie to że jak rozmawiał z przyjaciółka na mój temat to twierdziła☠ że ja nic nie rozumiem, że nie powinnam tak się zachować☠ czy coś I potem afere mamy. Czuje się jak totalnie najgorsza osoba. I też dodam że ja sama nie uważam się bez wad bo samej mi zdarzy się docinać głupio jednak staram się nad tym pracować żeby☠ tego nie robić. Boli mnie strasznie to że między nami zrobiło się tak sobie a on nie za specjalnie to widzi a jeśli widzi to jest bez zmian... jakby mu to wszystko pasowało. A mi no nie pasuje to tym bardziej☠ jak czuje też presję chociażby na pisanie nie miałabym ja czasu popołudniu nasze pisanie by się urwało.. Widujemy się☠ z 3 razy w tygodniu. Chciałabym poznać☠ wasze zdanie o tym, zaczynam się zastanawiać czy ja przesadzam czy jednak nie. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: co o tym myślicie? bo ja się pogubiłam trochę
Cytat:
Znajdź od razu pasującego ci faceta, albo przynajmniej nie jeździj z obecnym i jego znajomymi autem gdy prowadzą, jak wylądujesz w szpitalu z połamanymi kośćmi to też będziesz pytać obcych czy może przesadzasz? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Twój wybór z kim się zadajesz i cóż, menelskie towarzystwo świadczy o Tobie. Związek to nie jest coś obowiązkowego. Siedź sobie z nim lub nie. Jak wybierasz siedzenie, to nie narzekaj. Tak, upraszczam, ale do tego się to tak naprawdę sprowadza.
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Koleś, który regularnie pali maryśkę 3 razy w tygodniu, to za parę lat będzie miał sieczke w mózgu. Poza tym z opisu wygląda na nieodpowiedzialnego (ta jazda samochodem) i na dzieciaka, który nie ma żadnych o obowiązków, więc zarywa noce i śpi do 13-stej. Beznadziejna partia, ktoś ci za karę każe z takim siedzieć? Czy młode fajne dziewczyny nie mają już z kim chodzić, że wybierają na chłopaków jakiś zblazowanych ćpunow? To że on rzadko z tobą pisze to wasz najmniejszy problem.
A no i oczywiście klasyk gatunku - ćpun mówiący, że ma kontrolę nad tym co robi... Zmień faceta na jakiegos fajnego i porządnego, z którym masz szansę na dobra przyszłość. A jeśli wybierasz takiego ćpuna (bo pewnie taka wielka miłość), to nie narzekaj i się mecz na własne życzenie dalej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 Czas edycji: 2021-09-01 o 22:55 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88882022] i na dzieciaka, który nie ma żadnych o obowiązków, więc zarywa noce i śpi do 13-stej. [/URL][/QUOTE]
Ciekawe tez, skad ma hajs, by jarac tyle i regularnie, skoro sobie spi jak krol do poludnia ![]() Zastanowiloby mnie tez to ![]() Opis kolesia prezentuje sie slabo. Olej go, a jego niech pocieszy kolezanka
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam znajomych już dobrze po 30-tce, którzy regularnie od nastoletności palili trawę. Ci goście byli stale zamuleni, nie dało się z nimi normalnie rozmawiać, trawa serio wpływa na mózg.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś pisałam/gadałam z facetem z Tindera, który palił trawkę (regularnie przesyłał mi zdjęcia i filmy dokumentujące tą czynność ). Facet był nienormalny, wybuchał euforią albo agresją z byle powodu. Raz zasypywał mnie uroczymi wiadomościami, a raz chamskimi odzywkami. Nawet nie próbowałam tego przenosić do reala. Tobie też radzę dać sobie spokój.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Uciekaj kolezanka miala takiego chlopaka, dwa razy juz w psychiatryku byl do tej pory ja przesladuje, ma paranoje zwidy itp tez sobie popalal wlasnie tak i popalal przez kilkanascie lat byla z nim w ciazy niestety badz stety dziecko stracila wiem
Ze to straszne ale gdyby teraz miala z nim dziecko to by ja zameczyl chlopak byl normalny a trawka mu tak zniszczyla mozg ze zostala z niego wlasciwie tylko skorupa czlowieka pelna agresji i urojen |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Śpi do 13, jara trawę, prowadzi po jaraniu, uważa, że jego znajomi mają rację, a Ty wymyślasz, do tego Cie olewa. Nie ma się nad czym zastanawiać.
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie rozumiem. Gdyby chociaż wyglądał jak młody bóg i zachowywał się jak Romeo, tylko ta maryśka i znajomi byli problemem to mooooże bym zrozumiała. Ale facet to burak, ćpun, nieodpowiedzialny potencjalny morderca drogowy, ją traktuje jak kupę co się do buta przykleiła ale nie ma kiedy zdrapać, a ona wątki zakłada i się zastanawia, czy PRZESADZA.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

). Facet był nienormalny, wybuchał euforią albo agresją z byle powodu. Raz zasypywał mnie uroczymi wiadomościami, a raz chamskimi odzywkami. Nawet nie próbowałam tego przenosić do reala. Tobie też radzę dać sobie spokój.