|
Notka |
|
Zwierzaki w potrzebie Forum zwierzaki w potrzebie, to miejsce gdzie niesiemy pomoc zwierzêtom. Tutaj dowiesz siê o akcjach na rzecz zwierz±t. Przeczytasz o schroniskach. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Plaga ¶winek morskich pomocy!
Cze¶æ. Jaki¶ czas temu wziê³am dwie ¶winki morskie które mia³y byæ samczykami... Niestety to dwie samice, zosta³am oszukana. Do tego jedna z nich miesi±c temu urodzi³a troje m³odych a druga jest jeszcze w ci±¿y... Nie wiem co robiæ. Przez k³amstwo zosta³am z takim problemem... W³a¶ciciel ¶winek mia³ je odebraæ a wyjecha³ beztrosko do uk :/ Nie mogê zatrzymaæ takiego stada, mam swojego samca który z oczywistych wzglêdów jest trzymany ju¿ osobno. Brakuje miejsca na cokolwiek. Jestem za³amana i czuje siê potwornie z tym ¿e kolega mnie wykorzysta³ i oszuka³. Jestem z Krakowa, mo¿e znajdê tu kogo¶ kto bêdzie chcia³ przygarn±æ ¶winki? M³ode to dwa samce i jedna samica, s± zdrowe - by³am z nimi u weterynarza. Nie chce ich oddaæ na ¿yw± karmê a nied³ugo czeka mnie wyjazd, moja mama zaopiekuje siê tylko moim samcem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Plaga ¶winek morskich pomocy!
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 592
|
A sklepy zoologiczne nie przyjmuja swinek? Albo na gumtree/olx sie oglos, moze ktos akurat szuka swinki morskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 565
|
Nie dawaj do sklepu, to jedna z gorszych opcji. Napisz do Klubu Pomocy Swinkom Morskim, sa tez na fb, wejdz na foru, caviarnia
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.