|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zagadać do niej w messengerze czy w realu?
Witam Czytelników,
Od jakiegoś czasu mijam się, dość często, ale nie codziennie, z pewną dziewczyną. Zwróciła moją uwagę, ale jakoś nie odważyłem się, żeby zagadać (nawet tak po koleżeńsku luźna rozmowa), a dwa zapewne dlatego, że należę do nieśmiałych. Mam 26 lat, a ona podajże 4 lata młodsza. Kilka razy złapaliśmy krótki kontakt wzrokowy, kiedyś przepuściłem ją w kolejce, ale nic poza tym. W ubiegły piątek wysłała mi zaproszenie na FB (przyjąłem), ale żadne z nas nie napisało, ani nie widzieliśmy się ze sobą. Zaproszenie na FB może być oznaką czegoś? Jakiegoś zainteresowania? Teraz raczej szybciej bym się pierwszy odezwał, jeśli ją spotkam, ale życie zweryfikuje ![]() A drugie pytanie czekać aż ją w końcu spotkam i zagadać, co byłoby bardziej naturalne i taktowne (mam 26 lat, więc nie wiem czy wypada wypisywać na messngerze, bo przypominają się czasy szkolne ![]() ![]() Pozdrawiam i proszę o porady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Zagadać do niej w messengerze czy w realu?
Cytat:
To że cię dodała do znajomych może oznaczać wszystko. Może chce cię poznać, a może po prostu chce ci napisać, żebyś sie na nią tak nie patrzył non stop jak creep, bo czuje się molestowana. Dopóki nie porozmawiacie to się nie dowiesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
uparta chmura
|
Ja na FB zaprosiłam do znajomych z 10 osób 🤭
Nikt Ci nie powie, dlaczego jakaś panna zaprosiła Cię do znajomych. No chyba, że wyciągnę szklaną kulę ![]() Widzę ciemność 😂 widzę ciemność Natomiast no nie oszukujemy się, będziesz w stanie zagadać ją w realu? Dlatego napisz na Messenger. W żadnym wieku nie jest wstyd napisać do kogoś przez media społecznościowe. No chyba, że wolisz czatować na nią przed biedrą, w sumie jest odwilż, to już nie zmarzniesz. A może i parę groszy wyżebrzesz na święta xD
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro Ci wysłała zaproszenie, to zagadaj przez messenger. Możesz nawiązać do tego faktu lub zagadać o czymkolwiek. Albo np. podziękować za wysłanie zaproszenia.
![]() |
#5 |
(=^‥^=)
|
Ale skąd takie wyśmiewanie się z autora
![]() Ja bym na Twoim miejscu zagadała na fb. Nawet jak ją spotkasz to nigdy nie wiesz, czy akurat wtedy się nie będzie spieszyć albo czy będzie miała ochotę na pogawędki z nieznajomym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
uparta chmura
|
Żadnego wyśmiewania nie ma, mam nadzieję, że autor tego tak nie odebrał.
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
podziekuj za zaproszenie i pociagnij dalej ta rozmowe to bedzie naturalne i latwiejsze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nie odebrałem, dystansu mam zdecydowanie więcej niż śmiałości😜 na ślub już zbieram od soboty 😉
Nie chodzi o czatowanie pod sklepem, a bardziej, że jak mam coś do kupienia to idę 😀 aż tyle czasu wolnego nie mam, po drugiej wyglądałoby to podejrzanie. Po prostu, którą formę lepiej wybrać kontaktu. Gdybym chociaż cześć powiedział, a tematu w sklepie nie ułatwiają też maski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
uparta chmura
|
Cytat:
Jeśli chodzi o formę poznania dziewczyny, to tak wyżej odpowiedzi, przez messenger jest to jak najbardziej szybki i skuteczny sposób skontaktować się z nią. A gdy jeszcze ją zagadasz na żywo, to tym lepiej.
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
od razu było napisać, tak jest prościej i oboje będziecie czuli się swobodniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zaproś ja na kawę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.