2022-02-20, 18:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Kurtki Alpha Industries
Czy mamy tutaj kogoś, kto pomógłby mi zweryfikować autentyczność kurtki Alpha Industries? Mam na oku kurtkę tej firmy na jednym z portali z używanymi rzeczami, ale nie jestem pewna co do autentyczności. Na oficjalnej stronie marki, kurtka damska z logo NASA, flagą USA i rakietą, ma rakietę skierowaną lekko w bok, model który znalazłam ma rakietę na wprost i jest to trochę inna rakieta, poza tym na czerwonej metce na rękawie oryginał ma nazwę marki, a ten używany napis remove before flight. Czy to oznacza, że ktoś sprzedaje podróbkę czy może jest to stary model w którym były inne naszywki i dodatki? Bo sama już nie wiem, widziałam też sporo innych kurtek sprzedawanych jako używane, które jednak się różniły od tych z oficjalnego sklepu marki np. naszywki były tylko na rękawach, a nie na piersi, albo w ogóle były bez naszywek. Generalnie kurtka wygląda dobrze i sprzedający ma też inne modele, ale cena jest dość niska, dlatego nie wiem czy ryzykować czy dać sobie spokój. Na oryginał ze sklepu mnie nie stać dlatego liczyłam na coś używanego, ale nie chciałabym podróbki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|