|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, kiedy działać
Cześć wszystkim,
Mam taki problem, że kompletnie nie czuję, kiedy wypada zrobić kolejny krok. Pocałunek, coś więcej - po prostu tego nie czuję. Do tej pory nie byłem w bardzo poważnym związku, miałem trochę przygód i krótkich relacji. W obu zwykle do czegoś dochodziło tylko dlatego, że sobie powiedziałem "weź zrób coś", albo druga strona ruszyła do ataku. Czułem się niekomfortowo i miałem w głowie "mam nadzieję, że nie dostanę kopa w paszczę ![]() ... kolejnego zbliżenia. Zwykle widywałem się z dziewczynami, które bardzo mi się podobały i bardzo fajnie spędzało mi się z nimi czas. Zwykła rozmowa, flircik, wszystko było ok, ale mimo to jak do czegoś miało dojść to zabierałem się do nich jak dzik do jeża. Dopiero jak się zmusiłem, wychodziło na to, że była to bardzo dobra decyzja ![]() Piszę to, bo ostatnio przez swoją bierność straciłem fajną znajomość. Chcę nad tym popracować. Ma ktoś jakiś pomysł? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie wiem, kiedy działać
Po prostu rób bardzo małe kroki. Najpierw delikatnie dotknij jej ręki, jak nie cofnie to za jakiś czas złap za rękę itd. Każda dziewczyna jest inna, niektóre pójdą do łóżka po godzinie znajomości, dla innych pocałunek po tygodniu to za szybko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie popelniaj ponownie tego samego bledu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
uparta chmura
|
Ciężko cokolwiek doradzić, bo wszystko zależy od sytuacji, tempa znajomości, zaangażowania drugiej strony.
![]() |
#5 | |
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2022-02-02 o 14:38 Powód: Słownictwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra rada. Korzystam i pomaga. Dzięki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.