Żałuję tego zerwania - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-03-06, 11:51   #1
Kamil9899
Przyczajenie

Żałuję tego zerwania

Witam, pisze żeby się poradzić, wiem ze mogę zostać zjechany ale spróbuje..

Byłem z dziewczyna 5 lat. Od początku robiłeś problemy bo okłamywałaś ja z blachych powodów, nie mówiłeś ze gdzieś jade, sciemnialem w różnych kwestiach, wcześniej nie była ona zazdrosna osobą ale po moich kłamstwach i odkrywaniu ich zrobila się coraz bardziej zazdrosna i kontrolowała mnie. Zaczęło się psuć była wybuchowa, dogryzala mi bardzo nieznośna, oczywiście byka tez cudowna osobą i byłoby dobrze gdyby nie to ze stała się właśnie taka zaborcza, było dużo kłótni, a po za tym widziałem ze mnie kocha, dbała o mnie, wcześniej zanim naruszyłem jej zaufanie była lepsza, bardziej czuła ale zmieniło się.. ale dalej bylismy razem. W kwietniu zeszłego roku poznałem koleżankę w pracy zbliżyliśmy się do siebie, po 2 miesiącach zerwałem z dziewczyna tłumacząc ze to nie ma sensu ze chce pobyć sam zająć się sobą, nie powiedziałem o tej koleżance, ona błagała żebym został ze wszystko naprawimy, ze uczucie można odżywić ale nie chciałem wracać. Minął miesiąc koleżanka miała męża. Była napisała do mnie (co się okazało później nie prawda), że dowiedziała się o mojej zdradzie i mogłem się przynajmniej przyznac. Koleżanka się wystraszyła i uznała ze się boi se się dowie i zerwała se mną kontakt. Tak wiem jesteś głupi, wymyśliłem historie mojej byłej ze to wszystko był podstęp, ze nic z nią nie miałem i nic między nami nie było, żeby do mnie wróciła, No i wróciła od razu, ale była strasznie nieufna szczególnie po tym incydencie bo ciagle podejrzewała ze coś między nami jest i słusznie.. zerwałem z nią po pół roku bo nie mogłem wytrzymać tego kontrolowania, powiedziałem jej ze wyniszczalismy się wzajemnie, ze może ona kogoś znajdzie albo ja, może kiedyś wrócimy do siebie itd, ona oczywiście nie chciała tego zerwania

Nie wypisywała tym razem ani nic, urwała kontakt

Minęło 7 miesięcy i zaluje tego wszystkiego co zrobiłeś powoli rozumiem ze to była ta, na początku świetnie się bawiłem ale później było tylko gorzej

Zaluje tego wszystkiego, czy mogę to jeszcze naprawić
Kamil9899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-06, 13:43   #2
skara
Zakorzenienie

Dot.: Żałuję tego zerwania

Czy ty masz jakieś rozdwojenie jaźni? Bo przez to pisanie raz w pierwszej, raz w trzeciej osobie nic nie zrozumiałam. Ogólnie byłeś nie fair, związek był jaki, daj dziewczynie spokój.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-06, 14:13   #3
Hermiona83
Zadomowienie

Tak, strasznie trudno się to czyta, nie da się zrozumieć, kto co komu.
Ale, autorze, kłamałeś, zdradzałeś, daj dziewczynie spokój.
Hermiona83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-06, 14:25   #4
Mija62
uparta chmura

No wzruszająca miłość.
Po pierwsze dorosnąć.
Po drugie iść na terapię.
Po trzecie zmienić patologiczne środowisko.
Czwarte rzucić na zawsze narkotyki i alkohol.
Piąte zostaw dziewczyne w spokoju.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FB_IMG_1644927925009.jpg (5,5 KB, 49 załadowań)
Stary 2022-03-06, 14:33   #5
ManillaLatte
Rozeznanie

Jesteś strasznie niedojrzały, najpierw jakieś kłamstwa, potem romans z zamężną koleżanką z pracy, zrywanie bo trawa po drugiej stronie bardziej zielona, a jak juz koleżanka się znudziła i odstawiła cię na boczny tor, to ci się włączyło wielce wracanie do byłej. A to wymyślanie, że to był tylko taki podstęp to w ogole tragedia.
Zostaw tę biedną dziewczynę w spokoju, daj jej znaleźć prawdziwego faceta, bo to co Ty sobą reprezentujesz to jakieś nieporozumienie

Sent from my SM-G780G using Tapatalk
ManillaLatte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-03-06, 14:55   #6
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Przecież to już tu grali - nie szanowanie dziewczyny, romansowanie z koleżanką z pracy, nagle niby opamiętanie, bo buuu zostanę na lodzie. Po co kolejny wątek i udawanie, że to nie Ty.
Stary 2022-03-06, 15:27   #7
ElBelzebub
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamil9899 Pokaż wiadomość
Zaluje tego wszystkiego, czy mogę to jeszcze naprawić
Ale co Ty tu w ogóle chcesz naprawiać? Próbowaliście dwa razy, dwa razy skończyło się niepowodzeniem. Do tego Ty wzorcowo rozwaliłeś wszelkie zaufanie, jakie ona do Ciebie miała i stąd te "kontrolowanie".

Tu już nie ma czego zbierać czy naprawiać - nawet gdybyście do siebie jeszcze wrócili to skończy się to kolejną powtórką z historii: będziecie się oboje męczyć przez parę miesięcy, a potem znowu ją rzucisz.

Dlatego radzę - odpuść. Daruj sobie i przede wszystkim jej tej karuzeli emocjonalnej. Nic z tego nie będzie.
ElBelzebub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości