|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Bolesny stosunek
Hej. Chciałabym się poradzić. Od ponad roku odczuwam mocny ból przy stosunku, tzn na samym początku, gdy tylko ma dojść do " wejścia", bardzo mnie boli. Byłam u 4 ginekologów i wszystko jest w " normie ", nie ma żadnego zapalenia, żadnych bakterii, dosłownie wszystko jest w porządku. W rezultacie głównie uprawiany stosunek oralny, ale mnie samą to już bardzo męczy. Wcześniej bardzo lubiłam seks, mąż jest najlepszy pod słońcem, dalej mnie pociąga ( uprzedzając pytania). Nie mam też problemów z wilgotnością. Już nie wiem co mam robić, jeden ginekolog spytał się nawet czy byłam ofiarą gwałtu i stąd może jakas " trauma". Nie..nic z tych rzeczy
po prostu pewnego razu zaczęłam odczuwać dyskomfort, potem przerodziło się to w ból, ale tylko na wejściu? Gdy wkładam palce też boli, tak samo badanie ginekologiczne aż mi lecą łzy. Nie wiem co mi się zrobiło ani jak to zmienic, bo ginekolodzy uważają, że wszystko jest w porządku.dodam też że nigdy nie rodziłam. Może któraś z was tak miała? I jeśli tak to co pomogło? Jakie badania ? Oraz czy polecacie dobrego ginekologa od takiego przypadku na terenie Trójmiasta? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bolesny stosunek
Może warto udać się do fizjoterapeutki uroginekologicznej. W Trójmieście jest np. FizjoAga.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
To totalnie brzmi jak napięte mięśnie... Właśnie fizjoterapeuta urologiczny może Ci pomóc max.
Ostatnimi czasy Agasava na youtube była na takim badaniu i przedstawiała jak to wygląda.
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Poczytaj sobie o vulvodynii i vesibulodynii. Ja swoją leczę już od roku maścią że sterydami, jest lepiej.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo! Już właśnie patrzyłam na stronę żeby się zapisać
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Może ćwiczenie mięśni Kegla by pomogło? Koleżanka miała taki problem, stosowała "kulki Gejszy" i wiem, że to pomogło. Warto spróbować.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

po prostu pewnego razu zaczęłam odczuwać dyskomfort, potem przerodziło się to w ból, ale tylko na wejściu? Gdy wkładam palce też boli, tak samo badanie ginekologiczne aż mi lecą łzy. Nie wiem co mi się zrobiło ani jak to zmienic, bo ginekolodzy uważają, że wszystko jest w porządku.dodam też że nigdy nie rodziłam. Może któraś z was tak miała? I jeśli tak to co pomogło? Jakie badania ? Oraz czy polecacie dobrego ginekologa od takiego przypadku na terenie Trójmiasta?