|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nigdy nie miałem dziewczyny i nie będe mieć dziewczyny ponieważ się im nie podobam.
Mam 25 lat i 190 cm wzrostu, szerokie ramiona, zdrowe zadbane włosy, dobrze ubrany i czysty, ale nie jestem zbyt przystojny, nie mam problemu do zagadywania dziewczyn na ulicy tramwaju czy w klubie, ale gdy dochodzi wymiany numerów bądź fb to albo nie odpisują, lub ja muszę inicjować konwersacje, ale i tak nigdy nie dochodzi do spotkania ze wszystkimi prędzej czy później urywa się kontakt, na Tinderze też nie mam zbyt dużo par, które z resztą nigdy nie odpisują, gdyby nie usługi prostytutek bym był dalej prawiczkiem, nigdy się nie całowałem, a dla kobiety prawiczek z takim wiekiem zraża. Zostanę więc chyba starym kawalerem, Szkoda że liczy się dla was tylko wygląd, a nie charakter czy czułość o której tak często mówicie w rzeczywistości to dla was cechy drugorzędne. Nie mam szans na miłość, szukam do 30tki, a później się poddaję....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nigdy nie miałem dziewczyny i nie będe mieć dziewczyny ponieważ się im nie podo
Cytat:
Tu nie chodzi o wygląd. Patrz ile facetów sobie daje radę w tym aspekcie życia. Czy wszyscy tacy przystojni?. No nie. Coś musi być z twoim podejściem nie tak SKORO każda cię odrzuca już. Idź na dobrą terapię tak odkryjesz co robisz nie tak w necie nikt ci nie pomoże raczej, bo cię nie znamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nigdy nie miałem dziewczyny i nie będe mieć dziewczyny ponieważ się im nie podo
Nice guy alert
#4 |
Konto usunięte
|
Wali od Ciebie desperacją na kilometr. To jest najbardziej aseksualna cecha, jaką może mieć samiec. To jest najgorsze, co można zrobić w kontaktach z kobietami. Dawaj na terapię i zacznij żyć. No i nie chodź na dzi*ki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Zawsze przegrywy tłumaczą swoją sytuację wyglądem. Łatwiej zgonić sprawę na coś, na co nie ma się wpływu niż na bycie nudnym i ogólnie ujowym z charakteru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Trzepotka <3
|
Autorze nie znam Ciebie, ale po samym wpisie bym nie chciał poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.