|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wątek dodatki do gazet (plotkowe)
powiedzcie mi dlaczego od kilku dni (ok 3) nie mogę kompletnie wejść na ten wątek??
![]() pojawia mi się strona z napisem: "Nieprawidłowe przekierowanie. Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek." problem pojawia się jak chcę wejść na ostatnią stronę ![]() pomoże ktoś?? ![]() wybaczcie że skopiowałam założony przeze mnie wątek założony też na plotkowym ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: wątek dodatki do gazet (plotkowe)
![]() Bardzo przydalby sie link do watku ![]() Wyglada to na przekierowanie do nie istniejacej strony w tym przypadku do ostatniej strony w watku, ktora w/g komunikatu nie istnieje. Sprawdz czy w innej przegladarce bedzie podobny blad. Usun tez cookies aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo z tym samym wątkiem.Jak naciskam "Idź do pierwszej nieczytanej.." to mi się wyświetla database error.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też nie wchodzi. W operze, mozilli, firefoxie, ani ie.
Link ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
Chyba chodzi o ten watek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196337 blad przekierowan linkow zapetlilo sie troche np: po wcisnieciu strony 2 link przekieruje do strony 2 ale po kliknieciu np: na strone watku 52, 53, 54 ... otwiera sie strona watku 51 , strona 80 "nie ma" przekierowyje na strone 60 "nie ma" a tamta z kolei na 61 od razu na 59 "jest" ![]() strona watku 114 (ostatnia) przekierowuje sie na 113 ktorej " nie ma" przekierowania 302 - tutaj pomoze tylko Zlo ![]() ------------------- database error - to brak polaczenia z baza danych, np: zbyt wielu uytkownikow na raz probuje sie polaczyc lub mala chwilowa awaria bazy. tutaj pomoze chwila cierpliwosci ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
zaraz się temu przyjrzę, faktycznie wygląda na błąd...
EDIT: Tak, to jest błąd bazy danych. Naprawię to w nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
wciąż nie działa
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj też nie mogę wejść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.