|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Facet chce seksu, seksu, seksu
Spotykam się z kimś poznanym przez portal. Od pierwszego spotkania dla faceta niesamowicie ważny wydaje się być seks.
I teraz tak: ja lubię seks, facet mi się podoba i chyba dla większości ludzi seks jest ważny, zwłaszcza na początku związku. Ale mężczyzna ma 40 lat, poważną pracę jako naukowiec, szerokie horyzonty, a zachowuje się jak napalony nastolatek albo i gorzej. Ciągle przesyła mi jakieś erotyki, większość jego wiadomości jest w stylu "w co jesteś ubrana" i "co będziemy robić jak się spotkamy" (i nie mam na myśli wspólnego oglądania netflixa). Szczerze, nawet jak miałam te 20 kilka lat to nie pamiętam spotkania kogoś, kto tak by się zachowywał. Zastanawiam się, jak to interpretować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Facet chce seksu, seksu, seksu
Dokładnie tak jak czujesz, że gościu jest napalony.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja bym się pewnie z nim dogadała (jeśli by mnie pociągał), bo sama potrafię zamęczyć kochanka pisaniem dwuznacznych tekstów, on czasem mnie stopuję, ale jesteśmy i tak podobnie napaleni na siebie nawzajem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
-
Edytowane przez user682063 Czas edycji: 2022-04-18 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mialam takiego faceta. 5 lat starszy 43 lata mial. seksuolog stwierdzil wysokie libido. Na poczatku zwiazku super 3 4 razy dziennie sex ale po pol roku 7 mcach chcial sexu dzien w dzien. naprawde. byly o to klutnie i to czesto. Kupowal wazeline bo musial czasem 2 razy dziennie sobie ulzyc. byl naprawe fajnym facetem ale ja nie robot
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.