|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odpisać czy nie?
Ostatnio poznałam fajnego faceta, kilka lat starszy, fajne poczucie humoru - ogólnie super.
Pisaliśmy codziennie lecz pewnego dnia przestał mi odpisywać. Przyjęłam to z wiadomym rozczarowaniem, jednak nie narzucałam się i kontakt urwał się na prawie miesiąc. Dzisiaj ku mojemu zdziwieniu napisał do mnie. Powiedział, że starał się do mnie nie pisać ale za bardzo tęskni za naszymi żartami i rozmowami, po czym jak gdyby nic spytał co tam u mnie, co robię. Nie odpisałam, nie odczytałam. I szczerze nie wiem co zrobić. 1) Odpuścić mu i po prostu rozmawiać jak gdyby nic się nie stało? 2) Odczytać i nie odpisać (tak jak on miesiąc temu...) ? 3) Olać go totalnie i nawet nie odczytać? 4) Spytać o powody jego zachowania ? Co dalej? 5) ??? Doradźcie mi coś bo jestem w kropce. Nie lubię gdy facet mnie olewa jednak muszę przyznać ze typ jest wyjątkowy i go polubiłam. Nie chciałabym wyjść na naiwną lub obsesyjną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odpisać czy nie?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba zablokowała. Pewnie za jakiś czas odwali ten sam numer
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
uparta chmura
|
Nie odczytuj, nie odpisuj. Poprostu olej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja bym odczytała i... zignorowała. Napisał do Ciebie z nudów. Szczerze zainteresowany chłopak tak się nie zachowuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Idę o zakład, że olał Cię na rzecz innej znajomości lub jest w związku i dziewczyna go przyłapała na pisaniu z Tobą i czekał aż sprawa przyschnie. Tak, czy inaczej olej dziada.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No i nie przywiązuj tak wielkiej wagi do wypisywanych zdań. "tęsknię" przy takiej znajomości ma przełożenie na faktyczną tęsknotę jak emotka śmiania się do łez gdy w rzeczywistości było to uniesienie w górę kącika ust. Napisał do ciebie więc faktycznie mu się przypomniałaś, rozmawialiście codziennie więc dobrze się z tobą pisało ale to nie jest i nie będzie zainteresowanie się tobą jakiego byś chciała. Liczą się czyny - a ten typ cię po chamsku zghostował a teraz wali tanie teksty jakbyś to ty go zablokowała i biedniutki się dobija.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jadowita Żmija
|
Proste... Facet krecil z inna a jak mu nie wyszlo wrocil do Ciebie z braku laku i nawija ci makaron. Pogon takiego w cholere.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tęskni za żartami i rozmowami? Dlaczego w ogóle przestał się odzywać, wspominał może o tym?
Dziecinada… Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Napewno bajerowal inna i nie wypaliło
Odczytalabym i zablokowala szkoda czasu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
nieprzyzwoita
|
odczytać, olać, jak napisze jeszcze raz - zablokować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lokalna gwiazda
|
Skoro "starał się nie pisać", to pewnie został przyłapany przez partnerkę na tej pisaninie. Tak sobie wróżę
![]() Olej, nie odpisuj. Ta jego "wyjątkowość" istnieje tylko w twojej głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Kathy Leonia
|
Cytat:
przede wszystkim dlaczego starał się do Ciebie nie pisać??? co miał za powód ku temu? inną laseczką wtedy obrabiał?
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bardzo nieładnie Cię potraktował. Też uważam, że w tym czasie znalazł sobie ciekawszą rozmówczynię, albo obecna go przyłapała.
Z ciekawości bym odczytała, ale nic mu już nie odpisywała. Bo jak zaczniesz z nim gadać jak gdyby nic się nie stało, to dasz u sygnał, że można Cię w ten sposób traktować. A jakieś żale i wyrzuty wobec obcego faceta byłyby żałosne. Zlej go. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
[1=310defc647e16bc7b1bc9b9 08ffa1d2171ddd06d_6387ee8 2745bf;89189666]ja bym mu odpisała coś w stylu ,,jesteś chłopie niepoważny, stuknij się w głowę, nie ze mną takie gierki'' i[/QUOTE]
Poniżyłaby samą siebie taki słowami. Bardzo często brak odpowiedzi jest najlepszą odpowiedzią. A to co on z tym zrobi, to już jego sprawa. Olej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ja bym odczytała a później go zignorowała. Jeśli naprawdę byłby Tobą zainteresowany, nie ignorował by Cię przez ten miesiąc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Ciekawe czy autorka podzielila nasze zdanie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
[1=b021da5bf142259817d3b5d 5900fc01cf3c7c2e4_67241a0 1ac6ab;89191701]Poniżyłaby samą siebie taki słowami.
Bardzo często brak odpowiedzi jest najlepszą odpowiedzią. A to co on z tym zrobi, to już jego sprawa. Olej.[/QUOTE] To jest moim zdaniem najlepsza metoda. Mnie kiedyś czymś takim potraktowano i bardziej mnie to bolało niż zdawkowa odpowiedź. (Były to inne okoliczności niż te u Autorki, ale jednak). I sama też już stosuję tę metodę, bo wiem, jak działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Kathy Leonia
|
Cytat:
otoż to. odczytać możesz, ale nie odpisuj. oko za oko!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.