|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zez. Czy tylko ja go mam ??
Witam!
Mam na imie Michalina i na karku już 16 lat. Od tylko gdy mialam 3 latka nosze okularki. Mialam dwie operacje na oko, prawe, bo na nim mam zeza. Nie yło by tak źle, gdybym na nie widziała. Ale nie widze, prawie nic. Tak tez skorygowanie zeza jest bardzo bardzo mało prawdopodobne. Nie wiem, ale mam mase kompleksów przez tego zeza. Jeszcze nigdy z nikim takl w 4 oczy nie rozmawiałm tak prosto.... Mamy gdy sie pytałam czy mi oko ucieka w okularach, powiedziała ze nie, że mam proste oczka.aLE JA GŁUPia, bo porzeciez mama mi nie powie że ucieka. Kurcze tak sie stresuje, bo za tydzien moja pierwsza w życiu randka. A wiecie, kolacja przy swiecach to tak w 4 oczy, i co ja wtedy zrobie. Jak ON skapnie sie że mam zeza to spanikuje. Cholerka, taka ze mnie dziewucha fajna ponoć, ładna a ten zez mnie dopadł. Dużo jest tu osób na forum, może ktoś tez ma z was zeza?? przy niedowidzeniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zez. Czy tylko ja go mam ??
Nie przejmoj się tak
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj sie
![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
myśle że randka sie uda. Apropo randki to jeszcze nowy wątek założe heh. Taka ze mnie sierota marycha za przeproszeniem. W domu chodze bez oporów jak musze bez okularów, ale to juz wszyscy są przyzwyczajeni. JEmu nie wiem, ale jak sie nie skapnie że tego zeza mam, to mu powiedziec ( jakbysmy para byli, niekoniecznie z nim ale kiedykolwiek)? Chyba zrobie tak, że bez oporów bede mu patrzec prosto w oczy, i zapomne na chwile że wogóle tego zeza mam. Wyjdzie co wyjdzie. Ale osobiscie to bym chłopaka z zezem nie chciala miec heh. A moze faktycznie mam proste oczka w okularkach....hmmm . Zawsze uciekam wzrokime jak tylko moge ale czas to zmienic. Ludzie musicie mnie zaakceptowac taka jaka jestem i koniec !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej
Ja tez mialam zeza oj takiego ze szkoda gadac, Ponoc jak patrzylam prosto to oko mi uciekalo, a jak spojrzalam troszke w bok, galka calkiem sie chowala i byl efekt pustego oka. Moi rodzice postarali sie o operacje w czasach kiedy nie bylo to latwe. Na operacje czekalo sie w kolejkach kilka lat. Kazdy ma jakies kompleksy, ale Ty absolutnie nie powinnas sie tego wstydzic nie jest to wynik zaniedbania czy cos.. Zycze powodzenia na randce i nie uciekaj chlopakowi wzrokiem bo pomysli ze to z nim jest cos nie tak. A chyba nie chcesz zeby tak to odebrał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie, nie tylko
![]() Ja tez mam zeza od 3 roku zycia ![]() ![]() Nie ma sie czym przejmowac, choc wiem jakie to uczucie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS moja kolezanka za tydzien bierze slub a ma zezka, ze chocho (jakos jej to w milosci nie przeszkadza)
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nawiązując do tematu...moja koleżanka ma zeza na jedno oczko, troszke jej leci do środka. Widać to nawet w okularach. Z pewnością miała kompleksy na tym punkcie, ale w chwili obecnej gdy ma 22 lata wydaje mi się, że nie jest to już tak istotne. Ma wspaniałego chłopaka, z którym planuje ślub i wspólne życie. Jak widac "ta" wada nie przeszkoadziła jej w miłości. Tak jak któraś dziewczyna napisała to nawet dodaje uroku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.