|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Histoires de Parfums Veni 5,15zł/ml
Z powodu braku chętnych rozbiórka anulowana; bardzo proszę o zamknięcie.
Hej! Czy znajdą sie chętni, by wspolnie zebmna nabyć flaszeczkę pieknego zapachu? Zapraszam. Do sprzedania 25ml. 1. Nazwa zapachu i pojemność: Histoires de Parfum Veni, edp, 60 ml 2. Miejsce zakupu: Aleperfumeria.pl https://aleperfumeria.pl/pl/histoire...rfumowana.html 3. Link do opisu nut: https://www.fragrantica.com/perfume/...eni-16463.html 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 325zl minus rabat 5 procent dał cene 308,75zł. 5. Kwota za 1 ml zapachu: 5,15 zł 6. Termin zbierania wpłat: jak najszybciej po zebraniu się chętnych na co najmniej 15 ml 7. Posiadane atomizery i ich ceny: szkło od decant.pl 5 ml - 1,50 zł 10ml, 15ml, 20ml w cenie 2zł za szt. 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: paczkomat - 14 zł paczka Orlen- 9zł ewent. OLX, wtedy cena zależy od tego, jaka akurat będzie promocja- powiedzmy, że 4zł (tak jest dzisiaj) plus 0,90 zł za ogłoszenie (skończył mi się już dawno limit darmowych)- czyli 4,90 zł plus nieznane bliżej koszty OLX. 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: do 3 dni od odebrania flakonów. 11. Lista udziałowców: Edytowane przez Hankag Czas edycji: 2022-05-04 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Histoires de Parfums Veni 5,15zł/ml
Taki ciekawy zapach i chętnych brak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Histoires de Parfums Veni 5,15zł/ml
To już kolejna moja rozbiórka bez odzewu
![]() mam nadzieję, że po prostu źle dobierałam ostatnio zapachy, a nie- że się naraziłam społeczności i to ja jestem problemem, a nie zapachy.... Do trzech razy sztuka, jeszcze raz zatem spróbuję w przyszłości. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.