|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Włączona prostownice pomocy
Zostawiłam na podłodze na panelach lub dywanie.
Babyliss. Myślicie że wyłączy się sama? Nie będzie mnie w mieście do 18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Włączona prostownice pomocy
Mi remington wylacza sie sam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja nigdy aż tak długo nie używałam żeby mi się wyłączyła
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Jak to człowiek ma dużo na głowie i takie durnoty odwala. Nie mam siły ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- https://www.al.to/p/238312-prostowni...d-ceramic.html Wygląda identycznie jak moja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź na necie czy ten model ma funkcję, że sam się po czasie wyłącza. Ja kiedyś zostawiłam na cały dzień na stoliku z ikei. To było dawno temu i sama się nie wyłączała. Nic się nie stało, jedynie były takie delikatnie żółte paski w miejscu gdzie leżała.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najgorsze że chyba moja została na dywanie
![]() Modelu totalnie nie znam ale po wyglądzie to ta co wyżej linka podałam. Kiedyś zostawiłam na dywanie na 5 min nigdy się dywan nie przegrzał ani nic ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Najgorsze że chyba moja została na dywanie ![]() Modelu totalnie nie znam ale po wyglądzie to ta co wyżej linka podałam. Kiedyś zostawiłam na dywanie na 5 min nigdy się dywan nie przegrzał ani nic ![]() Od 7 jest włączona. Jakby miało coś być to chyba już bym wiedziała (?) ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Dam wam znać jak wrócę jak wygląda spalone mieszkanie Mam nadzieję że nikogo nie zabije |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-18 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jadę do innego miasta. Nie mam możliwości żeby wrócić
![]() Wydaje mi się że chociaż z guzika wyłączyłam ale dziś z rana było tyle nerwów.... Wydaje mi się że ta prostownica powinna mieć zabezpieczenie. Chyba wszystkie nowe je mają :/ Po drugie z godzinę po prostowaniu byłam jeszcze w domu i nic się nie stało... Po drugie ruchliwa ulica (sklepy w bloku) chyba ludzie by widzieli że dym jest i miałabym już chyba telefon (?) Bo ja te mieszkanie wynajmuję a właściciel mieszkania mieszka w tym bloku i jest zarządca Edytowane przez Alegoria94 Czas edycji: 2022-07-13 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
On nie ma kluczy i jest w pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nawet nie wiecie jaki to był dla mnie stres. Strasznie mam dużo ostatnio na głowie i nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja. Najgorsze jak szłam na klatce...strasznie śmierdziało spalenizną. Myślałam o najgorszym i zaczynałam już płakać
![]() ![]() Wszystko jest ok. Dom jest cały! Prostownica była podłączona do prądu ale była wyłączona. Albo ją sama wyłączyłam albo ma samowyłączanie się! Koniecznie Muszę sprawdzić czy sama się wyłącza jak nie to wyrzucam ją do kosza i kupuje taką co ma tą funkcję ![]() Dziękuję za pomoc i pozdrawiam ![]() Edytowane przez Alegoria94 Czas edycji: 2022-07-13 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lokalna gwiazda
|
To dobrze
![]() Edytowane przez I am Rock Czas edycji: 2022-07-13 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.