|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wykładowca - potrzebny mi kubeł zimnej wody
Jeśli ktoś po tytule się spodziewał gorącego romansu studentki i hot ciacha młodego wykładowcy to muszę tą osobę rozczarować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wykładowca - potrzebny mi kubeł zimnej wody
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
demoralizator
|
A wolny chociaż jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Fajny fanfic, trenuj dalej. Btw facet koło 40stki jest młody, nie przesadzajmy.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie każde fantazje trzeba w życiu spełniać. Chociaż jak byłam młodsza i bardziej impulsywna, to też trudno mi było się z tym pogodzić
![]() Przestaniesz go widywać, to ci przejdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Na chłodno to lepiej dla Ciebie byś go olała.
W emocjach i tylko pod hasłem raz się żyje ( przyjmując, że jesteś odważna i naprawdę pewna ze tego chcesz) idź na te konsultacje i.... no nie wiem zaproś go wprost na kawę, z tym że mniej ta świadomość że jest to 50/50 to vo myślisz. Ja bym wybrała opcję na "chłodno" ale jestem tchórzem. Rób tak by Tobie było dobrze i byś nie miała z tego powodu moralniaka ( jeśli np. On ma kogoś, to odpada z marszu)
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
jeśli to Twój ostatni rok, to idź. najwyżej się wygłupisz i tyle. ale jeśli coś Ci do studiowania jeszcze zostało, to kategorycznie nie. bo nawet jeśli nie będziecie mieć zajęć, to nie wiesz jaki ten wykładowca jest. a nóż faktycznie się z Tobą prześpi i potem poopowiada kolegom w pracy? bywa i tak. nie wiesz czym to się skończy i nie ma sensu psuć sobie sytuacji na uczelni dla jakieś fantazji edit: aaa doczytałam, to jest Twój drugi rok. no to nie, nie i jeszcze raz nie. ewentualne koszty tej fantazji są większe niż korzyści Edytowane przez LaCatrina Czas edycji: 2022-06-29 o 13:50 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ogólnie wiesz, że nawet ci wredni nauczyciele czasem są też ludźmi? Ogólnie bym się w to nie pchała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
co z tego że masz rozpisane, kto będzie Cię uczył? to jest cały rok... wykładowcy też zmieniają uczelnie, chorują, jeśli pracują naukowo, to wyjeżdżają/dostosowują się do poleceń kierowników/cokolwiek. serio uważasz, że masz 100% pewność tego co się będzie działo w za pół roku i to w temacie na który nie masz żadnego wpływu? jeśli powstrzymuje Cię tylko, to że Ci będzie wstyd jak odmówi, to sobie pomyśl jak Ci będzie wstyd jak odmówi i jeszcze komuś powie, że się przystawiałaś. jaki będzie wstyd jak się reszta Twojej grupy dowie (zwłaszcza jeśli jednak będziesz mieć z nim później zajęcia). romanse między wykładowcami a studentkami rzadko pozostają tajemnicą zrobisz jak zechcesz. dla mnie głupotą jest robienie czegoś z tymi Twoimi fantazjami gdy nic o facecie nie wiesz. nie wiesz czy w ogóle jest w jakikolwiek sposób zainteresowany, nie wiesz czy w ogóle Cię kojarzy, nie wiesz czy nie jest z kimś związany. a poza tym, czego tak w zasadzie oczekujesz od niego? jednorazowego seksu? niezobowiązującego romansu? związku? czego Ty od niego chcesz? Edytowane przez LaCatrina Czas edycji: 2022-06-29 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edit. Raczej jestem pewna że takie coś każdy by zachował dla siebie. Serio wątpię, żeby mi wylazł na podest na uczelni i mówił 'Pani o indeksie XXX' się do mnie przystawiała'. Swoją droga też nie chce jak jakaś wariatka do niego iść i go obmacywać, ale delikatnie wybadać grunt czy wgl da się coś ugrać. Edytowane przez milenaa2002 Czas edycji: 2022-06-29 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Żaden rozsądny wykładowca nie będzie się wdawał w romanse ze studentkami. Jeszcze gdybyś rzeczywiście była na ostatnim roku, to może, ale w obecnej sytuacji tylko się zblaznisz moim zdaniem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
jak jest zainteresowany to się zgodzi. jak nie jest to się nie zgodzi. nikt nie musi wychodzić na podest na uczelni. wystarczy, że sobie poplotkuje z kolegami przy wyjściu na piwo. podejście pt "Raczej jestem pewna że takie coś każdy by zachował dla siebie." jest bardzo naiwne. nie możesz być tego pewna. większość zachowa dla siebie. ale nie wszyscy. totalnie nie znasz tego gościa, nie wiesz czym się chwali kolegom a co zachowuje dla siebie powtórzę też po raz kolejny... romanse wykładówców i studentek rzadko pozostają tajemnicą. a skąd wiem? pracowałam na uczelni wyższej wiele lat ![]() a sprawdziałaś w ogóle czy jest wolny? czy nie ma żony, dzieci? czy to Ci nie przeszkadza, bo masz ochotę i nie umiesz nad nią panować? Edytowane przez LaCatrina Czas edycji: 2022-06-29 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
"bo wiedziałam, że ten facet mnie po prostu zniszczy. Już byłam pewna, że zaraz zapyta mnie o nr indeksu / nazwisko, poprawki nie zdam z automatu, a jeszcze być może postara się mnie wykopać z tego wydziału. Po chwili ciszy powiedział tylko tyle, że mam się nauczyć lepiej ściągać albo najlepiej po prostu się nauczyć na zaliczenia, bo kto inny to by mnie wyprosił z sali za takie coś, po czym życzył mi miłego dnia. Byłam w takim szoku, że stałam jak wryta. Aż musiał mi powiedzieć, że to już wszystko i mogę sobie iść. Wydukałam jedynie 'dziękuję i przepraszam', po czym sobie poszłam. Ostatecznie tą poprawkę... zdałam. Zastanawiałam się, czemu ktoś taki jak on mi odpuścił. Może miał dobry humor, może mu się podobałam (), a może po prostu jak widział moje szklane oczy i trzęsące się nogi ze strachu to facet się przestraszył, że padnę na zawał i będzie trzeba pogotowie wzywać"
Mamy 2022 rok a nie 1900 i wykładowcy nie są aż tak pryncypialni. Gdybym miał się ekscytować każdą ściągającą studentką... Śmieszne. Zdzwiwiłabyś się jak wielu wykładowców dostrzega sciąganie i nie reaguje, nawet ci uznawani za postrach na studiach. |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Czy ten wysyp tematów starszy facet-młoda laska w ostatnich dniach nie jest jakiś podejrzany? Kurde, jeśli to trolling to dobry, bo sprowokował mnie do założenia konta, a tak to tylko sobie anonimowo lurkowałem od czasu do czasu. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Po przemyśleniu sytuacji uznałam, że na ten moment chyba dam sobie spokój, za duże ryzyko. Jak mi nie przejdzie to zagram z nim w otwarte karty jak skończę ostatni rok ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kwiat_lotosu17 Czas edycji: 2022-06-29 o 21:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ty jesteś studentką i to dopiero po drugim roku studiów pierwszego stopnia. myślę, że raczej to masz dość mgliste pojęcie na temat tego co tak naprawdę może się dziać wewnątrz zapewniam, że Marcin89 ma rację. jak się jest po tej drugiej stronie katedry to dopiero wtedy się człowiek orientuje, że w zasadzie to zawsze widać jak studenci ściągają. grupa musi być naprawdę duża, żeby nie zauważyć ściągania. najczęściej, jak student nie zostanie złapany na ściąganiu, to nie dlatego że jest w tym taki świetny, tylko dlatego, że prowadzący nie chce go na tym złapać ale jak byłam studentką to też mi się wydawało, że tak świetnie umiałam ściągać, ze nikt nigdy mnie za rękę nie złapał. teraz wiem, że wcale to nie było to generalnie to dobry plan, żeby poczekać chociaż na koniec studiów a jak sobie z chcicą poradzić? ![]() Edytowane przez LaCatrina Czas edycji: 2022-06-29 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Oj chyba ktoś się zapomniał przelogować na drugie konto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.