|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolor sukienki na chrzciny dla matki chrzestnej
Hej, najprawdopodobniej pod koniec września odbędzie się chrzest mojej drugiej córki chrzestnej. Zastanawiam się nad kolorem. Pod koniec sierpnia mamy również wesele, chciałam zamówić 1 sukienkę na obie okazje, ale nie trafiłam z kolorem zamówionych obecnie sukienek - zamówiłam pudrowy róż. Niestety zlałam się z tym kolorem, dlatego lecą na zwrot...
Teraz na wesele zamówiłam sukienkę o bardzo podobnym kroju do tej, która mi się najbardziej podobała, ale w kolorze malinowym. Na zdjęciu jest dość ciemny. Jeszcze nie wiem jak będzie prezentował się na żywo. Obawiam się, że taki kolor nie pasuje na tę okazję? Nie chciałabym, żeby okazało się, że wszyscy założą jaśniejsze kolory a ja wyskoczę w żarówie. Jasny róż odpada, pastelowe kolory generalnie nie do końca mi leżą... Co doradzicie? Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2022-06-27 o 18:58 Powód: usunięcie linku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor sukienki na chrzciny dla matki chrzestnej
Cytat:
Sama mam bardzo jasną karnację i pastele mnie "wypierają", więc ich nie noszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kolor super, pasuje na każdą okazję, zarówno na lato wiosnę i wczesną jesień. Na pewno nie raz wykorzystasz ta styliazację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.