|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy zostawić faceta z powodu małego penisa?
Mam mały dylemat- od jakiegoś czasu jestem w związku, dość udanym jeżeli chodzi o kwestie życiowe, intelektualne i emocjonalne. Facet jest wykształcony, elokwentny, przystojny, gotuje do tego troszczy się o mnie, o nasz dom nawet bardziej niż ja
![]() Co byście zrobiły na moim miejscu-szukały dalej kogoś kto jest was w stanie zaspokoić również seksualnie czy pozostały w związku bardzo udanym pod pozostałymi względami. To naprawdę fajny facet tylko trudno jest mi się pogodzić z tym, że raczej nie jest w stanie dać tego/takich doznań jakie dawali/i mogą dać inni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy zostawić faceta z powodu małego penisa?
Myślę, że sama na początku postu sobie odpowiedziałaś na pytanie . Facet ma wszystko czego mogłoby się oczekiwać, traktuje Cie dobrze , kocha więc drugoplanowa kwestia był by dla mnie rozmiar jego członka, ale widzę, że Ciebie już powoli to irytuje . Może zanim podejmiesz impulsywna decyzję o zostawieniu wartościowego faceta spróbuj poeksperymentować w łóżku? Może jakieś zabawki? Seks to nie tylko penis w pochwie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Sa dostepne roznorakie rozszerzenia nakladane na penisa
Edytowane przez Klara95 Czas edycji: 2022-06-14 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Jak cie nie zaspokaja i chcesz lepszego exsu to pogadaj z nim o operacji powiększenia przyrodzenia za mim ci inna sprzątnie ci idealnego faceta z przed nosa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
To bez sensu się rozstawać z takiego powodu. Dzisiaj są różne nakładki na penisa, które dają taki efekt jakby miał większe gabaryty. Największy problem to mu powiedzieć, że oczekujesz takich rozwiązań bo to może mu zdewastować psychikę... Z drugiej strony chyba wie, że nie jest zbyt hojnie obdarzony więc może jest przygotowany że w końcu coś takiego usłyszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
W zadnym razie ,chyba ze chcesz innej kobiecie zrobic prezent ..sa rozne artykuly erotyczne z ktorymi moze tobie zrobic dobrze .A i buzi sie miesci caly , 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.