|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wspólna pasja - wróg czy sprzymierzeniec?
Ja i mój chłopak mamy tę samą pasję, którą kochamy(co nas też bardzo łączy, ogólnie wspólne hobby w związku to dobra rzecz) . Jest nią muzyka, granie na gitarze. Rozwijamy się w tym równolegle, z tym, że ja robię to kilka lat więcej i jestem na wyższym poziomie technicznym i mam większe doświadczenie sceniczne. Wiem, że to chcę robić w życiu, on też. Mam okej samoocenę i wierzę w swoje umiejętności ale...zaczęło mnie przerażać to, że możemy ze sobą rywalizować w przyszłości. Jednak robienie podobnych rzeczy czasem tym skutkuje. On dostał super szansę udziału w jednym mega ważnym koncercie. Bardzo się ucieszyłam ale z tyłu głowy miałam takie "jeju też bym tak chciała, muszę ciężej pracować". On mnie bardzo motywuje do rozwoju i tak nakręca pozytywnie(z wzajemnością) no ale nadal mam obawy czy to, że jesteśmy muzykami jakoś wpłynie na nasze relacje osobiste, że pojawi się zazdrość, jakaś frustracja. Z drugiej strony cieszę się że działamy w muzyce i on mnie rozumie, mamy też mnóstwo tematów do rozmów i fajną więź. Nie chce by coś to zepsuło. Jak zapobiec temu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólna pasja-wróg czy sprzymierzeniec
Jak zapobiec problemom ? W przyszlosci gdybyscie rywalizowali ze soba nie podkladac sobie swini i nie byc nie fair.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólna pasja - wróg czy sprzymierzeniec?
Czas pokaże, czasem można bardzo czegoś nie chcieć, a to i tak się wydarza. Zależy od charakterów. Możesz odpowiadać tylko za siebie.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.