![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Doda - 12 kroków do miłości.
Czy ktoś was ogląda? Jakie są wasze wrażenia? Muszę przyznać, że pokusiłam się o obejrzenie programu w ramach tzw. "guilty pleasure", zachęciło mnie też to, że program trwa niecałą godzinę, więc tym samym nie marnuję AŻ tak dużo czasu
![]() ![]() Po dwóch pierwszych odcinkach muszę powiedzieć, że mam bardzo mieszane uczucia. Doda jest kolorowym ptakiem, co by o niej nie sądzić, więc kompletnie nudno nie jest, ale... Dotychczasowy dobór mężczyzn był fatalny, trafił się nawet jeden poliamorysta (WTF), i zastanawiam się, czy zrobili to specjalnie, czy wykonali tak fatalny research nie zadając tym mężczyznom tak podstawowych pytań, czy też może nie było innych chętnych kandydatów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
hakuna matata
|
Dot.: Doda - 12 kroków do miłości.
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ogladam z ciekawosci, nie przepadam za Doda, mysle, ze brakuje jej kasy, skoro tak publicznie chce sie obnazac.
NAtomiast co do samego programu, to mysle, ze jest ciekawy, szczegolnie pod wzgledem ukazywania jakichs blednych przekonan czy podejscia. Chociaz fakt jest taki, ze tych facetow to srednio jej podobierali poki co. Ale skoro Doda ma sobie cos uzmyslowic, to moze to celowe dzialanie.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oglądam
![]() Format dosyć ciekawy. Do tej pory z kandydatów najbardziej podobał mi się ten od basenu. A najnudniejszy Pan od golfa.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Mogłby to być fajny program, gdyby był w formacie rolnik szuka zony, tzn listy do Dody, zdjęcia i sama by wybrała.
A tak to widać że show z facetami wybranymi pod drame i zero z tego pozytku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- [1=967f3601e527e8d89f0729c 53155db34a99f48cb_63dafd3 d2687d;89353103]Mogłby to być fajny program, gdyby był w formacie rolnik szuka zony, tzn listy do Dody, zdjęcia i sama by wybrała. A tak to widać że show z facetami wybranymi pod drame i zero z tego pozytku.[/QUOTE] Zgadzam sie. Dziwnie podobierali tych facetow dla Dody. A juz ten zonaty to dla mnie przesada. Chociaz ten ginekolog mnie sie bardzo spodobal, ale troche wyszlo brak obycia Dody moim zdaniem. Sprowadzila go do wykonywanego zawodu. Waszym zdaniem wizerunek Dody w jakis sposob zmienil sie po tym programie? Bo dla mnie niestety nie. Moim zdaniem widac te roszczeniowosc Dody, brakuje mi w niej jakichs takich cieplejszych uczuc.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2022-09-19 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Doda - 12 kroków do miłości.
Oglądałam tylko jeden odcinek, pierwszy. Doda jest mega chamska, roszczeniowa i po prostu odrealniona. Nie wiem na ile to kreacja na potrzeby programu, ale chyba nikt o zdrowych zmysłach nie chciałby mieć takiej partnerki.
Doda ma zamiar zbić na tym hajs no i tylko po to zostało to napisane. Z reszta, to na pewno kalka z USA. Nie wiem tylko po co ona świadomie przedstawia się w takim świetle. Masakra xd Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2022-09-19 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ktoś wie gdzie obejrzę program online? Było na CDA, ale nie ma najnowszego odcinka.. 😔
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Produkcja mówiła prawdę. Prywatnie Doda jest inna niż w mediach.
Jednak na randkach nie czuła się na tyle bezpiecznie, prywatnie, komfortowo, żeby pokazać swoją prawdziwą twarz. Cały czas była w swoim wizerunku, w swoim pancerzu, skorupie, który ma ją chronić przed rozczarowaniem, zranieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie Doda zawsze taka byla , mimo milej aparycji bylo w niej cos odrzucajaego. NAwet ta jej pewnosc siebie jest jakas taka sztuczna. No i program pokazuje, ze wyglad to nie wszystko i nie daje gwarancji w milosci. Natomiast ja mam nieodparte wrazenie, ze ona robi to dla kasy + chce ocieplic wizerunek i odciagnac uwage od innyh kwestii. Z tego co kojarze to pozbawiono ja praw autorskich do Dziewczyn z Dubaju, bo byla tam jakas afera o dzialaniu na szkode wierzycieli , o ktorej DOda rzekomo nie wiedziala. Ja uwazam, ze bardzo sprytnie sie od tego odciela, decydujac na rozwod z mezem, zeby jej wizerunek nie ucierpial. Pozniej to jej tlumaczenie sie. Dla mnie sprawa byla gruba i naprawde nie myslalam, ze Doda zdola sie z tego wygrzebac. Zobaczacie przez ile lat Doda niczego nie nagrywala, dopiero po tej aferze zaczela nagrywac nowe piosenki, bywac na koncertach itd.
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Pamiętam Dodę jeszcze z wczesnych lat 2000 z programu Bar. I tak zachowywała się jak typowy bully, bo powiedzieć, że była chamska, to za mało. Ciągle tam kogoś prześladowała, wyśmiewała, wybierała sobie ofiary, na których nastawiała innych uczestników. Później zachowywała się tak w stosunku do Justyny Steczkowskiej w innym programie. W tamtym czasie może to się sprzedawało, bo panował jakiś kult chamskiego i cwanego Polaka, który 'słabszych' ma gdzieś. Dziś byłoby to o wiele trudniej sprzedać.
Zresztą, jej wszystkie rozstania z byłymi partnerami potwierdzają, że za każdym razem była wręcz jakaś przemoc i grozby z jej strony. Bardzo dziwna osoba i dziwne, że zrobiła karierę w mediach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Dzik
|
Nie mam jak obejrzeć tego programu, nad czym bardzo nie płacze, bo mam ogólne podobne wrażenie co do Dody jak Natalie Alex.
Nb, niedawno w jakims serwisie zobaczyłam cytat i zdjęcie i po miniaturce dałabym sobie włosy uciąć, ze to była Melanie Griffith. Tymczasem po wejściu w link okazało się ze to Doda. ![]() Ma zupelnie inna twarz niż kiedyś i to nie tylko kwestia wieku, stylu, makijażu czy drobnych zabiegów ME. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Mnie najbardziej nie podoba się jak skreśla facetów za wygląd na starcie bo np. ma krzywy zgryz. Nie pamiętam czy to było o tym ginekologu czy o tym co ją do lasu zabrał. Ginekolog wydawał się fajny a też nie pykło. Z jednej strony nie rozumiem bo chyba żaden z jej poprzednich znanych z mediów partnerów nie był jakimś ultra doskonalsem. Z drugiej z tak wyśrubowanymi niedojrzałymi wymaganiami (niczym nastolatka która się zakochała w pięknisiu z plakatu) + facet musi mieć mega sukces żeby nie była dla niego trampoliną do sukcesu - nie dziwię się, że ciągle jest sama z przerwami. Socha przykładowo ma za męża inżyniera i może to jest metoda, a nie zawsze ktoś jak z nie z szołbiznesu to dziedzin pokrewnych. Myslałam że ten program będzie miał w sobie więcej szczerości z uwagi na to że Doda tak bardzo stara się uchodzić za super autentyczną (więc będzie jakiś pomysł z tymi randkami) ale w rzeczywistości odbieram go wyłącznie jako metodę do lansu. "Życie" w wynajętym domku, a i spotkania z kolesiami z których część sprawia wrażenie że umówiła się nie bardzo tego chcąc (w sensie chyba nawet nie lubiąc Dody jako artystki i tej znanej ogółowi, więc z góry niezainteresowana).
Edytowane przez rejczeI Czas edycji: 2022-09-24 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie program jest ciekawy. Widzę że Doda wyciąga coś z rozmów z psychologiem. Na kolejnych randkach zachowuje się inaczej, nie męczy tak facetów, nie przytłacza ich. Myślę że Doda ma konkretnie sprecyzowane wymagania i takiego faceta szuka. Tylko, jak mówiła w ostatnim odcinku, miała już męża który spełniał wszystkie te kryteria, tzn. starał się dopasować, zmienić siebie czyli być kimś kim nie był. I dwa lata się to udawało. I z tego myślę że DOda powinna wyciągnąć wnioski. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Tak jak Fabijanski nawyrabial, a pozniej publicznie sie obnazal przyznajac do bledow, trudnego dziecinstwa itd. Tutaj jest ta sama taktyka. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tematu zarzutów wobec Dody i męża, wyroku, ukrywania majątku nie znam zupełnie i z chęcią zgłębię w wolnym czasie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby bylo tak jak piszesz to wiekszosc gwiazd odcinalaby kupony od swoich osiagniec, a jednak wiekszosc gwiazd muzyki, tkora tylko z tego zyje co jakis czas wypuszcza nowa plyte, bo z tego sie utrzymuje + koncerty. Z tego co widzialam Doda ostatnia plyte nagrala w 2016 , wczesniej tez nie dawala zadnych koncertow, nie bylo jejj widac w TV. Zaczela byc znana nie z muzyki, ale z tego ze jest znana. Dopiero o tej aferze nagrala plyte, zaczela koncertowac, czesto pojawiac sie w mediach.
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej kariera muzyczna też nie była jakaś oszałamiająca, myślę, że wspomniana tu wyżej Cleo na muzyce zarabia więcej niż Doda, która w moim mniemaniu właśnie zawsze była bardziej celebrytką niż wokalistką. Do tego nie wiem czy zauważyłyście to, że w którymś odcinku 12 kroków jeden koleś zaczął do niej po angielsku, a ona do swojej kumpeli walnęła coś w stylu: oo będzie płacił w $$ ![]() ![]() Właśnie ten jej come back do Polsatu, koncerty, reality show itp to wydaje mi się, że jest próba właśnie odbudowania swojej"fortuny" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co kojarze to z Dziewczyn z Dubaju nie uzyskala zadnych zyskow, bo jak prokuratura zaczela sie do nich dobierac, to zrezygnowala z funkcji prezesa spolki, ktora zajmowala sie produkcja tego filmu , twierdzac, ze nie bedzie brala odpowiedzialnosci za ksztalt filmu, jezeli nie ma na niego wplywu, ze niby cos tam montowali nie tak jak chciala czy cos. A tak jak pisalam, juz wtedy prokuratura zaczela deptac im po pietach za dzialanie m.in na szkode wierzycieli i zrezygnowala z tej funkcji zeby nie miec zadnych powiazan. Ale jak widac nie udalo sie, bo jednak zostala skazana i to moim zdaniem za dosc powazne przestepstwo, gdzie swiadomie wiedziala co robi i po co to robi. pPo prostu chciala oszukac innych ludzi.
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doda w czasach swietności inwestowała w nieruchomości. Doczytałam już o tej spółce założonej na Malcie. Biorąc pod uwagę ile zarzutów i jakich dostała Doda (1 zarzut pomocnictwa) w stosunku do zarzutów męża (45 zarzutów) i wysokość poręczeń majątkowych: Doda kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy zł, mąż Emil 4 czy 5 milionów - chyba jasno widać kto był mózgiem operacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie to ma znaczenie kto byl mozgiem, skoro zostala skazana za pomocnictwo? Jestem w szoku jak mozna rozpatrywac to w takich kategoriach. Perzestepstwo to przestepstwo. Poczytaj sobie na czym polega to za co zostala skazana. To nie jest przestepstwo ktore mozna popelnic nieumyslnie, tylko wymaga elowego dzialania. Tutaj zadne tlumaczenia nie dzialaja na jej korzysc. I dodam, ze to nie jest peirwsze rpzestepstwo za ktore zostala skazana.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2022-09-28 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Widziałam w zajawkach, że w następnym odcinku będzie płakać o tej sprawie zarzutów i wyroku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Tez to widziałam. Zaloze się, ze będzie się tlumaczyc, ze dostawala dokumenty do podpisania i o niczym nie wiedziała, została wrobiona.
![]() |
#26 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Obejrzałam z ciekawości i niestety dla mnie doda jest taka, na jaką się kreuje- opryskliwa, oceniająca po wyglądzie.
Cały czas mówi jakie ma dobre serduszko, jaka jest empatyczna, ma pełno pokładów miłości ![]() Wychodzi z niej to co zawsze- ocenia po wyglądzie, pierdzieli od rzeczy, obgaduje byłych mężów, sama stawia się w roli ofiary ( że ona zawsze w związkach kochała, a była wykorzystywana). Nic się nie zmieniła. To ta sama opryskliwa laska ci bije inne laski po kiblach 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Włączyłam Dorotkę, pierwsza randka dziś, podjeżdża samochód a Doda: „przyjechał mercedesem🥳”.
Jak bym była taka kasiastą królowa to by mnie chyba mało obchodziło czym ten koleś przyjechał. O dalej idziemy i koleś dziany, wiec się pewnie królowej spodoba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Oglądam w ramach guilty pleasure.
Program wyreżyserowany od początku do końca, tyle, że kiepsko, bo ani na chwilę nie uległam złudzeniu, że chodzi o coś więcej niż shaw, które ma się przełożyć na kasę plus lans Dody. Ten ostatni w zdecydowanie zbyt nachalnej wersji. Panowie dobierani nie wiem według jakiego klucza, bo żonaty poliamorysta raczej nie jest kandydatem na męża i to nie tylko dla Dody. Dodatkowo gość z wyrokiem i cudzoziemiec nie mający zamiaru osiedlić się w Polsce, który kobiecie widzianej pierwszy raz w życiu ofiarowuje zestaw SM. Jednak najsmutniejszy obraz przedstawiają sobą przyjaciele (?) Dody, którzy wydają się niespecjalnie ją lubić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak juz sie podjarala tym najnowszym Mercedesem, to czulam sie zazenowana. Dom na Mazurach, njnowszy Mercedes i juz Doda zupelnie inaczej spojrzala na tego faceta. Nagle jej sie spodobal i nie miala wiekszych zastrzezen oproicz tego, ze siedzial w wiezieniu, ale to i tak moim zdaniem bylo pod publiczke. Jeszcze w kwestii honorowosci Dody i jej zasad. Zostaly udostepnione zeznania M. Sadowskiej w Prokuraturze w sprawie filmu Dziewczyn z Dubaju i tych wyludzen od wierzycieli. Sadowska powiedziala, ze na mocy zawartej umowy tylko Doda mogla upubliczniac zdjecia z planu filmowego. I tam bylo to przedstawione tak, ze nagrania maja miejsce w Dubaju (i stad niby otrzebny byl taki budzet wg tego Emila i Dody) pdoczas, gdyw szystkie nagrania , jak przynala Sadowska odbywaly sie w Warszawie, ten film w ogole nie ujrzal swiatla w Dubaju. Wiec jak ktos mi powie, ze Doda nie oszukiwala to w to nie uwierze. Oni od poczatku wiedzieli co robili zeby dzialac na szkode wierzycieli i zeby wyludzic pieniadze. I Doda tez niech nie mowi, ze wszystkie problemy z prawem ma przez facetow.
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez rejczeI Czas edycji: 2022-10-03 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.