|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Treningi Moniki Kołakowskiej
Chciałam zapytać co sądzicie o ćwiczeniach Moniki Kołakowskiej?
![]() Ja ćwiczę z nią (interwały) już jakieś pół roku, 3/4 razy w tygodniu, ale efektów w sumie nie widzę, poza tym że cellulit mi się zmniejszył na udach. Po takiej serii jestem zlana potem, ale moja waga stoi w miejscu - 53kg (czasami więcej o 1-2kg, zależy od dnia), obwód brzucha się nie zmniejszył, a uda jeszcze bardziej mi się rozrosły. Daleko mi do smukłej sylwetki mimo, że BMI mam prawidłowe ![]() Co innego powinnam ćwiczyć? Nie zależy mi na mięśniach, bardziej na wysmukleniu ciała i mniejszym obwodzie w brzuchu. Ktoś kiedyś mi doradził właśnie treningi cardio i ogólnie to, przy czym można się spocić, więc do tej pory ćwiczyłam przy filmikach Kołakowskiej, ale teraz już nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Treningi Moniki Kołakowskiej
Liczenie kcal byłoby tutaj przydatne, lecz jeśli trudno ci się zabrać za dietę a miałabyś czas by ćwiczyć codziennie to warto zwiększyć ilość treningów do 6xw tygodniu. Sama ćwiczę z Moniką, głównie tabaty i widzę fajne efekty ,lecz takie większe odchudzenie nastąpiło po stosowaniu if oraz po codziennym skakaniu na skakance- 30/40min dziennie plus cwiczenia na brzuch, nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Diana 88
|
Dot.: Treningi Moniki Kołakowskiej
Najlepiej mieć w telefonie apkę fitatu , a jak chcesz schudnąć to może dorzuć zumbe , a ćwiczenia z M.Kołakowską zmniejsz .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.