|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilacja laserem diodowym
Hej! Chciałabym zapytać Was o doświadczenia i skutki po depilacji laserowej. Mianowicie- zauważyłyście u siebie faktycznie duży efekt? Byłam już na pierwszym zabiegu pach i łydek, ale wciąż zastanawiam się nad bikini- czy warto? Podzielcie się proszę Waszymi spostrzeżeniami 😊
Ponadto, mam problem z wrastającymi na łydkach włoskami, przez co porobiłam sobie sporo niepotrzebnych małych blizn. Czy myślicie, że laser przy okazji pomoże mi się ich pozbyć? Czy ktoś z Was korzystał może z usług salonu LaserTime (Wrocław, Kraków) i może podzielić się szczerą opinią? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja laserem diodowym
Robiłam sobie depilację laserem diodowym Primelase w Zakopanem, jestem w trakcie serii. Bardzo fajny laser, bo zabieg jest prawie bezbolesny. Próbowałam raz inny sprzęt i był to dramat.
https://pureclinic.pl/depilacja-laserowa/ Jeden zabieg nie daje żadnego efektu - ponieważ włoski są w różnej fazie wzrostu i trzeba poddać się kilku zabiegom, żeby uzyskać skuteczność. W przypadku niektórych laserów jest to nawet 6-8 zabiegów z tego, co mi mówiono. Jeśli masz wątpliwości, poczekaj najpierw na efekty na łydkach - naaa pewno się pojawią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.