|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Higienistki / Asystentki stomatologiczne
Cześć dziewczyny!
Jestem czynnie pracująca higienistka stomatologiczna. Pracowałam z chirurgiem, pedodonta, periodontologiem czy endodonta. Lubię swoją pracę ale czasem zdarzają się sytuację, kiedy już psychicznie nie daje rady. Tak jest i teraz. Myślę nad zmianą miejsca pracy. Wiem, ze wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma ale mimo wszystko, czy mozecie polecić gabinet/klinike o w miarę przyzwoitych warunkach pracy? Miejsce:Kraków. Byłabym wdzięczna o każda możliwa informacje.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Higienistki / Asystentki stomatologiczne
Hej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Higienistki / Asystentki stomatologiczne
Subskrypcję można wystawić bezpośrednio w kliencie lub kupić w sklepie Dota 2. Można ją również otrzymać w prezencie od znajomego. W chwili pisania tego tekstu Valve zapewnia nowym graczom dwa miesiące Dota Plus za darmo.
Płatna subskrypcja Dota 2 jest przydatna dla początkujących. Dostępny jest asystent wyboru bohaterów i przedmiotów, kranów, stosów, totemów, a także podsumowania obrażeń i śmierci. Bardziej doświadczonych użytkowników przyciągają różne przedmioty kosmetyczne, poziomy bohaterów i relikty, które śledzą statystyki, a także możliwość rywalizacji w cotygodniowym Pucharze Bitewnym bez kupowania biletu. Wielu graczy zapisało się na okres próbny lub po prostu w celu usunięcia irytujących ofert w Dota 2 https://skins.cash/blog/how-to-aim-in-csgo/ . Niektórzy nadal korzystali z niej na stałe, podczas gdy inni postanowili z niej zrezygnować. Ale przy pierwszym zakupie Dota Plus często ustawiana jest data automatycznego odnowienia, a jeśli subskrypcja nie zostanie anulowana, płatność zostanie automatycznie pobrana z portfela Steam lub z karty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.