| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2025-04-29, 08:58 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2025-04 
				 |   Ratunek dla zmęczonych mam – ekspres i podgrzewacz

Hej dziewczyny!   Chciałam się podzielić dwoma sprzętami, które naprawdę ułatwiły mi życie przy małym dziecku  Kupiłam ekspres do przygotowania mleka modyfikowanego oraz podgrzewacz do butelek od Warmener i żałuję tylko, że nie zrobiłam tego wcześniej! Ekspres do mleka robi mleko w idealnej temperaturze w mniej niż pół minuty. W nocy to jest złoto. Nie muszę nic mieszać, chłodzić, kombinować... tylko klikam i mleko gotowe! Podgrzewacz malutki, poręczny, można go zabrać wszędzie. Ratuje mnie na spacerach, w samochodzie, nawet w galerii handlowej. Ciepłe mleko zawsze pod ręką! Szczerze mówiąc, obawiałam się, że to będą kolejne gadżety, które tylko zajmą miejsce, ale nie naprawdę używam ich codziennie i nie wyobrażam już sobie bez nich życia. Jeśli któraś z Was się waha ja naprawdę polecam. Jakby któraś miała pytania, to chętnie odpowiem! Edytowane przez Vixen_28 Czas edycji: 2025-04-29 o 13:48 Powód: linki | 
|     |   | 
|  2025-04-30, 23:17 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Dot.: Ratunek dla zmęczonych mam – ekspres i podgrzewacz

Wole karmienie piersia. Tez cieple mleko zawsze pod reka i nic nie trzeba robic ani kupowac    
				__________________ 22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy                                     Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Być rodzicem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.